Dodaj do ulubionych

kalosze Crocs

29.08.12, 09:57
Fajne są?
Jestem fanką Crocsów w ogóle, ale czy kalosze są warte swojej ceny?
Obserwuj wątek
    • kanna Re: kalosze Crocs 29.08.12, 10:43
      mam taki podstawowy model (Georgie?) - używam go na działkę, do plewienia itp.
      Jest leciutki, można go nosić na goła stopę, w zimie - jako śniegowce. Jestem dość ciężka, a on świetnie amortyzuje. Potem wsadza się go pod ogrodniczego węża - i już. Są czyściutkie.
      Nie jest piękny, raczej pokraczny :p Mam go od jakiś 3 lat. Za rok poosłuży mojemu synowi na coroczny wyjazd nad jezioro.
    • inia25 Re: kalosze Crocs 29.08.12, 11:45
      Zastanawiałam się nad zakupem kaloszy, jako wielka fanka crocsów. Poszłam do sklepu, zmierzyłam i niestety nei zdecydowalam się na zakup. Kalosze są eciutkie, szerokie w łydce - to plus. Są jednak sztywne i bardzo niewygodnie mi się w nich chodziło.
      • krasulas Re: kalosze Crocs 29.08.12, 14:54
        potwierdzam
        lekkie, szerokie i pozornie wygodne (Crocband)
        sztywne w trakcie na tyle, że uwierają w podbicie i nieco cierpnie stopa
        sztywne w cholewce na tyle, że utrudniają swobodne prowadzenie samochodu (haczy o fotel przy zmianie pedałów)
        też lubię ta markę i z kozaków/kaloszy najlepsze wg są Nadia
        pzdr
        • zuzamon Re: kalosze Crocs 29.08.12, 15:57
          ja crocsy też lubię ale kalosze też jakoś nie do końca mi pasują. Wg mnie są za szerokie w łydce i takie... dziecinne smile
          • emma6666 Re: kalosze Crocs 29.08.12, 16:44
            Mam. Nie oddałam ich od razu tylko dlatego, że koleżanka mi napisała że się wyrobią z czasem.
            Zobaczymy, póki co raz je miałam na sobie.
            Piękne ale koszmarnie sztywne.
            • pucaluta Re: kalosze Crocs 29.08.12, 16:46
              No to mnie nastraszyłyście... kupiłam synkowi, myślicie, że jemu też tak będzie niewygodnie? Macie doświadczenia z dziecięcymi? Oni na szczęście nie prowadzą samochodu wink, ale jednak ciut się martwię...
              • ka_ro Re: kalosze Crocs 29.08.12, 22:44
                My mieliśmy trzy pary kaloszy w kolejnych rozmiarach. Dzieci były zadowolone, często nosiły na bosą stopę. Córka powiedziała, że więcej takich nie chce bo mają otworki w cholewkach i woda jej się wlewa tamtędy.
                • pucaluta Re: kalosze Crocs 30.08.12, 09:45
                  No tak, racja, z tym że jak nie dziurką to górą się nalewa, jak się mocno skacze wink A ta dziurka to jest jakoś tuż przy końcu kalosza, prawda? Zobaczymy, tej jesieni premiera wink
                  • annagdynia Re: kalosze Crocs 28.01.15, 19:36
                    a może teraz się coś zmieniło?
                    może nowsze modele są lepsze?

koś może się podzielić opinią
                    • natbar Re: kalosze Crocs 29.01.15, 00:24
                      Ja mam te schaffashoes.pl/product/47970_crocs-kozaki-rainfloe-boot-black.html , tylko granatowe, noszą się super, nic nie przemaka, fajnie wyglądają na nodze.
                      • eo_wina Re: kalosze Crocs 30.01.15, 22:32
                        A ja mam takie:

www.crocs.eu/crocs-womens-jaunt-shortyboot/15769,en_ES,pd.html?cid=40M#cgid=women-footwear-boots&start=7
                        I jestem zachwycona! W lecie na gołą stopę, w zimie z cienkimi skarpetkami smile
                        Dodam, że mam bardzo wąską stopę i nosze rozmiar 39 albo 40. W przypadku tych kaloszy zamówiłam 38-39 i są idealne na długość.
                        • viki1 Re: kalosze Crocs 31.01.15, 18:06
                          W zeszłym roku kupiłam ten model a wszelkie wiosenne pluchy www.crocs.eu/crocs-womens-crocband-ii-5-lace-boot/14545,en_ES,pd.html?cid=58S&cgid=SALE#cgid=SALE&start=26
                          są lekkie, ciepłe i to tyle , bo nieco sztywne i uciskają i po dłuższej chwili noga cierpnie .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka