Dodaj do ulubionych

Tablet OverMax Magic dla 4latki

08.08.12, 09:50
Szukam prezentu na 4te urodziny córki, przez przypadek wpadłam na allegro na tablet dla dzieci OVER MAX Magic. Mamy Ipada i córka bardzo lubi i na nim grać i oglądać bajki a to urządzonko mniejsze i ma wejście na karte SD. Co o nim sądzicie? Może ktoś ma? Na allegro kosztuje ok. 300zł.
allegro.pl/show_item.php?item=2534386081
Mi się bardzo podoba tylko czy jest sens jak mamy Ipada?
Obserwuj wątek
    • gosiaczek-wawa Re: Tablet OverMax Magic dla 4latki 19.08.12, 08:39
      podbijam temat bo również chcę kupić, może ktoś wie gdzie najtaniej? no i oczywiście czy warto? z góry dziękuję za odpowiedź
      • bim-bol Re: Tablet OverMax Magic dla 4latki 19.08.12, 15:35
        Praktycznie wszystkie tablety w okolicach 300zł mają te same parametry. W Google Play znajdziecie dużo darmowy programów dla dzieci. W Tesco aktualnie jest MyAudio za 279zł. W Biedronce jest GoClever za 299zł i ten drugi jest ok (aluminiowa obudowa, wyjscie HDMI). Dla dziecka ważne żeby tablet miał ekran pojemnościowy.

---
        Sprawdź numer konta
    • kroliczyca80 Re: Tablet OverMax Magic dla 4latki 19.08.12, 15:40
      Moj 4,5-latek ma normalny, dorosly tablet Archos 7. Kupowalam prawie nowy, z gwarancja, za ok 400 zł (z myślą o dalekiej, dwudniowej podroży). Myślę że to lepszy pomysł, niż jakiss dziecięce wersje. A sam tablet co prawda nie powala osiągami i do Ipada czy samsunga się nie umywa, ale do filmów, prostych gier i innych bzdurek jest świetny.
      • niki36712 Re: Tablet OverMax Magic dla 4latki 20.08.12, 11:10
        W OverMax jest wgranych 10 aplikacji.
        Nie wiadomo jak długo producent to będzie wspierał. I czy będzie udostępniał kolejne.
        Przy Ipadzie lub urządzeniu na Androidzie tego problemu nie ma: aplikacji jest do wyboru do koloru.
        Poza tym, moim zdaniem, OverMax ma za mały ekran.
        • adelaf Re: Tablet OverMax Magic dla 4latki 20.08.12, 21:21
          W Tesco (Katowice-Silesia) jest on za 279 pln na stoisku z telefonami a obok jest inny tablet 7 też z aplikacjami dla dzieci.Proponuję iść i porównać.
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka