bladyroz 11.08.12, 17:20 podoba mi się parę rzeczy z ich sklepu, ale nie mogę znaleźć opinii na ich temat. Ma ktoś doświadczenie z tym sklepem??? Link Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bladyroz jak sprawdzić wiarygodność sklepu? 13.08.12, 09:56 www.stylepit.pl nikt z was chyba nie robił zakupów w tym sklepie, stąd moje pytanie - jak sprawdzić "wiarygodność" sklepu? Opinii w necie mało, sklep ma różne strony w wielu krajach, w Niemczech ma np. aktualny certyfikat i jest zarejestrowany w DE. W Polsce jest tylko infolinia, a sklep jest zarejestrowany w Danii. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: stylepit.pl - znacie? 10.10.13, 12:12 Drogie te rzeczy, ale ładne kolory, takie skandynawskie. Zamówiłam kominiarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
alexia.x Re: stylepit.pl - znacie? 10.10.13, 12:19 w kwietniu zamawiałam u nich lampę SEBRA wszystko w porządku, kontaktowałam się przez infolinię - Pan nie Polak ale b. ładnie mówiący w naszym języku, kompetentny dostawa kurierem Odpowiedz Link Zgłoś