emila.dudek 21.08.12, 16:01 Jaki polecacie? Do czego stosujecie? Do celów kosmetycznych raczej Linki mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulajc Re: olejek arganowy 21.08.12, 17:33 Ja używam akurat tego allegro.pl/bio-olej-arganowy-kosmetyczny-30-ml-i2540854581.html i jestem zadowolona. Skóra dobrze nawilżona. Kumpeli strasznie włosy wypadały i wcierała go w głowę i mówi, że jej się poprawiło. Teraz chyba co drugi zakład fryzjerski kosmetyczny używa. Moja fryzjerka kupuje z innej firmy i też jest zadowolona. Ja teraz przymierzam się do zakupu oleju spożywczego. Zobaczymy czy mi spasuje Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka1 Re: olejek arganowy 21.08.12, 20:19 ja używam do paznokci, na twarz, na moją łuszczycę i azs mojego dziecka ale kupuje droższy, według mnie jest bardziej wydajny, taki: allegro.pl/erboristica-natura-czysty-olejek-arganowy-50ml-i2557284432.html , na twarz naprawdę wystarczy kropelka... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: olejek arganowy 21.08.12, 23:08 jest jeszcze tu: www.biochemiaurody.com/sklep/oil-argan.html i tu: www.ecospa.pl/olej-arganowy-swiezych-orzechow-p-7.html nie wiem co ma ten zalinkowany przez porzeczkę1, że wychodzi dwa razy droższy. Pewnie więcej pośredników Jeśli o mnie chodzi, to używam tego z Biochemi i jest ok, choć specyficznie pachnie podobno ten z ecospa pachnie fistaszkami, więc następnym razem zamówię właśnie ten. Używam tylko do twarzy, na resztę ciała nie ma potrzeby póki co Odpowiedz Link Zgłoś