Dodaj do ulubionych

buty na zimę primigi

07.12.12, 10:58
Proszę o opinię na temat butów na zimę Primigi. Chcę zamówić przez internet, ale nie wiem czy warto wydać na takie buty ok 200 zł. Czy lepiej kupić buty za kostkę czy wyższe? Dzisiaj okazało się, że dziecko ma przemoczony but, a ja posiałam rachunek więc muszę szybko ratować się nowymi i pomyślałam o Primigi, konkretnie o modelach takim bądź takim. Różnica w cenie nie jest wielka.
Obserwuj wątek
    • tuya Re: buty na zimę primigi 07.12.12, 11:35
      Mam inny model, firmę polecam. Mamy juz z pięć par butów tej firmy, są genialnie wygodne. My mamy model z Goretexem więc nie ma mowy o przemakaniu. MNie się ten drugi model bardziej podoba.
    • lis-si Re: buty na zimę primigi 07.12.12, 13:03
      Dziękuję. Skoro polecacie to zdecyduję się na primigi tylko teraz mam dylemat, które wybrać. Ciężko się zdecydować.
      • inx123 Re: buty na zimę primigi 07.12.12, 13:17
        córka ma tej zimy tez z primigi tylko inny model...i jeśli mam porównywać np z ecco..to w tych ma ciepłą stopę..w ecco zawsze zimna..nie przemakają ...ogólnie bardzo fajne....
        • inx123 Re: buty na zimę primigi 07.12.12, 13:19
          ja bym wybrała pierwsze....nasze są w tej kolorystycewink
          • emma6666 Re: buty na zimę primigi 07.12.12, 18:23
            Mamy te pierwsze tylko inny kolor. Wczoraj syn miał je po raz pierwszy na nogach.
            Chodził w nim po głębokim śniegu, skarpetki suche.
            • mmala6 Re: buty na zimę primigi 07.12.12, 18:56
              mój 2.5 latek śmiga w Primigi. Noga sucha i ciepła. Dzisiaj na świeżo testowanewink
    • saszanasza Re: buty na zimę primigi 07.12.12, 19:14
      Dla mnie noga zarówno w tych pierwszych jak i drugich wygląda jak w gipsie.
      Kompletnie te modele mi się nie podobają.

Jeśli chodzi o samą firmę i obuwie to kupuję od kilku lat, moim zdaniem buty lepsze niż ecco. Moja córka aktualnie użytkuje czarne zamszowe kozaczki Primigi. Nic nie przemięka, stopy cieplutkie.
      • emma6666 Re: buty na zimę primigi 07.12.12, 20:04
        Dla mnie mniej ważne jak noga wygląda, ważne żeby dziecku było ciepło i wygodnie.
        Mój 2,5 latek nie narzeka, a mowę ma bardzo rozwiniętą więc jakby coś było nie tak to by powiedział.
        • merci77 mamy dokładnie te drugie 07.12.12, 22:37
          image.ceneo.pl/data/products/14603835/i-primigi-mena-e.jpg
          są super,cieplutkie,wygodne i wygodnie się nakłada,dla mnie noga wygląda normalnie jak w kozaczkusmile
    • agnieszka77_11 Re: buty na zimę primigi 07.12.12, 20:22
      My mamy te. Są świetne. Noga ani razu w nich nie zmarła ani nie była mokra a od kilku dni szalejemy na śniegu wink Do tego są wygodne i dobrze leżą na nóżce.

images41.fotosik.pl/1870/a71bee5a9d2366c7med.jpg
      • gosjana Re: buty na zimę primigi 07.12.12, 21:33
        Córka nosi drugi rok kozaki Primigi - model 2 tylko czarne, wysokie, zapinane na 3 rzepy, są rewelacyjne
        • agulek.3 Re: buty na zimę primigi 07.12.12, 22:11
          Podajcie link gdzie można dostać primigi w dobrej cenie.
    • ciekawostka81 Re: buty na zimę primigi 07.12.12, 21:54
      hej. Ja kupiłam córce takie: www.mivokids.pl/product-pol-5457-Ginger.html
      Śliczne, ciepłe, moja 2,5 latka śmiga w nich codziennie po najgorszych zaspach i noga ciepła. Pasują i do spódniczki i do spodni. To moje pierwsze zimowe Primigi, ale córka miała z 4 pary letnich butów z tej firmy i były nie do zdarcia, świetnie wyprofilowane no i piękne kolory. Markę szczerze polecam.
      • edik77 Re: buty na zimę primigi 08.12.12, 07:12
        My uwielbiamy Primigi, szczególnie zimowe. Ja noszę swoje 4 sezon (właśnie idzie do mnie przesyłka z nowym modelem), syn ma 2 parę zimówek i dwie pary sportowych tej firmy. Jak dla mnie są ładniejsze niż Ecco, które też czasami kupuję (szczególnie sandały). Jakość rewelacyjna. moim zdaniem można brać w ciemno.
    • froobek Re: buty na zimę primigi 08.12.12, 15:14
      Czy te się szeroko rozchylają po odpięciu rzepa?
      Potrzebne na wysokie podbicie, nie wszystkie buty dajemy radę włożyć...
      www.mivokids.pl/product-pol-3234-Ginger-E.html
    • lis-si Re: buty na zimę primigi 10.12.12, 11:29
      Dziękuję za wszystkie opinie. Ostatecznie zdecydowałam się na zakup tych drugich w cenie 180 zł więc chyba cena dobra smile Na pierwszy rzut oka są fajne, dzisiaj wypróbujemy je na śniegu smile
      • emma6666 Re: buty na zimę primigi 11.12.12, 00:13
        Froobek, mam gingery, bardzo się rozchylają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka