Dodaj do ulubionych

Mebelki dla maluszka.

28.06.04, 14:26
Czy ktoś z was posiada meble Vox Hiacynt? Bardzo mi się podobają. W łóżeczku można zdemontować szczebelki i jest tapczanik. Interesuje mnie ich funkcjonalność i jakość wykonania.

Jesteśmy na etapie mebli do pokoju dla dziecka. Chcielibyśmy jakiś ładny zestaw, co polecacie?
Obserwuj wątek
    • daria.1 Re: Mebelki dla maluszka. 28.06.04, 21:01
      Nikt mi nic nie napisze? sad
      • mamaszyma Re: Mebelki dla maluszka. 30.06.04, 10:22
        Meble z Voxa są rzeczywiście bardzo funkcjonale i trwałe, ale jak dla mie
        troche za bardzo "dorosłe". My kupilismy synkowi mebelki z Ikei z serii
        Mammut, maja piekne kolorki no i sa takie na prawde dziecięce. po prostu
        slicze.
        • daria.1 Re: Mebelki dla maluszka. 30.06.04, 17:37
          A jakie kupiliście łóżeczko? Też z Ikea?
          • foxterier Re: Mebelki dla maluszka. 04.07.04, 21:24
            a my kupilismy meble ikeowe - na pocztek sniglary (lozeczko i przewijarke)
            po pierwsze tanie
            po drugie bardzo wygodne w uzyciu
            po trzecie - jak maly z nich wyrosnie to kupimy mu cos innego (moze wlasnie
            mamuta)

pomyslelismy sobie ze nie ma sensu wydawanie ogromnej ilosci kasy na meble -
            zainwestowalismy w wozek.

pozdrawiam
    • joluch Re: Mebelki dla maluszka. 07.07.04, 13:52
      polecam www.niebieskiemigdaly.pl
      • joluch Re: Mebelki dla maluszka. 07.07.04, 13:53
        sorry www.niebieskiemigdaly.com
        • mickie Re: Mebelki dla maluszka. 07.07.04, 17:21
          witam,
          my mamy mebelki vox, tylko nie wiem jaka nazwa (granatowo-jasne), jesteśmy
          bardzo zadowoleni, zwłaszcza z komody , z przedłużonym przewijakiem.....używam
          ją do teraz(córka ma 13mies);jest duża i pojemna, córka się jeszcze na niej
          mieści;
          mamy szafę i wąski regalik oraz łóżko (z możliwością przerobienia na tapczn),
          łóżko praktycznie jest nie używane, bo mała śpi z nami..........ale jak teraz
          bym miała kupować to wybrałabym łóżko z opuszczanym bokiem, łatwiej włożyć
          śpiącego malucha, kiedy materac jest na dole (nie wiem czy vox takie ma);
          ale z drugiej strony moja córa ma niezłą frajdę jak przechodzi przez tą
          dziurę smile
          mebelki może są troszkę "poważne", ale my takie chcieliśmy, starczą na długo;
          a w pokoju i tak jest bardzo kolorowo, bo wiszą wesołe obrazki na ścianach i
          jest masa zabawek
          ja jestem bardzo zadowolona
          pozdrawiam
          • optymistka7 Re: Mebelki dla maluszka. 07.07.04, 17:39
            a gdzi emożna kupić mebelki Vox ???
            • mickie Re: Mebelki dla maluszka. 07.07.04, 19:01
              na stronie www.vox.pl pewnie są podane sklepy oferujące te meble;
              ja kupowałam w Skierniewicach(taniej) a oglądałam w Warszawie w Jankach;
              ale właśnie się zmartwiłam, bo na stronie już nie ma moich mebli,a chciałam w
              przyszłości dokupić biurko itp. sad
              pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka