Dodaj do ulubionych

przeprowadzka

27.08.12, 15:58
czy do listopada uda nam sie przeprowadzic do wlasnego?

sedno- wieza
tak nie bedzie- kaplan
tak bedzie- 9bulaw
przeszkoda- walet kielichow
sprzyja - krol bulaw (6monet)
wynik- 6mieczy, swiat, 2miecze, as kiel

Wieza mi czesto dom, budynek pokazuje, wiec ja tutaj tak traktuje. Nie wszystko bedzie wykonczone pod klucz(kaplan, walet kiel )tak jabysmy sobie chcieli, aby sie tam wprowadzic. 9bulaw moze mowic o czajeniu sie, niedowierzeniu, niepewnosci czy zdaza z oddaniem w terminie i wykonczeniem. Sprzyja krol bul, 6monet- raty juz sa splacane.
Na wyniku 6miecz- jednak uda nam sie do tego czasu przeprowadzic? Widzicie jakies opoznienie?
Obserwuj wątek
    • baba_potwor Re: przeprowadzka 27.08.12, 17:22
      Może te dwa miecze będą stanowić jakąś przeszkodę, ale w ostatecznym rozrachunku wszystko dobrze się skończy.
    • asia.33 Re: przeprowadzka 27.08.12, 17:38
      mi równiez od jakiegos czasu wieza pokazuje dom, budynek, mieszkanie wiec sedno oczywiste
      5 papiez - to moze byc koniecznosc porady lub czyjejs opini, zgody , zdania bez tego sie nie da
      9kiji - to okres czekania moze wlasnie na ta decyzje czy opinie
      krol kiji (6monet) jesli czekacie na kredyt lub jakies dofinansowanie lub czyjas pomoc danie czegos - to od tego to zalezy
      przeprowadzka bedzie bo jest 6mi, swiat a na koncu 2mi o as puch - moze sie lekko przeciagnac z uwagi na 2mi ale as puch moze byc prosba Wasza, 2mi czesto pokazuje tez umowe -sporzadzone dokumenty
      temat taki aktualny dla mnie ale karty konkretne pokazuja w czym rzecz bez owijania w bawełne
      • anuszzka Re: przeprowadzka 28.08.12, 20:25
        Dziewczyny, dziekuje za pomocsmile Czas pokazewink
        • asia.33 Re: przeprowadzka 28.08.12, 20:29
          no tak ale powiedz choc co to ten krol kiji i czy faktycznie ktos ma tu na cos wpływ tzn czyjas decyzja bo ja tak to odczytałam ale moze sie myle
          • anuszzka Re: przeprowadzka 28.08.12, 20:56
            Asia, kredyt to my mamy juz przyznany, transze sa regularnie wplacane-moze tutaj o to chodzi z tym krolem bulaw i 6monet? No i obiecano nam pomoc, ze dostaniemy w pierwszej kolejnosci klucze niz inni (zeby szybciej wykonczyc mieszkanie).
            • asia.33 Re: przeprowadzka 28.08.12, 21:28
              no widzisz wszytsko sie zgadza czyli ktos decyduje kto i w jakiej kolejnosci
              jak to jest gdy cos pewne to karty mówia to tak ze wodac bez zastezen a jak cos jest skomplikowane to jakby nie na temat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka