Kochani chcę kupić synkowi rowerek biegowy,ale chcę żeby to były naprawde dobrze zainwestowane pieniążki.Wiem że synek będzie chciał na takim jeździć bo już nieraz próbował na rowerkach kolegów z piaskownicy i bardzo mu się podobało

No ale właśnie zalezy mi aby rowerek miał dobrze wyprofilowane siedzisko bo zauważyłam że mały z niektórych rowerkow poprostu zjeżdzał i to go zniechęcało do jazdy (podejżewam że winą tu właśnie było siodełko ) druga sprawa chcę żeby rowerek miał pompowane i porządne koła bo u nas w większości droga piaskowa mimo że jest utwardzona to nadal piaskowa

I najlepiej żeby rowerek miał możliwość dość nisko opuszczenia siedziska.Obecnie syn jeżdzi na Puky Wutsch(ten wyższy model) i on ma około 25 cm wysokości i juz jest przy mały-choć synek nadal dzielnie na nim jeździ,myślę że te 30 cm wysokości byłoby ok.Malutkim on dzieckiem nie jest ale też nie zalicza się do jakiś dużych jak na swój wiek-ma obecnie 19 miesięcy.
Myśleliśmy więc nad First Bike- z tego co zauważyliśmy z mężem ma bardzo fajnie wyprofilowane siedzisko,porządne koła-ten model ktory byśmy chcieli ma balonowe opony i napewno na naszym terenie by się sprawdziły,ale w sumie to wszystko co mniej więcej wiemy o tym rowreku a niestety nie mamy gdzie go obejrzeć osobiście

Więc bardzo bym prosiła o waszą opinie o tej biegówce i jakieś doświadczenia i spostrzeżenia z uzytkowania

Kupować czy nie???
Ps. to ten model o którym rozmyślamy,on własnie ma te balonowe opony,siodełko takie jak w pozostałych modelach no i kolorystycznie chyba najbardziej nam odpowiada.

[/img]