slonko1335 29.10.12, 21:45 Strona im nie działa albo nie mogę wejść z jakiegoś powodu od kilku dni i nie mam jak sprawdzić. Podpowie któraś z Was ile mam czasu na zwrot a ile na wymianę towaru? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenca78 Re: Zwrot/wymiana w decathlonie 29.10.12, 21:50 www.decathlon.com.pl/PL/satysfakcja-lub-zwrot-pieni-dzy-39478157/ Jeżeli zmienisz zdanie, wymienimy nieużywany produkt, który kupiłeś lub zwrócimy Ci pieniądze. Usługa ważna w ciągu 30 dni od daty zakupu*. Wymiana lub zwrot pieniędzy na podstawie Karty Stałego Klienta Decathlon lub paragonu. * w przypadku produktów zakupionych na raty - możliwość zwrotu produktu bez ponoszenia dodatkowych kosztów w ciągu 10 dni od daty zakupu. Po upływie tego okresu bank udzielający kredytu może obciążyć Klienta kosztami związanymi z rozwiązaniem umowy kredytowej. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Zwrot/wymiana w decathlonie 29.10.12, 21:55 otwiera Ci się normalnie ten link? mi wywala od razu cała stronę.... Dzięki wielkie za wklejenie cytatu. Nie muszę się śpieszyć w takim razie, bałam się, że tydzień jest i nie wiedziałam czy kombinować z dojazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: Zwrot/wymiana w decathlonie 29.10.12, 21:57 potwierdzam do miesiaca nieuzywany towar z paragonem mozna oddac/wymienic-kilka razy juz tak robilam i nie bylo problemu Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Zwrot/wymiana w decathlonie 29.10.12, 22:13 A jak się ma kartę Decathlon i zakupy rejestruje na karcie to zwrócić/wymienić można przez 90 dni i paragon nie jest potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Zwrot/wymiana w decathlonie 29.10.12, 22:16 Zakup był na kartę, świeżo wydrukowaną zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
nandadevir Re: Zwrot/wymiana w decathlonie 29.10.12, 22:30 Mi też się nie otwierają strony decathlona Odpowiedz Link Zgłoś