Dodaj do ulubionych

prezent na 40-tą rocznicę ślubu

29.10.12, 18:03
Czy macie jakiś pomysł na 40-tą rocznicę ślubu dla znajomych? Impreza w lokalusmile) Na wesele najlepsza koperta, ale na 40-tą rocznicę ... ?
Obserwuj wątek
    • krasulas Re: prezent na 40-tą rocznicę ślubu 29.10.12, 19:30
      - bilety na jakąś imprezę typu koncert, Sylwester itp
      - komplet pościeli/komplety/ w stylu nieco "innym", z jajem (a bywają!)
      - coś domowego... typu ekspres ciśnieniowy do kawy jeśli takiego nie posiadają, a są kawoszami......a może coś a'la parowar jeśli zdrowo się odżywiają
      - może coś wspólnego/większego z innymi...

byłabym za zorganizowaniem im jakiegoś wyjazdu weekendowego ...

• mala_malgo Re: prezent na 40-tą rocznicę ślubu 29.10.12, 20:26
      Ja mam przed sobą 35-rocznicę slubu rodziców i rozważałam:
      - kolację we dwoje
      - komplet 2 szlafroków
      - porcelanę
      ale ostatecznie zamówiłam portret obojga - właśnie się robi, ciekawe jak się uda....
      jednak myśle, że to był bdb wybór smile Polecam.
      • oliwia244 Re: prezent na 40-tą rocznicę ślubu 29.10.12, 21:49
        ja swoim rodzicom kupiłam pralkę i portret karykaturę. wisi na działce w oprawie i jest absolutnym hitem
        • zuzamon Re: prezent na 40-tą rocznicę ślubu 29.10.12, 21:55
          my złożyliśmy sie i rodzicom kupilismy krótką wycieczke do Rzymu.
    • kara13 Re: prezent na 40-tą rocznicę ślubu 29.10.12, 22:23
      Na allegro kieliszki z grawerowaniem
    • gmarcik79 Re: prezent na 40-tą rocznicę ślubu 30.10.12, 09:11
      Dzięki za pomysły. Moja mama ma taki dylematsmile)Też jej podpowiadałam bilety np. do teatru... Impreza już za perę dni a ona nadal niezdecydowanasmile) Po Waszych propozycjach na pewno coś wybierze.
      • dominika_t Re: prezent na 40-tą rocznicę ślubu 30.10.12, 11:01
        ramka cyfrowa na zdjęcia, koszt ok, 300 zł (kupiliśmy taką ze stacją meteorologiczną, kalendarzem, budzikiem) dziadkowie zachwyceni smile
    • agafu Re: prezent na 40-tą rocznicę ślubu 30.10.12, 11:38
      moi rodzice ostatnio byli na 40-leciu i zamówiłam karytaturę na Allegro plus dopisałam malarzowi czym się zajmują i co lubią i tak; on biega, więc w trampkach i w koszulce z dużą literą S a ona ksiągowa przykości, która siedzi na segregatorze z papieroskiem i kawką. oprawiłam w ramę z Ikei, ładny papier, nadałam autobusem 300 km do rodziców a oni już z prezentem na zeszłosobotnią imprezę. Prawie wszyscy przynieśli kopierty bo "młodzi" chcą jechać do Rzymu, ale nasz prezent wzbudził wielki zachwyt. Chętnym mogę podesłać link do sprzedawcy i tą karykaturę.
      • ola4-0 Re: prezent na 40-tą rocznicę ślubu 30.10.12, 12:40
        to ja poproszę namiary na bary4@onet.pl w styczniu teściowie obchodzą właśnie 40 rocznicę
        dzięki z górysmile
      • gmarcik79 Re: prezent na 40-tą rocznicę ślubu 01.11.12, 19:50
        Poproszę na g.marta@poczta.onet.pl
    • janka39 Re: prezent na 40-tą rocznicę ślubu 14.11.12, 12:28
      bucks7 napisała:

> ja każdemu będę polecać parowar, posiłki w nim przygotowuje się bardzo szybko i
      > można mieć tani i zdrowy obiad smile ja się odchudzam i czytalam, że to jest też
      > bardzo pomocny w kuchni gadżet!

jasne... a dlaczego nie mop parowy albo odkurzacz lub myjka cisnieniowa? wink
      "najlepiej" jesli pani z tym 40-letnim stazem malzenskim tez sie odchudza, ale bezskutecznie - taki prezent moze byc zle odebrany...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka