Dodaj do ulubionych

olejek arganowy

21.08.12, 16:01
Jaki polecacie? Do czego stosujecie?
Do celów kosmetycznych raczej smile
Linki mile widziane smile
Obserwuj wątek
    • anulajc Re: olejek arganowy 21.08.12, 17:33
      Ja używam akurat tego allegro.pl/bio-olej-arganowy-kosmetyczny-30-ml-i2540854581.html
      i jestem zadowolona. Skóra dobrze nawilżona. Kumpeli strasznie włosy wypadały i wcierała go w głowę i mówi, że jej się poprawiło. Teraz chyba co drugi zakład fryzjerski kosmetyczny używa. Moja fryzjerka kupuje z innej firmy i też jest zadowolona. Ja teraz przymierzam się do zakupu oleju spożywczego. Zobaczymy czy mi spasujesmile
    • porzeczka1 Re: olejek arganowy 21.08.12, 20:19
      ja używam do paznokci, na twarz, na moją łuszczycę i azs mojego dziecka smile ale kupuje droższy, według mnie jest bardziej wydajny, taki: allegro.pl/erboristica-natura-czysty-olejek-arganowy-50ml-i2557284432.html , na twarz naprawdę wystarczy kropelka...
      • mmala6 Re: olejek arganowy 21.08.12, 23:08
        jest jeszcze tu:
        www.biochemiaurody.com/sklep/oil-argan.html
        i tu:
        www.ecospa.pl/olej-arganowy-swiezych-orzechow-p-7.html
        nie wiem co ma ten zalinkowany przez porzeczkę1, że wychodzi dwa razy droższy. Pewnie więcej pośrednikówwink
        Jeśli o mnie chodzi, to używam tego z Biochemi i jest ok, choć specyficznie pachniewinkwink podobno ten z ecospa pachnie fistaszkami, więc następnym razem zamówię właśnie ten. Używam tylko do twarzy, na resztę ciała nie ma potrzeby póki cotongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka