Dodaj do ulubionych

wózek deltim focus

09.07.04, 19:26
Witam!!
bede miala dzidziusia na wrzesien.Jak myslicie bedzie to dobry wozek na zime?
moze ktos ma jakies doswiadczeniew tym temacie?
chodzi mi o cene wlasnie do 900 zl, i tak zeby jeszcze potem byla z tego
spacerowka
pozdrowka
Obserwuj wątek
    • mast1 Re: wózek deltim focus 09.07.04, 22:15
      Moja przyjaciółka ma ten wózek i jest b. zadowolona, urodziła we wrześniu i do
      tej pory używa wózka - teraz już spacerówki. Wózek jest estetyczny i
      praktyczny, polecam!
      • gagunia Re: wózek deltim focus 10.07.04, 08:38
        ja urodzilam w lipcu i uzywalam deltim fokus latem, jesienia, zima i wiosna.
        sprawdza sie idealnie.

poniewaz moje dziecko jest duze i ciezkie na wiosne zmienilam jednak fokusa na
        zwykla spacerowke, bo wygodniej mi synka wyciagac, szczegolnie, ze robie to
        czesto, bo juz chodzi. zarowno gondolka jak i spacerowka od fokusa jest
        cieplutka i przytulna, wiec, na pewno bedzie ci dobrze sluzyla i chronila przed
        chlodem i wiatrem lepiej niz zwykle spacerowki smile

forum.gazeta.pl/forum/72%2C2.html?f=621&w=10577948&a=13383535
        • agaa5 Re: wózek deltim focus 11.07.04, 10:49
          Polecam!!!
          Mam wersję z gondola+spacerówka+fotelik . Gondola jest duża i ciepła co w
          naszych warunkach klimatycznych nie jest bez znaczenia. Duży plus za łatwość
          rozkładania stelażu i przewożenia samochodem (z czego na codzień korzystamy).
          Wózek jest w sumie b.lekki co ma znaczenie np przy wnoszeniu po schodach do
          autobusu czy mieszkania. Koła dość dobrze amortyzują więc dobry na wertepy.
          Co jeszcze?. Podoba mi się też wygląd, estetyka wykonania i oczywiście cena!!!
          Zapłaciliśmy za 3 części plus liczne akcesoria typu parasolka adapter do
          fotelika czy folia przecideszczowa ok 1300zł
          Ale są i minusy np. słaba konstrukcja stelażu, bo zdarza się, że koła skręcają
          w jedną stronę. Jednak tę wadę łatwo samemu skorygować wyginają odpowiednio
          stelażsmile. Słyszałam też że czasem zacina się mechanizm składający wózek i
          urywają pętelki na torbę.
          Ale jak widać są to drobiazgi.
          Obiektywnie rzecz biorąc jestem zadowolona z zakupu.
    • packa761 Re: wózek deltim focus 10.07.04, 19:58
      A co myslicie o Deltim Voyager (ja rodze w grudniu)??Podoba mi sie bardzo ten
      model ale czy nadaje sie na zimę i czy jest praktyczny??KTo ma??POZDRAWIAM
      • paula_mama_juli Re: wózek deltim focus 12.07.04, 10:25
        hej,
        ja mam Focusa i jestem bardzo zadowolona. Teraz używam już spacerówki, ale w
        gondolce mojej córci tez sie super jeździło. Dzięki pompowanym kołom super
        nadaje sie na wszelkie wycieczki poza miasto, ale i w mieście super się nim
        jeździ. Dla mnie jedyna wada to wygląd spacerówki. Jakoś nie bardzo mi sie ona
        podoba. Ale większość wózków tego typu nie wygląda tak fajnie ze spacerówką jak
        z gondolą. Natomiast co do Voyagera to ja bym nie kupiła dla noworodka. Tam
        dzidizuś lezy nisko, po pierwsze ciężko sie tak ciągle schylać do niego, a po
        drugie więcej spalin dolatuje.
    • kasiaemil Re: wózek deltim focus 13.07.04, 08:51
      Witam,
      Wózek jest rewelacyjny. Myślę, że jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny
      wózka, to jest to nr 1 w Europie! smile)
      Polecam poniższą stronę. Mają tam fokusa z pompowanymi kołami na promocji za
      849 zł, co jest najniższą ceną w Polsce.
      www.bobasmarket.pl/pages/product.php?product=wielofunkcyjne&page=3&item=1&menu=wozki
    • jordanka1 Re: wózek deltim focus 14.07.04, 20:19
      Witam!Przed nami jeszcze dwa tygodnie oczekiwania, ale nasz Focus już w
      gotowości... Bylismy zdecydowani od razu, nawet nie patrzylismy na jakieś
      Inglesiny, itd., bo to wyrzucanie kasy w błoto i ... snobizm. Focus jest
      porównywalny i dużo, dużo tańszy ... Jesli jeszcze ktoś jest zainteresowany to
      posiadam adres (Poznań), gdzie za gondolę, spacerówkę, fotelik i adapter do
      niego płaci się równe 1000zł.
      Pozdrawiam!
      Jordanka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka