Dodaj do ulubionych

Dostałam neutrala....

15.11.12, 14:24
Kupiłam kurtkę na allegro / puchowa H&M/. W opisie: nowa, nigdy nie noszona.
Owszem, miała przywiązane sznureczkiem metki, ale cały brzeg kurtki u góry usmarowany tłustym fluidem i szminkąsad
Kurtkę będę nosić, zaprałam te plamy, komentarz dałam pozytywny, z informacją ze kurtka miała ślady użytkowania.
Na to pani sprzedająca odpowiada mi neutralem: "Wystawienie pozytywnego komantarza wiąże się z zadowoleniem, a o obiekcjach należało mnie poinformawać. Kurtka jest nowa, a jeśli coś na niej było, to powstało tylko i wyłącznie podczas pakowania. "
Bezczelna klamczucha! Co by dalo informowanie jej o obiekcjach? Co z tym fantem robic?
Obserwuj wątek
    • gaga-sie Re: Dostałam neutrala.... 15.11.12, 14:30
      Teraz to już chyba niewiele, najwyżej możesz na jej komentarz odpisać.
    • mazja4 Re: Dostałam neutrala.... 15.11.12, 14:42
      ja miałam jeszcze lepszy przypadek. klientka spytała sie czy może wymienić garniturek na inny rozmiar oczywiście pozwoliłam bo co mi to ma przeszkadzać jak klienci płacą za dodatkowe przesyłki. mało tego chciała wymienić tylko koszule i jeszcze jedną cześć smile my jesteśmy producentami to też się zgodziliśmy. jak się okazało, to wysłała listem zwykłym bez potwierdzenia i paczka do nas nie doszła no i co dostaliśmy neutrala za to , że nie wymieniliśmy towaru ......
    • koralik12 Re: Dostałam neutrala.... 15.11.12, 18:09
      Ja mam w podobnej sytuacji zdobyty negatyw. Kupiłam bluzki nexta w "idealnym stanie". Okazały sie sprane, na zdjęciach nie było widać. Wystawiłam pozytywny bo kupiłam za pare złotych i w sumie tyle było to warte. Ale napisałam w komentarzu ze to nie idealny stan. Gwiazdek jeszcze wtedy nie było. Dostałam negatyw ze mam sobie kupowac w sklepie jak mi sie uzywane nie podobają.
    • szmytka1 Re: Dostałam neutrala.... 15.11.12, 18:17
      miałam identyczną sytuację ze 2 l temu z zabawką, też dostałam neutrala.
    • kamelia04.08.2007 Re: Dostałam neutrala.... 15.11.12, 19:37
      kupiłam białe spodnie, wg. sprzedawcy stan idealny, raz włożone. Guzik prawda, przychodza poszarzałe spodnie, nie uprane (brudne po prostu), z odpadłymi aplikacjami.

Wystawiłam neutrala, tylko dlatego, że produkt był oryginalny. Jasnie sprzedawaca po 3 m-ca wystawił mi neutrala w "podzięce", a jeszcze mi groził negatywem, bo sie osmieliłam byc niezadowolona.
      Po takim chamstwie postanowiłam nie kupowac używanych szmat na allegro, chytry dwa razy traci - wole pójsc do sklepu i kupic nowe
      • eedytkaa Re: Dostałam neutrala.... 15.11.12, 19:47
        możesz jedynie prosić o unieważnienie sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka