ewabart 30.06.04, 13:05 Hej, idąc za przykładem innych list może zrobimy podobnie HITY i KITY wózki. Ja nic nie wiem na ten temat wiec bede tylko obserwatorem, Ale pewnie kazdej z nas sie przyda. Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlodamama20 Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 30.06.04, 13:55 ja polecam: ---inglesine magnum ---peg perego pliko p3 ---peg perego atlantico nie polecam: ---chicco Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 Deltim Focus 26.07.04, 14:04 Polecam Deltim Focus, bardzo wygodny jako wozek gleboki i jako spacerowka. w miare lekki, Odpowiedz Link Zgłoś
tula_77 Peg-Perego Atlantico 01.08.04, 20:02 Wozek rewelacja ) Jako spacerowka zdecydowanie na pierwszym miejscu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 30.06.04, 14:05 nie polecam - CHICCO 4WDTECH polecam - dla starszych dzieciaczków BABYDREAMS TRAVEL! pozdrawiam Edytka Odpowiedz Link Zgłoś
juropka Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 30.06.04, 14:12 Witajcie! Mam pytanko też nie wiem nic o wózkach a czas nieubłagalnie płynie i muszę się na coś zdecydować, proszę napiszcie co sądzicie o następujących wózkach: Chicco pick up duo, Quinny Fashion xl, Mikrus? Dziękuję i pozdrawim Aga Odpowiedz Link Zgłoś
joolanta Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 30.06.04, 14:23 dlaczego nie polecasz tego wozeczka? ja sie nastawilam na jego kupno... Odpowiedz Link Zgłoś
danielloo Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 02.08.04, 21:19 Jestem zainteresowany kupnem wózka chicco, możesz napisac cos wiecej o jego wadach bądż zaletach, na pewno jakies ma.Mamy jeszcze 3 tygodnie na zakup.Czekam na odpowiedż.Pozdrawiam. Daniel. Odpowiedz Link Zgłoś
ethomas Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 02.08.04, 21:44 jeżeli myślisz o chicco tech 4wd, to wiem na pewno, że często psuje się regulacja rączki i trzeba dokupić ten element oraz druga rzecz to koszmarnie cięzkie prowadzenie (średnie wyważenie) i duża szerokość (tyle wiem od sąsiadki, która taki wózek ma )))) a jeśli o innym modelu, to nie wiem )) Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_ulcik Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 30.06.04, 14:14 a ja polecam Graco Douglider odradzam podwójne ABC Design - waga i z tego samego powodu Emmaljungę z krzesełkiem ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
magda-mr Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 30.06.04, 15:14 POLAK-Hit jako wózek buzi-buzia; Kit jako spacerówka odwrotnie; Hitem jest zwykły wózek-gondola na paskach, wspaniały do bujania niemowlaczków pozdrawiam Magda i Julia Odpowiedz Link Zgłoś
kaaama Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 30.06.04, 16:09 A ja polecam Chicco-Trio. U mnie sprawdza się rewelacyjnie, a mój trzylatek nadal lubi sobie w nim podróżować (gdy się zmęczy na długim spacerze )) kaaama Odpowiedz Link Zgłoś
ccleo Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 30.06.04, 17:02 Polecam dla maluszkow i starszych laczone PEg PErego. a moja przyajciolka tez poleca ten Duoglider dla rodzenstwa GRaco. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 30.06.04, 17:17 No to ja też pozwolę sobie wypowiedzieć się na ten temat, jako że doświadczenie mam spore. Polecam: Wózki Jane, zarówno wielofunkcyjne jak i parasolki ( super wykonanie, trwałe i bardzo ładne ) Parasolki Marco, bardzo dobra jakość za niewygórowaną cenę Graco Quattro Tour - rewelacyjna spacerówka ( nigdy nie przepadałm za Graco, ale ten model naprawdę im się udał ) PegPerego-wszystkie modele BabyDreams- jak ktoś chce mieć dość fajny wózek za niewielkie pieniądze Quinny Fashion 3XL, kupiliśmy dla naszej trzeciej dzidzi, która urodzi się dopiero w grudniu, więc na razie Maja korzysta z wersji spacerowej, bardzo dobrze się prowadzi, można nim bujać, pojemny kosz i całe mnóstwo super dodatków. Nie polecam: Hauck- po około pół roku zaczyna wszystko w nim latać, tapicerka płowieje Chicco- ładne z wyglądu, ale zdecydowanie przereklamowane i za drogie w stosunku do jakości Odpowiedz Link Zgłoś
chuda20 Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 30.06.04, 17:39 Hej, no to i ja się wypowiem POLECAM: *****DELTIMA VOYAGERA - dla noworodka, bardzo dobrze amortyzowany, duży w środku więc dzieciaczek nie jest ściśnięty.Ma przekładaną raczkę i jeszcze mase innych bardzo przydatnych rzeczy i funkcji.Jedyny jego mankament to waga no ale ma pomopwane koła więc coś za coś *****GRACO QUATRO(albo stare ellipse) - świetny wózeczek, duży w środku, funkcjonalny, łatwo się prowadzi naet jedną ręką.Bardzo dobrze przemyślany kosz na zakupy, ruchoma budka.Dla mnie rewelacja. NIE POLECAM : -----BABY DREAMS STARLET - dla mnie ten wózek to był koszmar.Kupiłam po Deltimie i nie mogłam nim jeździć.Koła ma plastikowe do tego latają na wszystkie strony, odblokowują się.Siedzonko ma króciutkie więc moja mała albo spadała albo siedziała powyginana.W życiu bym nie kupiła już takiego wózka. Teraz kupiłam chocco london- napisze jak już go przetestuje Pozdrawiam-Agata Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaemil Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 07.07.04, 11:02 Ja mam wózek Baby Dreams starlet i nie narzekam. Bardzo dobrze się sprawuje, jest wygodny i lekki. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ewamyk ROAN superwózek:-) 30.06.04, 18:43 Używam Roan Marita od ponad 10 mies i jestem bbb zadowolona. Gondola-duuuża, głęboka, buda super chroni przed sniegiem, deszczem-b długo używaliśmy. Teraz siedzimy już w spacerówce i też jest znakomita. A dodam,że chodzimy na spacery głównie po leśnych wertepach także wózek nie ma z nami lekko Jedyna awaria jaka nam się zdarzyła to pęknięta dętka i uszkodzona opona. Zadzwoniłam do producenta do Częstochowy, zeby mi za zaliczeniem pocztowym przesłali nowe koło. I wiecie co? - po 2 dniach listonosz przyniósł mi paczkę priorytetową z nowiutkim kołem za darmo. Firma ma naprawdę klasę. Wózek nie odbiega jakością od najlepszych zachodnich,a od wielu jest dużo lepszy, no i cenę ma rozsądniejszą - dałam za niego 1000zł. Polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
izams Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 30.06.04, 20:05 EMMALJUNGA, EMMALJUNGA i jeszcze raz EMMALJUNGA - tylko ta cena... z parasolek jeszcze nie znalazłam idealnej, poz, iza Odpowiedz Link Zgłoś
foxterier Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 30.06.04, 20:36 dla nas absolutnym hitem ze wzgledu na wage, latwosc manewrowania, wykonanie i ilosc przydatnych rozwiazan - MAXI COSI SPEEDY SX ze wzgledu na doswiadczenia znajomych kity przyznajemy wozkom firmy ad bor, woz tim oraz polak Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Idealna parasolka-ABC Tempo Light!! 30.06.04, 21:12 Witam! Jak w temacie Znakomita parasolka nawet dla starszych dzieci,szeroka z wysokim oparciem,łatwa w prowadzeniu(nawet da sie jedną ręką)spore kółka,z tym,że nie jest to super lekki wózek-waży ok 9kg,przez to stabilna i w ogóle super! DLa mnie bez wad Cena ok 650zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Idealna parasolka-ABC Tempo Light!! 29.07.04, 11:41 Niestety cena poszła w górę teraz ok 800 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ewabart Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW - WIELKIE DZIEKI 01.07.04, 08:59 ale super ze ktos odpowiedzial, cieszy mnie to gdyz naprawde jestem w niezlej kropce co mam kupic, nie chce oszczedzac na dziecku jak kazdy ale wydatek 2.500 zl za wozek przyprawia mnie troche o zawroty glowy jestem przekonana ze to pomoze nam wszystkim wybrac cos rozsadnego, jeszcze raz wszystkim wielkie dzieki pozdrawiam, ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ewabart HIT I KIT - LISTA NA PODSTAWIE OPINII 01.07.04, 09:24 UWAGA, na podstawie waszych opini robie taka liste HIT i KIT wraz z opisem, postaram sie sprawdzic jeszcze cene nowego oraz wpisac strone gdzie mozna obejrzec, jaka bede miala to wszystko to dam znac, kto bedzie chcial to mu wysle pozdrawiam, ewa Odpowiedz Link Zgłoś
juropka Re: HIT I KIT - LISTA NA PODSTAWIE OPINII 01.07.04, 10:14 Witaj Ewo! Jeżeli uda Ci się zgromadzić te wszystkie informację, to pozwolę sobie poprosić Cię o tę listę, na priv korpas@o2.pl dzięki i pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 Peg Pegero Converse - polecam 01.07.04, 09:38 1. lekki 2. funkcjonalny 3. dwuczesciowy 4. łatwo składalny 5. elegancki 6. skrętne kólka Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 01.07.04, 12:01 Ja polecam Inglesine Magnum dla niemowlaczka,super wozek na poczatek,a potem jako spacerowke Inglesine Max,super sprawa jedna raczka,wygodny dla mamy i dziecka,my jestesmy bardzo zadowoleni. Jola i Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka7 Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 01.07.04, 14:09 A CO MYSLICIE O BEBE CONFORT ??? Bardzo mi zależy na Waszych opiniach ! Szczególnie interesuje mnie EVEREST lub/i KART wraz z gondolą Prelude. Dzięki z góry za informacje ! Odpowiedz Link Zgłoś
benita30 Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 01.07.04, 14:22 polecam dla najmniejszych dzieci polskie gondole - duże, szerokie, głębokie a nawet z regulowanym oparciem. Ja miałam wózek ELJOT. polecam dla większych dzieci pow 1,5 roku BABY DREAMS TRAVEL - choć nie sprawdza sie funkcja noszenia na ramieniu. nie polecam ABC bo ciężki jak czołg a miałam głęboko-spacerowy (roz)składający się w gondolkę - raczej krótkotrwała funkcja bo dziecko szybko wyrosło. Odpowiedz Link Zgłoś
benita30 Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 01.07.04, 14:25 nie trwel tylko BUGGY przepraszam zasugerowałam sie wcześniejszą wypowiedzią Odpowiedz Link Zgłoś
blacky7 Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 01.07.04, 14:46 Ja polecam Chicco Trio - mi sprawdza się w 100%. Gondola bez zarzutu, fotelik wpinany na stelarz, a teraz spacerówka z kilkoma fajnymi rozwiązaniami - i jak na razie bez żadnych awarii, a składam i rozkładam go kilka razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda102 Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 01.07.04, 15:30 Polecam wózek maclaren techno XT Tyle sie pisze na temat wagi -bardzo lekki 6,8 kg -w komplecie folia PCV -oslona przeciwslneczna pochlaniajaca promieniowanie UV -Świetnie wywazona lotwo podnosi sie przednie kolo -tego nie rozumiem, ale nie palne poszycie wozka -to rozumiem fluorescencyjna lamowka i nitka w pasach-wieczorem super widoczny wozek ,a w nim dziecko. -swietnie reguluje sie podnozek - narazie bezawaryjny tylko ta cena pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
paczek4 Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 04.07.04, 02:07 polecam graco ellipse mimo ze jezdzilam nim bardzo krotko bylam zadowolona i baby confort niedawno kupilam i testuje.ale powiem tak dla pierwszego dziecka 9 lat temu kupilam bb.confort i bylam bardzo zadowolona mimo ze nie mialy takich zabezpieczen jak teraz[chodzi mi o material] jedyna wada nowych bb confort to brak dokupienia do spacerowki pokrowca z materialu na nozki.Mozna tylko dokupic sama bude i folie co nie jest praktyczne w zime.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ula551 Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 01.07.04, 19:23 hej! A ja nie polecam wózka POLAK model Orion - dla niemowlaczka jest może jeszcze całkiem niezły, ale spacerówka to kompletny niewypał! Jest bardzo ciężki i trzeba mieć dużo siły aby wjechać nim na krawężnik. Ula Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka7 Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 02.07.04, 17:12 A Bebe Confort ? Co myślicie o Bebe COnfort ? Odpowiedz Link Zgłoś
pavino Inglesina Magnum 03.07.04, 15:01 Ja też polecam Inglesinę magnum - według mnie to wózek na szóstkę. Odpowiedz Link Zgłoś
karola71 Re:Bebecar!!! 03.07.04, 21:36 Super wózek, ja mam model Raider AT+ i gorąco polecam, to prawdziwa terenówka, wszędzie wjedzie i żadne wertepy mu niestraszne, jest ciężki, ale b.zwrotny i dobrze się go prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko02 Re:Bebecar!!! 03.07.04, 23:41 Ja tez polecam bebecara raidera AT+. Juz drugie moje dzieciątko podróżuje w tym wózku, zmieniałam więc gondolę na spacerówkę i znów gondolę, niedługo znów spacerówkę. Gondola służy dość długo dzięki możliwości podnoszenia oparcie pod plecki. Ciekawski półroczniak podróżuje wygodnie i przy okazji podziwia świat. Super, bezawaryjny, rzeczywiście troche ciężki, ale na szczęście nie musze go nigdzie wnosić na wysokości. Drugi testowany i używany wózek to bc allegro plus - lekka, funkcjonalna parasolka. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re:Bebecar!!! 04.07.04, 04:20 Raider AT+ to cudo nie wozek Uzywam bezawaryjnie (nie liczac jednego flaka) juz prawie dwa lata i wyglada na to ze jest nie do zdarcia. Wciaz wyglada i sprawuje sie bdb a do tego dystrybutor oferuje doskonaly serwis. Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow Re: Inglesina Magnum 04.07.04, 22:13 wozek faktycznie jest niezly, ale skrzypia plastiki i przesmiesznie wyglada po przerobieniu na spacerowke pozdr, monika Odpowiedz Link Zgłoś
kasia25000 Re: Inglesina Magnum 13.07.04, 20:59 Nic nie skrzypi.A spacerówka jest rewelacyjna i w niej nic się nie przerabia.Mylisz z jakimś innym wózkiem. Ka Odpowiedz Link Zgłoś
mama-patrycji Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 04.07.04, 10:43 ja polecam BABYDREAMS TRAVEL!!!A dlaczego piszecie,że to wózeczek dopiero od 1,5 roku?Moja mała ma 9mies. i w nim jeździ.Ale może o czymś nie wiem,może jest jakoś źle wyprofilowany dla takiego małego dziecka,proszę,napiszcie,bo troszke się wystraszyłam.Wózeczek mam dopiero 1 tydzień i jak dotąd to spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Hit-Inglesina Max 04.07.04, 13:59 Polecam Inglesine Max - sprawdzona.Plusy: - świetna amortyzacja - składany jak parasolka - waży około 7,5 kg - rozkładana na płasko - pełna rączka (dla mnie to atut, bo łatwiej się prowadzi niż z dzielonymi (dlatego wygrała z Peg Perego Pliko i Inglesiną Zippi) - wygodne zagłówki, 5-pkt pasy ale to już standard... KIT: Polak - rączka się wyłamała po 2 m-cach od podchodzenia na wysokie krawężniki (a serwis skleiła zamiast wymienić część, co skutkowało ponownym wyłamaniem )) ) - beznadziejna spacerówka - wielki i ciężki Pzdr.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 04.07.04, 22:08 Hejka, Ja mam Bebe Confort od 14stu miesięcy. Na początku oczywiście gondola Prelude, do rozłożonej spacerówki Opera przełożyłam po czwartym miesiącu. Stelaż Trophy Anevue, lane, skrętne koła. Jestem generalnie zadowolona - absolutnie nic mi się nie psuje, nie odpina, nie ułamuje, nie płowieje, pokrycie spacerówki odpinam w minutę i piorę w pralne nie nerwowo. Wózek jest świetnie wyważony! Wjazd na krawężnik to pestka. Mieści się do bagażnika Opla Astry. Można wozić gigantyczne zakupy, wielki koszyk pod spodem jest fantastyczny. Gondola - nie miałam zastrzeżeń. Podobała mi się funkcja wypinania i wpinania jedną ręką z ramki na stelażu. Przydawała się, kiedy musiałam tachać wózek po 6ciu schodkach na wysoki parter z ciężkimi zakupami. Osobno gondola z dzieckiem, osobno stelaż z zakupami. Gondola w kolorze Oxygen ma ponadto moskitierę w komplecie! Oraz odpinany kawałek tyłu budki i taki "przewietrznik", co przydaje się w gorące lato. Spacerówka - początkowo denerwował mnie brak osobno podnoszonego podnóżka. Po dwóch miesiącach i ja się przyzwyczaiłam i dziecko, bezproblemowo. Odpinanie barierki z przodu nie jest łatwe, ale da się zrobić. Znowu kwestia przyzwyczajenie. Ta barierka jest za to wygodnie umocowana, nie na poziomie oczu dziecka (a tak ma np. Chicco PickUp). Za to jak dziecko śpi to rozkładanie i pozycja kubełkowa jest bezkonkurencyjna. Mateuszek ma teraz 14 miesięcy i śpi w spacerówce baaardzo wygodnie, nic mu nigdzie nie dynda a ni nie zwisa. Do spacerówki używam budki od kompletu z folią przeciwdeszczową. Ta ostatnia łatwo się przypiuna do budki na suwak, ale jedst usztywniania i nie można jej złożyć w jakiś mniejszy pakunek, tylko na płasko. Śpiworek (do kupienia osobno) jest rewelacyjny na wiosnę i jesień, łącznie z chłodniejszymi dniami. Nie nadaje się na polskie zimy. Na krótkie wypady i tam, gdzie trzeba wnosić wózek mam Chicco Ponee, do którego dorobiłam metodą chałupniczą podnóżek. foto.onet.pl/albumy/album.html?id=18374&q=ojagiello&k=3 - co można zobaczyć tu. Jakbyście miały pytania - służę pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzynka3 Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW-votum separatum;)) 05.07.04, 15:37 Hej! Na poczatek w "kwestii ogolnej" )) Kazda mama jest troche inna i ma inne potrzeby. Dlatego to co dla jednej bedzie wada dla drugiej zaleta.Jedne z nas maja rowniutkie chodniki z kostki inne wertepy i polne drogi. Jedne czesto podrozuja i wozek musi sie latwo skladac i wejsc do niewielkiego bagaznika inne cenia osiadly tryb zycia. Rozne wreszcie mamy zasoby portfeli )) W swojej potrojnej karierze macierzynskiem mialam w sumie 8 wozkow (+ rozne modele testowane dorywczo u zaprzyjaznionych kolezanek) Ktos tu napisal ze Polak Orion to kit bo duzy i ciezki a dla mnie to wlasnie najwieksze zalety tego wozka! - wielkosc moja corcia jest 90 centyl a w Orionie nawet z zimowym spiworem i kombinezonem bylo jej przestronnie i wygodnie. Waga - na innym watku ktos napisal ze cos za cos albo waga a co za tym idzie super amortyzacja i stabilnosc albo lekki wozeczek ale wtedy nie jest to na pewno "terenowa" - i ja sie z tym zgadzam. Jasne jak ktos ma go tachac na pietro na pewno nie polecam ale jesli nie musi byc noszony wg mnie wart rozwazenia.Dla mnie dodatkowe plusy to -kosz na zakupy (miesci zakupy dla calej mojej gromadki) dwie tacki -chlopcy maja swoje soki na tacce z tylu corcia swoj z przodu, odpinana tylna czesc budki -super sprawa w upal, przekladana raczka, super amortyzacja, no i zaden kraweznik i dziura w chodniku nie istnieja dla mnie ten wozek jest jak czolg!!! Minusy -gorzej sie go prowadzi z raczka z tylu, hamulec tylko z tylu za budka (nie wygodne jak raczka w polozeniu buzia do buzi) i niestety zdazaja sie usterki -ja skladam uklon w strone firmy Polak juz po gwarancji na mojego maila przyslali mi do domu na swoj koszt zlamana czesc hamulca w ciagu kilku dni. Pewnie najgorzej jest z decyzja o pierwszym wozku. Gdyby zdarzylo nmi sie teraz wybierac wozek dla malucha raczej szukalabym takiego do ktorego mozna wpiac fotelik samochodowy. Z parasolek jestem bardzo zadowolona z Ari Alice City -byl dla mnie alternatywa dla Baby dreamsa Trawela -ma bogatsze wyposazenie, troche wieksze kolka, sprawia wrazenie stabilniejszego -Trawel jakos telepal mi sie naboki juz w sklepie , ma wygodniejsze kladzenie siedzonka -jak w Bebe confort allegro. No i mial sympatyczna cene -okolo 260 zl przed Vat -niestety okazalo sie ze wypuscili nowsza wersje ulepszona i ta kosztuje juz cos okolo 425 (( Odpowiedz Link Zgłoś
betif Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 11.07.04, 22:42 Polecam wózek Deltim Premier - wersja z gondolą super (także do samochodu), spacerówka mimo pewnych braków też jest całkiem w porządku. Bardzo sobie chwalę skrętne koła, którymi nie każdy wózek z gondolą może się pochwalić. To właśnie dzięki nim (także w wersji spacerowej) nie czuje się ciężaru wózka przy skrętach. Nie polecam Baby Dreams Walker - szerzej już napisalam dlaczego w wątku o tym wózku właśnie. Obecnie od tygodnia testuję Inglesinę Miko i jak na razie nie mam zastrzerzeń (no, może poza tym, ze większych zakupów z tym wózkiem nie zrobię) Pozdrawiam! betif Odpowiedz Link Zgłoś
lemona1 Casualplay T4, TR4 12.07.04, 17:29 Polecam hiszpański Play T4 - wózek lekki, świetny design, superłatwo się składa, zajmuje mało miejsca w bagażniku, podwójne przednie skrętne o 360 kółko - rewelacja, koła pompowane, świetnie amortyzowany. My mamy komolet: gondola +fotelik-nosidełko rozkładany na płasko PlayPrima Alu montowany na stelaż wózka + spacerówka leciutka na ten sam stelaż. Dla mnie rewelka!!! lemona1 Odpowiedz Link Zgłoś
ewabart Re: Casualplay T4, TR4 13.07.04, 07:50 czy mozesz podac jakas strone gdzie mozna obejrzec te wozki i ile one kosztuja dzieki ewa Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 12.07.04, 20:00 Polecam peg perego venezia, a dla starszych dzieci parasolkę baby drems travel! Odpowiedz Link Zgłoś
manami Re: LISTA POLECONYCH WÓZKÓW 13.07.04, 17:07 Hej! Ja polecam quinny freestyle 3xl! Do prowadzenia idealny! Wprawdzie ciężki ale to cena za stabilność i komfort! Same pompowane koła dodają kg .Manewrowanie tym wózkiem to sama przyjemność, zwłaszcza jeśli się mieszka w dużym mieście! Gondola przytulna i praktyczna / można wpiąć fotelik samochodowy -idealny na lato zamiast gondoli! Spacerówka typowo sportowa( jednak dla dziecka które już dobrze siedzi),pasy 5 -punktowe. Używam wózek dobry rok i nic się z nim nie dzieje! Bardzo solidna konstukcja. Oczywiście bez porównania z tańszymi 3 kołowymi wózkami tej firmy, które psują jej trochę opinię! Odpowiedz Link Zgłoś