Dodaj do ulubionych

Prośba o zakup -Decathlon

24.08.12, 20:42
Mam gorąca prośbę,gdyby któraś była w Decathlonie(na mojej "wsi" nie ma).moja siostrzenica była wczoraj w W-wie z nadzieją,że zajedzie do Decathlonu.Niestety wycieczka się przedłużyła i nie mogli zajechać,a bardzo chciała sobie kupić bluze dresową.
Bluzy są w różnych kolorach po 29,99.Interesowałby mnie najbardziej kolor granatowy,fioletowy,niebieski,brązowy,pomarańczowy(w tej kolejności).Potrzebuję rozm 140,ewentualnie 146 gdyby w żadnym kolorze nie było.Całkowicie odpada kolor różowy.
Gdyby ktoś był w okolicach i zechciałby mi pomóc to z góry bardzo dziękuję.
Bluzy są na stronie 5 w gazetce;
www.okazjum.pl/decathlon/gazetka/gazetka-promocyjna-decathlon-17-08-2012,11466.html
Obserwuj wątek
    • mama_amelii ps. 24.08.12, 20:44
      Oczywiście chodzi mi o jedna bluzę.Gdyby ktoś chciał pomóc to proszę pisac na gazetowego.
    • b.bujak Re: Prośba o zakup -Decathlon 25.08.12, 21:29
      a wiesz, ze te bluzy sa poliestrowe?
      • dammma Re: Prośba o zakup -Decathlon 25.08.12, 23:32
        byłam dzisiaj-oglądałam i okropnie sztuczne. Dziwię się, że ktoś to w ogóle kupuje.
        • aszpr Re: Prośba o zakup -Decathlon 25.08.12, 23:53
          To są bluzy sportowe, a więc przeznaczone do wykorzystania w czasie aktywności fizycznej... W takich sytuacjach poliester sprawdza się znakomicie. W przeciwieństwie do "czystej bawełny", która zmoczona potem w chłodniejsze dni podczas np biegania tworzy lodowaty kompres na ciało :]
          • b.bujak Re: Prośba o zakup -Decathlon 26.08.12, 12:27
            aszpr napisała:

> To są bluzy sportowe, a więc przeznaczone do wykorzystania w czasie aktywności
            > fizycznej... W takich sytuacjach poliester sprawdza się znakomicie. W przeciwie
            > ństwie do "czystej bawełny", która zmoczona potem w chłodniejsze dni podczas np
            > biegania tworzy lodowaty kompres na ciało :]

dziwna ta teoria... owszem poliester nie wchłania wilgoci tak, jak bawełna, ale z kolei nie przepuszcza powietrza, więc pot spływa po plecach zamiast wyparować z powierzchni ciała odprowadzając przy tym ciepło;
            ja tam unikam sztucznych tkanin jak ognia
            • aszpr Re: Prośba o zakup -Decathlon 26.08.12, 22:03
              Pod taką bluzą trzeba mieć jeszcze sportową sztuczną koszulkę, która odprowadza pot na powierzchnię materiału, by stamtąd odparował, choćby taką najtańszą, tutaj przykład akurat męskiej . O a tutaj jest juniorska.
              Piszę o tym, bo sama uparcie trenowałam w bawełnie, jeździłam też w bawełnianych koszulkach na rowerze i biegałam, aż w końcu mnie oświecono wink Wypróbowałam i doznałam olśnienia big_grin
    • mama_amelii Re: Prośba o zakup -Decathlon 26.08.12, 07:21
      No właśnie o to chodzi,że siostrzenica chce na skate park ją mieć,a stamtąd wychodzi cała mokra(do tej pory krótki rękaw,ale zbliża się jesień,a ten park jest pod gołym niebem).
      Może jednak ktoś się znajdzie,kto nas wspomoże.
      • b.bujak Re: Prośba o zakup -Decathlon 26.08.12, 12:29
        napisz mi na priv swoj nr telefonu; nie obiecuję, ale jak znajde chwile w tygodniu i będę pamiętac to podjade i kupie dla was te bluze
        • mama_amelii Re: Prośba o zakup -Decathlon 26.08.12, 15:45
          Serdeczne dzięki.Jeśli się nie uda to za dobre chęcismile
          Pisze na priv.
    • calineczka793 Re: Prośba o zakup -Decathlon 27.08.12, 00:36
      Ja będę w okolicach D. w poniedziałek, może wtorek - jak znajdę czas to wstąpię - napisz nr tel. na emaila.
    • gosiajot Re: Prośba o zakup -Decathlon 27.08.12, 10:22
      Ja może we środę zajadę; jeżeli nikt wcześniej Ci nie kupi, to daj znać na priv
      • mama_amelii Re: Prośba o zakup -Decathlon 27.08.12, 10:49
        Dziękuję dziewczyny za odzew.Jeśli,któraś wczesniej kupi to dam znać.
        Napisałam na priv.
        gosiajot napisze do Ciebie jeśli do jutra wieczorem nie uda się kupić.
    • mama_amelii Nieaktualne 28.08.12, 07:50
      Dziękuję bardzo calineczce za zakup bluzysmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka