Dodaj do ulubionych

playmobil-ceny

27.08.12, 14:32
Zachwyciłam się klockami Playmobil. Powiedzcie, proszę, gdzie najatrakcyjniejsze ceny tych klocków? Czy jednak Allegro, czy można je dostać w jakiś super/hipermarketach. A jak z promocjami przedświątecznymi? Są jakieś promocje na te klocki?

z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • aszpr Re: playmobil-ceny 27.08.12, 15:12
      Czasem bywają świetne ceny w Leclercu, zwłaszcza przed Świętami i zdarza się, że są tam zestawy produkowane tylko dla Leclerca. Playmobil bywał też w Realu, nie wiem jak teraz, podejrzewam, że pojawia się też w innych super-hiper. Na otwarcie Toys R Us w Blue City było -20% na wszystkie zestawy i figurki, może obecnie też bywają tam jakieś fajne promocje.
      My jesteśmy wiernymi fanami Playmobil od jakiegoś roku big_grin
      Niektórzy podobno kupują na niemieckim Ebayu.
      • zuzankas Re: playmobil-ceny 27.08.12, 19:08
        Dziękuję. W takim razie będę czekać na promocje smile Zastanawiałam się czy kupić już teraz na Allegro ( z myślą o prezentach świątecznych) czy czekać do czasu bliżej świąt wink Ostatnio przejechałam się tak na domku Duplo (ceny internetowe wzrosły, w sklepach też nie było atrakcyjnie), dlatego teraz pytam z tak dużym wyprzedzeniem.
    • rjvja Re: playmobil-ceny 27.08.12, 20:23
      Atrakcyjne ceny mają często hurtownie zabawek - pod warunkiem, że możesz podjechać i odebrać osobiście. Jeśli mieszkasz gdzieś koło Poznania to polecam e-zabawka.pl i krainazabawy.pl. A poza tym to ostatnio w Smyku kupiłam karetę (zestaw bajkowy pałac) za 79PLN a na all wychodzi jakies 160. Teraz mają w promocji pegaza za 49. No i trzeba szukać okazji. Albo miec znajomych w Niemczech. Tam to dopiero są wyprzedaże...
      Nam się udalo kupic kilka atrakcyjnych cenowo zestawów w Playmobil Funpark w Niemczech (w drodze na wakacje). Przy okazji miejsce naprawdę warte zwiedzenia dla malych (i dużych)playmobilowych fanów. I maja zestawy ktorych u nas nie ma.
      • heca7 Re: playmobil-ceny 28.08.12, 10:10
        Ja kupuję zwykle na Allegro. U dwóch sprzedawców. Jeden z nich mieszka niedaleko mnie więc parę razy odbierałam osobiście- ostatnio kupowałam u niego samochód ze skuterem wodnym. Drugi ma outlet. Kupiłam u niego wielki prom playmobil ok 50 zł taniej tylko dlatego, że rysunek na pudle był w jednym miejscu naderwany smile
        Pierwszy to Shc1, drugi to Impart-outletpl. Tylko w drugim przypadku wiadomo- raz coś ma raz nie ma wink
        Drobne , pojedyńcze figurki kupuję w sklepie niedalkeo domu bo mam tam 10% zniżki na wszystko więc nie opłaca mi się płacić za przesyłkę wink
        • duszka30 Re: playmobil-ceny 28.08.12, 14:09
          Napisz do mnie na priv...bo tu nie można się reklamowaćsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka