pinik 28.06.04, 21:43 hej! czy wiecie, czy w POlsce sa do kupienia te wozki? A jesli tak, to gdzie. Dla orientacji przesylam strone ze zdjeciami. www.bugaboo.nl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katse Re: znow Bugaboo frog :-) 28.06.04, 23:12 we Wrocławiu ich nie widziałam. wyglądają kosmicznie. pewnie bym zauważyła. Zapytam Pana z hurtowni. Pozdrawiam K (dogadałam się w sprawie bebe confort allegro plus, mam nadzieje, ze niebawem dostane. ciekawe czy bede zadowolona) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: znow Bugaboo frog :-) 29.06.04, 07:50 wiem pinik że jesteś ekspertką ale ten wózek wygląda dla mnie koszmarnie - moze i wygodny ale straszydło okropne - to moje subiektywne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do doratadu 29.06.04, 08:46 Hej, wiem, ze ten wozek troche straszy. Ja wciaz zmieniam o nim zdanie. Raz uwazam, ze wyglada raczej na wozek inwalidzki, a raz jestem nim zachwycona. Ma jednak super recenzje, jest leciutki i zwrotny, dobrze resorowany i ..... oryginalny. A ja juz prawie wszystko, co mi sie podobalo mialam. Teraz czas na cos takiego Odpowiednik tego bugaboo firmy mutsy tez mnie wogole nie przekonuje (ale moze dlatego, ze juz jestem uprzedzona do mutsy, ktory jest dla mnie najpiekniejszym wozkiem na swiecie). Odpowiedz Link Zgłoś