smagliszka 29.11.12, 22:50 zastanawiam się który tablecik wybrać dla 3,5 latki? jeśli któraś z Was jest w posiadaniu któregoś z tych dwóch będę wdzięczna za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chubabubba Re: LeapFrog LeapPad czy inno tab vtecha ktory wy 30.11.12, 08:24 Ja mam leappady.kupione dla dzieci w wieku 2,5. 4 i 6,5. Są super, dzieciaki ją nadal uwielbiają pomimo posiadania tabletow.teraz 4,5 latka dostanie najnowszy.model z disney princess oczywiście leappady są super pod warunkiem że masz dostęp do pełnych appow a te są dostępne tylko ns stronie us dla rezydentow ale można pokombinowac. , , Odpowiedz Link Zgłoś
chubabubba Re: LeapFrog LeapPad czy inno tab vtecha ktory wy 30.11.12, 08:25 Ps poszukaj w wyszukiwarce pod haslem tablet. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: do chubabubba 30.11.12, 17:52 hej miałas odpowiedziec aw tamtym wątku , moze teraz sie uda po zalogowaniu na stronie i dodaniu do koszyka jednej aplikacji system woła mi o "redeem code". czy dobrze rozumiem ze nie zapłace za sciagniecie karta kredytowa tylko musze zakupic najpierw ten kod który doładuje mi konto o okreslona wartosc i zapłace dopiero po doładowaniu konta? bo sie pogubiłam troche . musze kupic cos takiego? This does not accept credit cards. You will need to add more credit to your account with an App Center download card to complete this transaction. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: LeapFrog LeapPad czy inno tab vtecha ktory wy 30.11.12, 09:55 ja byłam o mały włos od zakupu konsoli Leapfrog w zeszłym tygodniu podczas Black Friday na Amazonie, była po 29 GBP www.amazon.co.uk/Leapfrog-Leapster-Explorer-Learning-Console/dp/B003GIS8U2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1354265534&sr=8-2 W ostatniej chwili coś mnie tknęło, zaczęłam szukać na youtubie filmików o tej konsoli i uświadomiłam sobie że przecież wszystko jest po angielsku. I pół biedy gdyby to były pojedyncze słówka, czy prościutkie zdania, tym lepiej nawet, bo by się młoda szybko nauczyła, ale to były całe właściwie filmiki, wszelkie instrukcije itp. A w przypadku gry z Dorą (pomijam że koszt dodatkowe 15 GBP), to była mieszanka angielsko-hiszpańska, więc już w ogóle bez sensu. Z bólem serca zrezygnowałam bo młoda byłaby w 7 niebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
smagliszka Re: LeapFrog LeapPad czy inno tab vtecha ktory wy 30.11.12, 10:47 Język nie jest przeszkodą akurat bo moja 3,5 latka chodzi juz do angielskiej szkoły i właśnie chciałabym żeby taka zabawka była wspomagaczem w nauce języka ale to jest konsola, ja chciałam kupić tablet. byłam w sklepie i trzymałam w rękach właśnie te dwa leappad i innotab, na pierwszy rzut oka wyglądają podobnie i nie jestem (bez wgłębienia się w temat) w stanie zdecydować która opcja będzie lepsza. Dlatego pytam tutaj który ma fajniejsze aplikacje na start? do którego z nich najłatwiej/najtaniej coś dodać? itd. pytan w głowie cała masa filmiki na you tube też przeglądałam i tam też oba tablety wyglądają fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: LeapFrog LeapPad czy inno tab vtecha ktory wy 30.11.12, 10:57 znajdz moj wątek jaki tablet wybrać'' ja kupiłąm tablet overmaxu-funtab-z wifi itp Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: LeapFrog LeapPad czy inno tab vtecha ktory wy 30.11.12, 10:58 forum.gazeta.pl/forum/w,583,140579777,140579777,Ktory_tablet_wybrac_.html Odpowiedz Link Zgłoś
smagliszka Re: LeapFrog LeapPad czy inno tab vtecha ktory wy 30.11.12, 13:56 dzieki, przejrze wątek! Odpowiedz Link Zgłoś