Dodaj do ulubionych

Nocleg w Zakopanem

05.08.12, 21:38
Dziewczyny błagam pomóżcie! Szukam noclegów w Zakopanem. Najlepiej w jakimś pensjonacie, gdzie będzie plac zabaw dla dzieci. Chodzi mi o pokój dla 2 osób + dziecko, ale z aneksem kuchennym, bądź jakąś wspólną kuchnią. Moje dziecko niestety raczej nie preferuje takiej masowej kuchni i na wyjazdach nie chce jeść. Dlatego to dla mnie takie ważne. w Internecie nie znalazłam jeszcze ani jednego takiego pokoju uncertain Poza tym na tych stronach albo nie ma cenników, albo są tak ogólnikowe np. cena od do. że nie można wyliczyć konkretnych kosztów pobytu. Pamiętam, że jak w zeszłym roku szukałam miejsca nad morzem to nie miałam takich problemów... Może ktoś poleci coś w rozsądnej cenie? Będę wdzięczna smile
Obserwuj wątek
    • gosiajot Re: Nocleg w Zakopanem 05.08.12, 21:48
      Zobacz stronę visitzakopane.pl. My w zeszłym roku byliśmy w apartamencie cytrynowym; za tydzień dla 4 osób zapłaciliśmy 1 tys.zł, ale to było z grupona i w kwietniu, ale to był największy apartament i z tego względu trochę droższy, ale są i mniejsze, w innych lokalizacjach, do wybory do koloru. Możesz sobie sprawdzić na stronie dostępne terminy itd. Są bardzo szczegółowe opisy. ja bardzo polecam.
      • sonrisa06 Re: Nocleg w Zakopanem 06.08.12, 08:59
        My jedziemy do Zakopanego jutro smile Kwaterę znalazłam w internecie, bardzo długo szukałam, kilka godzin. Jak będzie - zobaczymy. Nie chcieliśmy pensjonatu, bo nie lubimy noclegów z wyżywieniem. Po prostu godziny posiłków ograniczają, a my nie lubimy jak nas cokolwiek ogranicza. Jedziemy z córką 6 letnią. Za pokój wyjdzie nam 130 zł za dobę. Rzeczywiście nie ma się co sugerować cenami zamieszczonymi na stronach www trzeba wszędzie dzwonić i pytać. Ja podczas poszukiwań widziałam sporo ofert z aneksem kuchennym, także wszystkie apartamenty mają aneks. Mnie na gotowaniu nie zależało, bo nie po to jadę na wakacje, żeby stać przy garach, więc nic konkretnego nie doradzę. Po prostu musisz szukać. Ceny w Zakopcu moim zdaniem zabójcze (większość około 60 zł/doba), taniego raczej nic nie znajdziesz chyba, że na obrzeżach.
        • rybalon1 Re: Nocleg w Zakopanem 06.08.12, 10:11
          bylam w lipcusmile polecam tę kwaterę na Harendzie www.tatry.turist.pl/ustup28/ ( domek dla gości z aneksem kuchennym do użytku gości, domek grillowy , hustawki , wszystko zadbane , czyste , baardzo mili właściciele i co najważniejsze stado 10 owieczek w zagrodzie tuż obok - wieelka frajda dla dzieci to karmienie owieczek i beczenie do nich smile)moj syn był zachwycony ). Placilam 35 zl / osobę dorosłą i 25 za dziecko .
    • hiacynta90 Re: Nocleg w Zakopanem 06.08.12, 12:05
      a ja polecam Cichosza , bylismy w zeszlym roku z 1,5 roczna corcia i było rewalacyjnie. A co do ceny to trzeba dzwonić i się dogadać.
    • nikoosia Re: Nocleg w Zakopanem 06.08.12, 12:23
      Szukaj apartamentow - czyli takich malych mieszkan, z kuchnia albo aneksem, czesto dwa pokoje, co istotne przy dziecku, bo jak dziecko idzie spac to dobrze miec drugi pokoj zeby poogladac tv czy co tam jeszcze... tongue_out
      Osobiscie sprawdzilam i polecam ugiewonta.pl/pl/apartamenty - nie jest to na samych Krupowkach ale tez nei bardzo daleko. Ja bylam poza sezonem i ceny byly bardzo rozsadne..
    • pelasia_0 Re: Nocleg w Zakopanem 06.08.12, 20:06
      Ceny apartamentowców jak dla nas za wysokie.
      No i mnie wkurza właśnie obdzwanianie wszystkiego co mi wpadnie w oko. Ja chcę sobie na spokojnie wszystko przeanalizować, porównując oferty na stronach.
      Dziękuję za polecone miejsca, na pewno przyjrzę się bliżej.
      A co do kuchni obiadów również gotować nie zamierzam. Myślałam, żeby coś córce zrobić w słoiki, a potem tylko podgrzać. No i na śniadanie jakąś kaszę, czy jajeczniczkę smile
      • merci77 Re: Nocleg w Zakopanem 06.08.12, 20:44
        Zaraz przy Gubałówce jest WALOWA GÓRA jest pełno domów góralskich kiedys byłam w jednym z nich,jeszcze wtedy bez dziecka, później szukałam znowu noclegu ale już z łazienką w pokoju, bo gdy byliśmy bezdzietni to w jednym z domkow byla lazienka wspolna na 3 pokoje, masz tu linka do Domu pod Gubałówką, widzę ze aneksy kuchenne też mają, cenowo nie wiem jak teraz,musisz dzownić.
        Jest to samo centrum.
        www.gubalowka.zakopianski.pl/opis.htm
      • luna331 Re: Nocleg w Zakopanem 06.08.12, 20:45
        Ja też polecam Cichoszę. Byliśmy tam z bliźniaczkami (miały wtedy rok) i polecam w 100%! Swietne miejsce dla rodzin z dziećmi.
    • janka39 nad morzem 07.08.12, 00:11
      Bardzo przepraszam, ze sie wcinam, ale... szukam czegos takiego, jak polecana tu Cichosza, ale na Pomorzu Zachodnim (najchętniej w zabitej dechami dziurze wink ). Polecice cos? Czyste, zadbane, ładnie połozone apartamenty, z wyjsciem na jakis plac zabaw, łąkę, cokolwiek dla dzieci, byle nie na ulicę
      • rybalon1 Re: nad morzem 07.08.12, 08:57
        polecam Ci mój ukochany Jantar www.mierzeja.pl/jantar/apartamenty.html, wiejsko, sielsko, plaża typowa wioska nadmorska gdzie da się odpoczać , nie ma duzych sklepów , jest chyba tylko 1 bankomat smilekilka ulic na krzyż , same kwatery i ośrodki wypoczynkowe , Blisko do Stegny, Sztutowa , jezdzi wąskotorówka atrakcja turystyczna . Bardzo ladna , szeroka plaża .Polecam też fajny ośrodek w Jantarze "Medyk" .
        • rybalon1 Re: nad morzem 07.08.12, 08:59
          sorki nie doczytałam , że szukasz na Pomorzu Zachodnim ..
          • paniwaz Re: nad morzem 08.08.12, 22:07
            Polecam Apartamenty Brzozowa w Zakopanem. Prowadzi je moja znajoma, są nowocześnie wyposażone, w atrakcyjnym miejscu koło dworca PKP i co najistotniejsze mają osobny pokój dla dziecka (apt nr 1 mój ulubiony smile lub antresole.
            Kontakt w necie wraz z cennikiem.
            Pani Wąż
    • kamilakila [...] 15.08.12, 19:30
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • antyka Kamilakila 16.08.12, 18:01
        No, niesamowita po prostu. Piewszy raz na forum gazety i od razu wielkimi literami polecasz konktetna wyszukiwarke.

Kryprtoreklama smierdzi z daleka. Do widzenia.
    • frestre Re: Nocleg w Zakopanem 16.08.12, 21:42
      11 noc przed nami w pensjonacie w Zakopanem....poprosiliśmy bez wyżywienia i płaciliśmy 45 zł od osoby+dziecko gratis...ale za to ok 20 min marszu do Krupówek...coś za coś....
      w przyszłym roku lepiej się przygotuję wink
      no i trzeba dzwonić, bo kwoty się zmieniają w zależności od ilości noclegów...
      • pati1707 Re: Nocleg w Zakopanem 04.05.13, 10:46
        Mam namiary na fajne noclegi,ale brak placu zabaw,jest za to lodówka i aneks kuchenny,miejsce na grillasmilemożna wykupić pobyt z wyżywieniem śniadanie i obiadokolacja za dwie dorosłe osoby i 6 latka płaciliśmy 140zł z wyżywieniem(mały miał połowę porcji) podczas tegorocznych ferii.Teraz jedziemy tam w maju i ceny takie same.Jest troszkę dalej od centrum,bo to na Pardałówce,ale nam to odpowiada auto zostaje na parkingu,a my chodzimy to centrum pieszo ok 30 min lub wracamy minibusem,taniej niż parking w centrum.Rok temu byliśmy na wakacjach w innym miejscu,ale zapomniałam nazwy mąż ma wizytówkę przy sobie,tam z kolei mieliśmy wykupione tylko śniadania, była tam w pełni wyposażona kuchnia,plac zabaw dla dzieci,ceny również atrakcyjne i też na Pardałówce.Osobiście polecam oba miejscasmile
        • kasiaszara pati1701 04.05.13, 17:45
          możesz przesłać namiary na gazetowego? będę wdzięczna, bo też się wybieramy całą rodziną, a ciężko coś zarezerwować tak tylko z opisu w internecie, zawsze lepiej z polecenia...smile
          • pati1707 Re: pati1701 04.05.13, 21:58
            Hej napisałam na gazetowegosmile
            • pati1707 Re: pati1701 04.05.13, 22:00
              Dodam jeszcze,że w tym pensjonacie o którym pisałam jest kilka atrakcji dla dzieci piaskownica,zjeżdzalnia,huśtawki,domki dla dzieci,trampolina i boiska do piłki nożnej,siatkówki i koszykówkismile
    • gaga-sie Re: Nocleg w Zakopanem 04.05.13, 19:58
      Jesli ktoś preferuje rodzinny wypoczynek w spokojniejszych, dobrych warunkach ( okolice Zakopanego i w pobliżu inne, ciekawsze atrakcje) namiary podam na gazetowego.
      • ani-a9 Re: Nocleg w Zakopanem 06.05.13, 11:40
        www.kurkowscy.pl/
        ten dom prowadzi jedna z forumek z forum dla dzieci.
        Ja tam nie byłam, ale pare osób z forum tak i bardzo chwalily.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka