Dodaj do ulubionych

skoczek - czy warto kupic?

25.08.12, 12:35
witam,
czy warto kupić dziecku skoczek taką zabawkę do skakania??
Obserwuj wątek
    • renatusia24 Re: skoczek - czy warto kupic? 25.08.12, 16:06
      Moim zdaniem warto, moje dzieci uwielbiają swoje.
      • patyczako Re: skoczek - czy warto kupic? 25.08.12, 17:05
        tylko nie kupuj najtanszych bo sie mozesz naciąć
        • emma6666 Re: skoczek - czy warto kupic? 25.08.12, 18:44
          nie nie i jeszcze raz nie
          wypowiedź fizjoterapeuty forum.gazeta.pl/forum/w,1017,75421724,,Tzw_skoczek_a_zdrowy_rozwoj_malucha.html?v=2
          • iwonagos Re: skoczek - czy warto kupic? 25.08.12, 21:19
            A tam, fizjoterapeuta... Zaraz straszenie, wydziwianie. Nikt dziecka 24h/na dobę w skoczku nie trzyma.
            Jeżeli dziecko jest spokojne to posiedzi. Jeżeli żywe srebro i liczysz, że odpoczniesz 5 min jak wsadzisz, to się niestety rozczarujesz. Mój za nic w świecie nie chciał siedzieć.
            • emma6666 Re: skoczek - czy warto kupic? 25.08.12, 21:25
              A tam fizjoterapeuta, co on wie, głupi jakiś. kto by go słuchał, studia skończył i zgrywa wykształciucha.
              Najważniejsze że skoczek ładny i kolorowy a dziecko lubi.
              Żal.pl
              • iwonagos Re: skoczek - czy warto kupic? 26.08.12, 13:46
                Napisałam, że NIKT NIE TRZYMA DZIECKA 24 H NA DOBĘ W SKOCZKU, więc nie fisuj i wyluzuj;P Zgoda, nie można, jeżeli wyraźnie fizjoterapeuta zabroni, bo dziecko ma problemy.
                • owianka Re: skoczek - czy warto kupic? 26.08.12, 18:30
                  > Napisałam, że NIKT NIE TRZYMA DZIECKA 24 H NA DOBĘ W SKOCZKU

Fizjoterapeuta (zwłaszcza ten) też nie jest głupi i nie zakłada, że trzymasz dziecko w leżaczku, skoczku, chodziku przez 24 godziny, a jednak mimo to jest im przeciwny. Zastanów się, dlaczego.
    • ania_kr Re: skoczek - czy warto kupic? 26.08.12, 16:59
      Mój syn ma takiego skoczka - krówkę tootiny. Dostał na 3 urodziny. Nie jest to taki hit jak rowerek biegowy czy Lego Duplo, ale bardzo lubiana zabawka. Polecam.
    • patatajowa Re: doprecyzuj pytanie 26.08.12, 17:09
      bo sa rozne rodzaje skoczków-skoczek hustawka dla niemowlat,skoczek piłka(zwierzatko) dmuchane, skoczek-pogo dla starszych dzieci.
    • slonko1335 Re: skoczek - czy warto kupic? 26.08.12, 20:09
      O jakiego skoczka i dla dziecka w jakim wieku chodzi? Moi dostali niedawno skoczka-pogo i są zachwyceni-wszyscy znajomi przychodzący również. Mamy skoczek tego typu:
      lilkaa1986.strefa.pl/jumper111.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka