Dodaj do ulubionych

lalka Corolle Tidoo Poppy fajna?

26.11.12, 00:01
Tak, miała byc chou chou, ale chyba jednak odpuszczę
Dziewczyny, może któraś z Was zna model Tidoo Poppy corolle? Fajny jest także poza wanną? wink
Czytałam zachwyty nad lalkami tej firmy, ale czy ta konkretna będzie ok?
Obserwuj wątek
    • janka39 Re: lalka Corolle Tidoo Poppy fajna? 26.11.12, 22:31
      nikt nie zna?
      • odra78 Re: lalka Corolle Tidoo Poppy fajna? 30.11.12, 14:59
        ja zachorowałam na tidoo rapsberry (dla 4 latki) , jest przepiękna ale jedna jaką udało mi się znalezc w necie jest za 170 zł, natomiast tidoo poppy mam w sklepie obok siebie za 107 a różnią się tylko ubrankami więc wezmę chyba poppy i uszyję na zamówienie różową sukienkę z opaską jak ma rapsberry i będę miała 2 w 1
        • vegutka Re: lalka Corolle Tidoo Poppy fajna? 30.11.12, 19:37
          A czy może orientuje się ktoś, czy i ew gdzie można dostać stacjonarnie lalki firmy Corolle w Krakowie?
    • pinik Re: lalka Corolle Tidoo Poppy fajna? 30.11.12, 21:10
      Ja kupilam rasberry wlasnie dla coreczki na Gwiazdke. Mala ma roczek. Lala jest sliczna, ladnie pachnie i wydaje mi sie, ze ma dobre rozmiary dla malego dziecka (jest tez lekka).
      • odra78 Re: lalka Corolle Tidoo Poppy fajna? 30.11.12, 21:19
        za ile i gdzie kupiłaś strawberry? Ja kupiłam dziś Poppy za niecałe 108 zł
        • odra78 Re: lalka Corolle Tidoo Poppy fajna? 30.11.12, 21:20
          pomyliłam się, pytanie miało być gdzie i za ile kupiłaś rapsberry
          • pinik Re: lalka Corolle Tidoo Poppy fajna? 30.11.12, 22:48
            Ja kupowalam jakis miesiac temu juz na niemieckim amazon. Byly za 28 euro.
        • janka39 Re: lalka Corolle Tidoo Poppy fajna? 30.11.12, 23:19
          a zdradzisz, gdzie kupiłas w takiej cenie?
          Bo ja zamowilam na zlotewyprzedaze.pl, chyba za 109, ale ze nie znalazlam zadnej opinii, to zrezygnowalam. I nie wiem, czy dobrze zrobilam
          Lalka ma byc dla... syna p(rawie trzylatka), wiec Poppy bylaby ok ...
          • janka39 odra78 30.11.12, 23:29
            Post wyzej z pytaniem to do Ciebie, oczywiscie..

a ta rapsberry rzeczywiscie sliczna smile
            • janka39 Re: odra78 30.11.12, 23:39
              dziewczyny, a czy ona zamyka oczy?
              • odra78 Re: odra78 30.11.12, 23:51
                We wrocławiu w sklepie 3kiwibaby , ale na strońie ich nie maja, Możesz sobie zadzwonić to na pewno Ci wyślą, bardzo fajny pomocny sprzedawca, szukał mi rapsberry ale niestety nie mieli, mógł mi ściągnąć grenadine albo candy ale już dużo drożej niż poppy. www.3kiwi.pl/contact.php Sklep wroclaw.
                • odra78 Re: odra78 01.12.12, 00:05
                  A czy zamyka oczy to sprawdze jutro bo jest ukryta w bagazniku, ale chyba zamyka
                • janka39 Re: odra78 01.12.12, 00:06
                  odra78 napisała:

> We wrocławiu w sklepie 3kiwibaby

wielkie dzieki! Ja jestem z wro smile ale o tym sklepie nie mialam pojęcia
                  To jest w tym pawilonie, w ktorym dawno temu byl sklep meblowy? a z drugiej strony kino? (choc kina to nie ma juz ze sto lat chyba... wink )

Proszę, powiedz jeszcze, czy oczy sie tej lalce zamykają?
                  • janka39 Re: odra78 01.12.12, 00:10
                    ok, juz widze, ze napisalas o bagazniku wink
                    czekam więc

Bo rzęsy ma, prawda?

Matko, ale sie wkręciłam, nie wiem, co by było, gdybym miała córkę wink
                  • odra78 Re: odra78 01.12.12, 00:13
                    Tak, taki pawilon zaraz po skrecie w lewo za wiaduktem łączącym długa z popowicka , obok jest sklep z farbami a to jest taki nowy salon bardziej dedykowany dla maluszkow wózki, foteliki itp.ale z wyższej polki, zero chinszczyzny. Weszlam tam przypadkiem przed wizyta u kosmetyczki i trafiłam na Corolle. Nad poppy zastanawiałem się kilka dni i pytałam, czy jak się sprzeda to ma kolejna w takiej cenie, powiedział ze tak, ale nie wiem czy na miejscu. Co do oczek to jutro sprawdze, bo jak pisałam lalka ukryta przed dziecieciem w bagazniku
                    • janka39 Re: odra78 01.12.12, 00:25
                      Dzieki smile
                      Bagaznik to najlepsza kryjowka!
                      A na Popowicach nie bylam ponad 10 lat, odkad sie stamtąd wyprowadziłam wink - czas to zmienic!
                      • odra78 Re: odra78 01.12.12, 12:12
                        Donosze , ze ma rzęsy, nawet długie i zamyka oczka, jest śliczna. Sprzedawca mówił ze w procesie produkcji dodają laske prawdziwej wanilii i stad tak pachną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka