Dodaj do ulubionych

a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)?

26.09.12, 12:06
Obserwuj wątek
    • samanta25 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 12:07
      hehe zniknął big_grin
    • vanilka89 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 12:07
      poleciał big_grin big_grin big_grin
      • hugo43 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 12:09
        to sie nazywa demokracja i wolnosc slowasmile
        • szmytka1 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 12:11
          no i dlaczego? Lubię to forum, ale to już paranoja. Wątek bardzo pomocny, a skasowany. Bez sensu zupełnie taka moderacja. Wybacz slonko, ale chyba się uwzięłas, bo w innych przypadkach regulamin nie jest tak przestrzegany.
          • slonko1335 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 12:44
            muszę Cię rozczarować bo to nie ja i prawdę mówiąc nie mam pojecia czemu wątek został wywalony. Jak będę znać przyczyny usunięcia wątku i dostanę wytyczne jak umieszczać takie informacje na forum aby nikt się nie czepił tego to Wam napiszę...
            • szmytka1 A to przepraszam 26.09.12, 13:12
              Widniejesz wyszczególniona jako moderatorka tego forum, więc sądziłam, że to Twoja sprawkawink
              • slonko1335 Re: A to przepraszam 26.09.12, 13:34
                Oprócz mnie na forum patrzy jeszcze kilka innych osób, które mogą usuwać wątki w tym administracja, ja nie mogę być na necie 24 godziny na dobę, choć nie powiem, to forum uzależniawink
                Myślę, że ktoś z dyżurnych mógł uznać, że to sam właściciel aukcji na All. próbuje się zareklamować, nie zna nicków tu piszących i miał prawo tak założyć. Spokojnie więc, próbuję to wyjaśnić. Znajdziemy jakiś sposób na to aby o takich promocjach można było informować bez problemu a jednocześnie dawało się wyłapać nieuczciwych reklamodawców.
                • szmytka1 Re: A to przepraszam 26.09.12, 13:44
                  Wiesz co, a ja się zastanawiałam właśnie jak Ty to robisz, kiedy śpisz i takie tam... he he
                  • slonko1335 Re: A to przepraszam 27.09.12, 14:02
                    wczorajszy wątek wrócił na miejsce chociaż to i tak już musztarda po obiedzie. Ustalę z administracją wytyczne jakieś odnośnie informacji o akcjach promocyjnych i mam nadzieję, że problem się nie powtórzy. Jakieś zmiany w regulaminie będzie pewnie trzeba poczynić, w najbliższych dniach się za to wezmę.
    • calineczka793 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 12:11
      Ja przed momentem w nim pisałam - parodia jakaś...;-P

I w końcu nie dowiem się czy faktycznie są mimic w rozm. 26+?wink
      • vanilka89 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 12:13
        a wiec, ja zamówiłam mimic 27, wziełam za pobraniem, jak by co big_grin
        bo pewnie tych mimiców 27 i więcej, na oczy nie zobaczymy big_grin
        • calineczka793 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 12:26
          Ja wzięłam 28 i 29 - a co, jak będą to będzie miał na 2 sezonysmile Chociaż nie liczę na to, nigdzie oprócz ulubionego sprzedawcy nie znalazłam mimc 26+smile
    • szmytka1 patatajowa, jakbyś tu zajrzała...sidewalk 30 26.09.12, 12:18
      Szukałam odpowiedzi an forum i znalazłam tylko tyle, że Ty sprzedawałaś kiedyś sidewalk w r. 30. Pamiętasz może ile miała w nich wkładka, łącznie z tym zagięciem, całość od brzegu do brzegu?
      • patatajowa Re: patatajowa, jakbyś tu zajrzała...sidewalk 30 26.09.12, 12:21
        a mowilam zeby nie pisac nicka to sie któras madra wyrwała...wink
        a co do sidewalk to było w zeszłym roku i za chiny nie pamietam ,obecnie mam nowe w r.33 i czekaja na wiosne wink
        • hugo43 Re: patatajowa, jakbyś tu zajrzała...sidewalk 30 26.09.12, 12:26
          dzwonilam do nich i te mimic TO NIE POMYLKAsmile
          • calineczka793 Re: patatajowa, jakbyś tu zajrzała...sidewalk 30 26.09.12, 12:29
            oooo...jaka miła wiadomość - zobaczymy w piątek/poniedziałeksmile
        • aregiec Re: patatajowa, jakbyś tu zajrzała...sidewalk 30 26.09.12, 12:28
          Wlasnie dzwonilam w sprawie tej rozmiarowki mimic i mily pan powiedzial ze na pewno te buciki sa tylko nie u nich. Jak ktos kupi to sprowadzaja od producenta. Hmm nie wiem czemu ale coś mi tu smierdzi... Ja sobie chyba dam spokoj.
          • calineczka793 Re: patatajowa, jakbyś tu zajrzała...sidewalk 30 26.09.12, 12:31
            A to już inna info - i wg mnie bardziej prawdopodobna - to się ucieszyłam przez 1 min, że jednak będąsmile

Ps. Anetko ja zamówiłam za pobraniemsmile
            • aregiec Re: patatajowa, jakbyś tu zajrzała...sidewalk 30 26.09.12, 12:35
              a jaki rozmiar wzielas? Moja nosi teraz mimic 26 i wychodzi na to ze powinnam wziac 29 (wg tej ich dlugosci wkladki)
            • vanilka89 Re: patatajowa, jakbyś tu zajrzała...sidewalk 30 26.09.12, 12:37
              ja ostatnio takie ecco kupiłam, ponoc nie na polski rynek, model ecco pursuit, choc w innym kolorze są na stronie ecco. Nadal nie wiem, czy to oryginały, choc ecco poland na fb potwierdza, że to ich model i że sa oryginalne uncertain te mimici w większych rozmiarach tez mnie już nie dziwią big_grin
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/xe/kj/ouro/hWHoB816vaQ0aiV4fB.jpg
              • lawendax Re: patatajowa, jakbyś tu zajrzała...sidewalk 30 26.09.12, 12:47
                Już nie ma mimiców większych smile
    • thmwag1 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 12:41
      ale coś było z tymi większymi mimic-ami, bo pokończyli aukcje przed czasem
      Zobaczcie, na stronie sprzedawcy aukcje są a jak się wchodzi w poszczególne aukcje to jest info, że sprzedaż zakończona.
      • aregiec Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 12:47
        faktycznie pokonczyli aukcje przed czasem No to mam problem z glowy big_grin
      • alsanka Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 12:48
        Faktycznie... hehe wink
      • lee_a Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 13:08
        no własnie ja chciałam kupić rozmiar 32 ale zanim kliknęłam to już aukcja zakończona. Wzięłam 27 dla młodszej, mam nadzieję, że dostanę.
      • calineczka793 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 13:38
        Hihih - pewnie Wasze tel.dały im do myślenia - no cóż to byłby zbyt piękne, żeby było prawdziwe Mimic 26+ - notabene czemu nie ma większych niż 26 - Bardzo je lubimy, a zaraz T. wyrośnie z rozmiarówki Mimic.
    • jo-asiunka Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 12:42
      Prozę, napiszcie mi nazwę sprzedawcy na maila, dzięi
      • mamaemmy Rolendt :) n/t 26.09.12, 12:51

• lawendax Re: Rolendt :) n/t 26.09.12, 12:54
          Oj nie piszcie juz nazwy sprzedawcy na forum bo znów skasują wątek uncertain
        • vanilka89 Re: Rolendt :) n/t 26.09.12, 12:55
          czyli problem z głowy, mimiców nie bedzie
          • lawendax Mimic 26.09.12, 13:02
            Ciekawe czy raczą poinformowac mailowo...?
            • ula_19 Re: Mimic 26.09.12, 13:39
              Rozmawiałam z Panem i powiedział ze rozsyłają maile z info, ze tych butów nie ma.
              • lawendax Re: Mimic 26.09.12, 13:55
                Właśnie dostałam wink:

"Witam

Niestety z powodu błędu na aukcjach modelu Mimic, w rozmiarach od 27 wzwyż (Ecco nie posiada tego modelu w takich rozmiarach) musimy anulować to zamówienie.

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację, Jeżeli jest Pani zainteresowana innym modelem, na pewno udzielimy rabatu w ramach rekompensaty na wybrane obuwie. "

I po ptakach.
                • aurinko Re: Mimic 27.09.12, 08:43
                  Norma u tego sprzedawcy, wiecznie ma jakieś błędy w aukcjach, sprzedaje na kup teraz buty, których w ogóle nie ma, albo myli rozmiarówkę, jeden wielki burdel, już nawet w komentarzach to widać.
    • samanta25 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 13:57
      to się długo nie nacieszyłyśmi mimicami powyżej 26 rozmiaru big_grin
      Dobrze że wzięłam za pobraniem bo coś mi nie pasowała ta rozmiarówka
    • zazuc Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 13:58
      Mimiców powyżej rozmiaru 26 nigdy nie było w ofercie ecco smile
      A dlaczego skasowano watek????? Przecież we wszystkich wątkach podane są nazwy sklepów. Promocja np. w Kappahl, H&M i itd. Czy te wątki także łamią regulamin, bo podana jest nazwa sprzedawcy???
    • natalek79 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 14:19
      Zakupiłam młodemu na wiosnę mimicsmile
      Ja sprzedawcę dodałam do ulubionych i włączyłam subskrycję, więc wiem co i kiedy.
      • najlepszyprzed Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 14:25
        Tez go mam w ulubionych + subskrypcja, ale mail idzie o 2 w nocy i dziś rano nie było jeszcze nic o wystawionych outletowych ecco. Gdyby nie Wy dostałabym maila jutro rano i już niewiele by zostało. A tak buty już kupione. Pozdrawiam i dziękuje za info.
        • 19rosa Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 16:08
          ja niby też mam powiadomienie, ale jakoś tak zawsze wychodzi, że szybciej na forum się dowiaduję smile
          też, bardzo żałuję że nie ma mimic w większej rozmiarówce sad
    • basiek-79 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 14:40
      Ja kupiłam rano, zaraz po przeczytaniu skasowanego już watkusmile, i zakupiłam synowi ecco radar w rozm. 34 na zimę - dostałam już maila z informacją , że paczka dotrz do mnie w ciągu 4 dni.
      • kinga_owca Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 15:25
        a teraz zniknęły tez aukcje, jeszcze przed chwilą miałam kilka stron a teraz 3 przedmioty...
        • bogatka02 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 16:11
          Właśnie dostałam maila, że wysyłka w ciągu 4 dni - kupiłam zaraz po przeczytaniu pierwszego wątku snowboardery. Mam nadzieję, że buty dotrą, bo coś ostatnio - patrząc na komentarze - zwraca kasę z powodu braku kupionego towaru...
          • jbielu Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 16:37
            tez kupiłam snowboardery. też dostałam maila. w takim razie czekam.
        • indra2 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 26.09.12, 18:03
          Ja kupiam 3 pary, snowbordery i sidewalk w 2 rozmiarach. Maila dostalam tylko 1 z aukcji sidewalk, zeby potwierdzic zakup i okreslic forme platnosci. Potwierzialm, pieniadze juz wplacilam przez pay u za wszystkie 3 pary. Teraz sie zastanawiam czy w takim razie sa te buty i czy cos dostane, bo maila zadnego nie dostalam o wysylce. A jak z ewentualnym zwrotem pieniedzy, mial ktos taka sytuacje? Mam nadzieje ze nie ma problemow.
    • beata_17 pytanie o mimic black 26.09.12, 22:45
      dziewczyny a wiecie czy mimic black sa ocieplane, czy nie typowo jesienne?
      chodzi mi o te: images.sklepy24.pl/45620850/162441/medium/mimic-black-marine-d.jpg
      • calineczka793 Re: pytanie o mimic black 26.09.12, 23:04
        Nie nie są ocieplane - mają membranę z goretexu - naprawdę fajnie, Starszak nosił je poprzedniej jesieni i początkiem zimy - mimo notorycznego skakania w kałużach nogi zawsze miał suchesmile ostatnio zamówiłam je na markafoni dla Starszaka i Młodziakasmile I biłam się z myślami czy na następny sezon Młodemu nie kupić - i kupiłamsmile Ehhh muszę się wziąć za sprzedasz butów po Starszaku, bo Małżon się zdziwi jak zobaczy dwie pary takich samych butów w rozm. 24smile

Ten nowszy model brązowy jest chyba ocieplany - przynajmniej tak piszą na Allsmile
        • beata_17 Re: pytanie o mimic black 27.09.12, 08:42
          wielkie dziekismile
    • alhena Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 27.09.12, 09:19
      Wczoraj zamówiłam snowboardery, dostałam maila ze dotrą w ciągu 4 dni a teraz zadzwonił pan poinformować ze aukcja blednie wystawiona i butów nie otrzymam. No cóż , szkoda.
      • beakarp Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 27.09.12, 09:42
        Ja też swoich sidewalków nie dostanęsad((
        • hugo43 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 27.09.12, 10:28
          a ja zamowilam mimic widmo i pozniej snowboardery i w ramach rekompensaty dostalam 30 zl rabatu.w sumie jestem zadowolona,bede miala buty na lzejsza zime na przyszly rok.
        • indra2 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 27.09.12, 13:54
          A jakie rozmiary snowboardrow i sidewalkow zamawialyscie? Bo ja 30 i 33 sidewalk i 32 snowboarderow i dzisiaj dostalam maila ze rzeczy zostana wyslane zgodnie z terminem podanym w aukcji. Mam nadzieje ze rzeczywiscie beda.
    • beakarp Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 03.10.12, 09:15
      A jak długo czekałyście na przesyłkę? Szybko dostałam zwrot na konto za buty których nie mieli / nawet z rekompensatąsmile, ale paczka z drugimi jeszcze nie przyszła..
      • plum1000 Re: a gdzie jest watek o ulubionym sprzedawcy:)? 03.10.12, 09:31
        a powiedzcie mi po ile byly te snowboardery?
        • czarnulkaaa2 north face i timberlandy w świetnych cenach :-) 10.10.12, 13:12
          dzisiejsze aukcje smile ja się już uzależniłam od zakupów u nich smile
          • lawendax Re: north face i timberlandy w świetnych cenach : 10.10.12, 13:17
            lece...
            • szmytka1 dziś zajrzyjcie po wiosenno-letnie 19.10.12, 11:17
              a przy okazji ktoś ma te sidewalki w r. 30 albo 31 i może wkładki pomierzyć?
              • mileczka3 Re: przestaje lubić to forum 19.10.12, 11:24
                ściema, ściema mam wrażenie, że większość osób w tym wątku to ściema
                • szmytka1 Re: przestaje lubić to forum 19.10.12, 11:29
                  bo?
                  • mileczka3 Re: przestaje lubić to forum 19.10.12, 11:38
                    jest wiele fajnych miejsc, jak się o nich pisze natychmiast są kasowane wątki bo przecież nie można a ten bezkarnie jest i jest. Może wiele osób jest nieświadome pisząc w tym wątku ale pomiędzy nimi są przecież specjaliści i przecież dziwne, że tak wspaniały moderator, który w innych przypadkach szybko kasuje wątek tu siedzi cicho i się tylko przygląda.
                    • szmytka1 Re: przestaje lubić to forum 19.10.12, 11:44
                      nie zauważyłam, o tym sprzedawcy kasowano wiele x. Ja tam widzę wątki i maradze, i o mivo, o timberlandzi np. czy o innych sklepach. Kilka dni temu był o outlecie nowo dokrytym. Chętnie czytuję, śledzę na bieżąco, mało kiedy kupię, ale czasem się uda. Dzięki takim wątkom właśnie kupiłam sandały, nie u tego sprzedawcy a w dlugaśnym wątku n/t timberland, więc gdzie ty widzisz dyskryminację? No chyba że masz na myśli inferninę czy jak jej tam i nachalne reklamy mivo
                      • mileczka3 Re: przestaje lubić to forum 19.10.12, 12:06
                        to już moja ostatnia wypowiedź w tym wątku moja droga szmytko bo przecież Tobie o to chodzi aby podbijać wątek. Jeśli ktoś prześledzi historie wypowiedzi w tym wątku, to jasno można wywnioskować, że szmytka gada w kółko to samo, no i przecież jasne, że nie kupuje. Tak dzielnie broni tego wątku w poprzednich też się udziela tego sprzedawcy, powodzenia...
                        • szmytka1 Re: przestaje lubić to forum 19.10.12, 12:14
                          kupiłam u niego 2x, za 1 razem jak krasulas go wypatrzyła na allegro i teraz niedawno nike, też akurat nie ja tego dnia dojrzałam promocję ;-P Mi tam zależy żeby ktoś mi pomierzył r. 30 i 31 sidewalk a nie na podbijaniu wątku, bo wbrew temu co myślisz korzyści z tego nie mam he he wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka