Dodaj do ulubionych

Tchibo- kombinezon za 129zł

• czarneoczy podziękowac, podziękować :) 17.12.12, 11:52
      kombinezon udało mi się zamówić za niecałe 64 zł smile
      jeszcze dodatkowo kupiłam dla młodej kurtkę przeciwdeszczową i dla siebie też, tylko że teraz mnie "oświeciło" poprzez forum, że numeracje to mają we wszystkie świata strony i pewnie się w niej utopię tongue_out choć sprawdziłam sobie rozmiarówkę na ich stronie i wg niej zamawiałam...
      w razie czego nie ma problemu z wymianą na inny rozmiar w stacjonarnym - specjalnie wczoraj pytałam się dziewczyn w sklepie stacjonarnym smile
      o młodej rozmiary się nie martwię, kurtki jeść nie wołają, najwyżej przeleżą w szafie rok dłużej tongue_out
      • wszystko_na_glowie Re: a gdzie te kody się wpisuje? 17.12.12, 13:04
        Hej dziewczyny jestem zainteresowana tym kombinezonem dla chłopca za 179, oraz dla córy za 129 zł ale nie mam pojęcia gdzie te kody się wpisuje? Ja laiczka jestem jeśli chodzi o zakupy internetowe. Pomóżcie
        • anick5791 Re: a gdzie te kody się wpisuje? 17.12.12, 13:06
          W kasie pod listą zamówionych produktów jest pole na kod czy bon.
        • aga_wer Re: a gdzie te kody się wpisuje? 17.12.12, 13:11
          Wkładasz rzeczy do koszyka.Na dole masz napis Bon i w ten prostokącik wpisujesz kod, naciskasz "realizacja bonu" i nast kod itd.
          Mam nadzieję,że jasno wytłumaczyłam smile
          • mamaanet kurtka da chłopca 17.12.12, 13:59
            która ładniejsza smile?
            www.tchibo.pl/Dziecieca-cieplochronna-kurtka-przeciwdeszczowa-p400027318.html?dim2=92&dim1=Bs12
            www.tchibo.pl/Dziecieca-cieplochronna-kurtka-przeciwdeszczowa-p400027317.html
            na pewno dobrze mi doradzicie smile z góry dziękuje smile
            • mamaanet Re: kurtka da chłopca 17.12.12, 14:01
              warto w ogóle ją kupić?
              • gie-oska82 Mamaanet 17.12.12, 14:10
                mi osobiscie sie ta bardziej podobasmile www.tchibo.pl/Dziecieca-cieplochronna-kurtka-przeciwdeszczowa-p400027318.html?dim2=92&dim1=Bs12
              • renatusia24 Re: kurtka da chłopca 17.12.12, 14:11
                też właśnie się nad kurtką nią czaję, i kaloszki jeszcze dla córek
                • mamaanet Re: kurtka da chłopca 17.12.12, 14:13
                  dobry pomysł z tymi kaoszami
                  • aga_wer Re: kurtka da chłopca 17.12.12, 14:58
                    Miałam dla córki w rozmiarze 86/92,mam teraz 98/104, zamówiłam dla córki 110/116 i dla syna 86/92 także dla mnie chyba warto wink
                    • anda01 Re: kurtka da chłopca 17.12.12, 16:22
                      Mi sie tez pierwsza bardziej podoba smile

Dziewczyny ma ktoras ekspres TCHIBO ?

WArto kupic>
          • wszystko_na_glowie Re: a gdzie te kody się wpisuje? 17.12.12, 16:22
            Dzięki dziewczyny, kody wykorzystane smile W sumie wyszło razem z wysyłką 97 zł ale i tak jestem mega zadowolona. Mam nadzieję że przyjdzie smile
    • dudek131313 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 17.12.12, 17:23
      Czy ktoś mi wytłumaczy łopatologicznie jak przegladać to tchibo bo tylko w te ikonki jak wchodze u góry to sa rzeczy a te kombinezony itp. to dopiero jak wpisze w wyszukiwarke to sie pojawiaja czy tchibo bo jakies schowane strony czy jak ??
      • anda01 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 17.12.12, 17:37
        dudek131313 napisał:

> Czy ktoś mi wytłumaczy łopatologicznie jak przegladać to tchibo bo tylko w te i
        > konki jak wchodze u góry to sa rzeczy a te kombinezony itp. to dopiero jak wpis
        > ze w wyszukiwarke to sie pojawiaja czy tchibo bo jakies schowane strony czy jak
        > ??
        Tez chcialam zadac to pytanie smile)
        • bobiq333 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 17.12.12, 17:42
          o to przynajmniej nie jestem jedyna z tych mało kumatych tchibo smile
          • iberka Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 17.12.12, 17:59
            no w wyszukiwarce. Zresztą jest tam mnóstwo innych rzeczy np materace, łóżka, meble ogrodowe, zabawki, ubrań mnóstwo, dodatki etc ale trzeba szukać w wyszukiwarce, wystarczą 2-3 pierwsze litery jakiegoś hasła i już kilkanaście stron się pojawia smile
          • eesti_2005 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 17.12.12, 18:02
            Ja tak samo. Przeszukałam stronę i nie znalazłam. Znajduję tylko pojedyńcze rzeczy w wyszukiwarce i po prawej w tabelce "Być może zainteresują Cię również te artykuły...".
            • iberka Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 17.12.12, 18:13
              po haśle kombinezon właśnie to się znajdzie wink np po "mi" mam 5 stron różności od miarek kuchennych po mikropolarowe bluzy. "Buty" , "botki", "kozaki", "ogr" i to właśnie meble ogrodowe, "kanapa" to narożnik, "dziewcz" no to dla dzieczynki, tak samo damskie, męskie etc etc etc. Wpiszcie co chciałybyście znaleźć i znajdziecie, najwyżej będzie niedostępne wink
            • anda01 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 17.12.12, 18:16
              To lepsze niż C&A ale myślę że lada dzień kody przestaną działać,wiec musimy się z zakupami spieczyć wink
    • beakarp Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 17.12.12, 18:33
      Zamówiłam kombinezon na przyszły rok - ten za 179, sobie kurtkę narciarską, i spodnie, i jeszcze sporo innych rzeczy : weszły mi wszystkie kody, w sumie 6szt
    • zona.102 rajstopy dzieciece 17.12.12, 18:36
      a jak one wypadaja rozmiarowo? male? duze? wzielam 98/104 na nastepna zime, teraz syn nosi 86/92 ale nigdy z tchibo nic nie mielismy
      • kasiadove Re: rajstopy dzieciece 17.12.12, 18:54
        Ja też nie mam doświadczenia ale wzięłam podobnie smile
        • jagodasoft2 Re: rajstopy dzieciece 17.12.12, 22:32
          Pięknie. dzięki zamówiłam rzeczy za 250 zł a zapłaciłam 90 pare fajnie smile
          Siostrze kombinezon wyszedł 53zł smile
          • olinkaokraglinkamama Re: rajstopy dzieciece 17.12.12, 22:46
            Jak to zrobiłaś???
            Jako jedna transakcja czy rozbijałaś?
            • jagodasoft2 Re: rajstopy dzieciece 18.12.12, 08:26
              Najpierw -20zł a potem po kolei
              VISA15
              visa15
              VISA12
              visa12
              payback12
              PAYBACK12
              • sprawiedliwa1mama Re: rajstopy dzieciece 18.12.12, 21:16
                A WIESZ, ŻE ZA TO MOŻESZ PÓJŚĆ DO WIĘZIENIA!!! To jest podżeganie -sprawdź sobie! Podżeganie polega na nakłanianiu do popełnienia czynu zabronionego osoby indywidualnie oznaczonej (zwracanie się np. do grupy osób nie będzie podżeganiem a publicznym nawoływaniem do popełnienia przestępstwa - art. 255 kk).
    • kornnella Doprowadzicie do bankructwa... 17.12.12, 22:45
      .. gospodarke niemiecka tongue_out Najpierw C&A, teraz Tchibo, Real też wymiękł.
      Zaraz strzelą duży artykuł jak to polskie hałsfrał kryzys w DE rozpoczęły big_grin

A tak na powaznie to dzięki zamówiłam, akurat kombinezon sobie darowałam, ale sporo kliknełam. Ceny ze az miło na kompie poogladac w dostawe nie bardzo wierze. Ale jak cokolwiek dojdzie dam znać.
      • marta2202 Rezygancja z zamówienia na infolinii??? 17.12.12, 22:59
        kornnella napisała:

> .. gospodarke niemiecka tongue_out Najpierw C&A, teraz Tchibo, Real też wymiękł.
        > Zaraz strzelą duży artykuł jak to polskie hałsfrał kryzys w DE rozpoczęły big_grin
        big_grin

Czy dzwoniąc jutro na infolinię będę mogła zrezygnować z jednego zamówienia? Czy jak juz poszło to przepadło?
      • zona.102 Re: Doprowadzicie do bankructwa... 17.12.12, 23:01
        Ale juz zablokowali nieco, darmowa dostawa i rabat nalicza sie tylko od 150zl wczesniej bez ograniczenia. Nie dziala kod SWIETA12, ja uzylam takie PAYBACK12 payback12 VISA12 visa12 VISA15 visa15 no i 20zl za newsletter i wysylka darmowa. Z 240zl zjechalo na 100zl. Ciekawe czy przysla.
        • kornnella Re: Doprowadzicie do bankructwa... 17.12.12, 23:06
          jakoś nie wierze ze się nie połapią z tymi rabatami smile ale oby na to nie wpadli smile
          • mamaemmy Re: Doprowadzicie do bankructwa... 17.12.12, 23:16
            kornnella napisała:

> jakoś nie wierze ze się nie połapią z tymi rabatami smile ale oby na to nie wpadli
            > smile

są tu takie które do nich napiszą,uwierz mi ..
            nie musze chyba nicków podawac
            • sylki Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 10:50
              o tak, są tu święte są niektóre big_grin
        • mikaaan Re: Doprowadzicie do bankructwa... 17.12.12, 23:34
          Kurcze a mi nie działa rabat za newsletter i darmowa dostawa, mimo że mam ponad 200zł zamówienie. O co chodzi?
          • eesti_2005 Re: Doprowadzicie do bankructwa... 17.12.12, 23:55
            Mi przed chwilą zadziałał na nowo założonym koncie.
            Zamówienie za 236zł zamiast 685zł (przed rabatami). Ciekawe, czy wyślą...
            • merci77 Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 00:13
              kupiłam cafissimo za 126 złsmile ciekawe czy przyślasmile)
            • makoc Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 00:15
              jest jeszcze -20 proc. na kolekcje narciarska sprobujcie kod ski12
              • iberka Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 09:05
                i działa na kombinezon ;P no to zaraz za 199 kupimy 10 sztuk a nie jedną ;P
                • iberka Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 09:08
                  cena 41.50 ....ktoś jeszcze nie zamówił kombinezonu? wink
                  • kasiadove Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 09:12
                    Żartujesz? surprised ale przepłaciłam tongue_out
                  • makoc Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 09:55
                    ja jeszcze nie zamowilam kombinezonu, bo potrzebuje dla chlopca na 110/116, a takich nie mają.
                    ale za 40 zl to chyba zamówie za mały, co myślicie? ;P
                    • kornnella Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 10:08
                      makoc napisała:

> ja jeszcze nie zamowilam kombinezonu, bo potrzebuje dla chlopca na 110/116, a t
                      > akich nie mają.
                      > ale za 40 zl to chyba zamówie za mały, co myślicie? ;P

Najlepiej zamów dziewczecy a potem bedziesz bombardować forum wpisami "pilnie zamienię dziewczecy na chłopięcy" tongue_out
                      • makoc Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 10:43
                        > makoc napisała:
                        >
                        > > ja jeszcze nie zamowilam kombinezonu, bo potrzebuje dla chlopca na 110/11
                        > 6, a t
                        > > akich nie mają.
                        > > ale za 40 zl to chyba zamówie za mały, co myślicie? ;P
                        >
                        > Najlepiej zamów dziewczecy a potem bedziesz bombardować forum wpisami "pilnie z
                        > amienię dziewczecy na chłopięcy" tongue_out

e tam, wmówie dziecku, ze teraz róż modny dla chłopców big_grin
                  • myszykiszkaa Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 09:56
                    berka napisała:

> cena 41.50 ....ktoś jeszcze nie zamówił kombinezonu? wink
                    a mi ski12 nie wchodzi - pojawia się komunikat, zę bon już aktywny a nie jest aktywny
                    możesz napisać w jakiej kolejności wpisywałaś kody ?smile
                    • iberka Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 10:16
                      ski12 na początku ale ten kod działa tylko na odzież stricte zimowo- narciarską więc jeśli jest komunikat, że aktywny a rabat nie ujęty tzn. że masz coś spoza listy. Ja wrzuciłam kombinezon i jest ok, kupiłam też juz kurtkę dla M a teraz kupuję dla siebie i na wszystko działa kod
                      • sprawiedliwa1mama Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 21:16
                        A WIESZ, ŻE ZA TO MOŻESZ PÓJŚĆ DO WIĘZIENIA!!! To jest podżeganie -sprawdź sobie! Podżeganie polega na nakłanianiu do popełnienia czynu zabronionego osoby indywidualnie oznaczonej (zwracanie się np. do grupy osób nie będzie podżeganiem a publicznym nawoływaniem do popełnienia przestępstwa - art. 255 kk).
                  • sprawiedliwa1mama Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 21:14
                    Ja nie zamówiłam! Bo nie muszę okradać firmy Tchibo, by mieć w co dzieci ubrać! WSTYDŹ SIĘ!!
              • jagodasoft2 Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 09:10
                Moje wczorajsze wieczorne zamówienie już w drodze, kurcze może dojdzie przed świętami smile
                • anda01 Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 09:15
                  Dziewczyny z domu mnie pogonią za te zakupu.Wydałam ponad 800 zł ale bez kodów itd poszłoby ponad 2 tyś wiec chyba sporo zaoszczędziłam wink Dziekuje za kody.Kombinezon jeden mam za 100 jeszcze kodów nie miałam ale wczoraj zamówiłam już taniej.Ten przepłacony wink oddam do sklepu smile Kupiłam sobie fajne kalosze za coś ok 40 zł i kurtke pikowana za 27 zł

Co warto jeszcze kupić?? wink
                  • gosiajot Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 09:24
                    Widziałyście to : Uznanie bonu lub karty upominkowej jest warunkowe
                    i jest sprawdzane przed wysłaniem towaru.
                    Jak ja zamawiałam tydzień temu i wykorzystałam jeden kod, to tego chyba nie było.
                    • iberka Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 09:32
                      ten komunikat jest na pewno od 12 grudnia, bo wtedy złożyłam pierwsze zamówienie i już był
                    • malinkowa81 Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 09:34
                      Raczej było. Przynajmniej jak ja zamawiałam w czwartek. Dlatego gdy to zobaczyłam, to pomyślałam, że raczej nie wyślą.. smile
                    • sosenka8 Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 09:35
                      czy oni jakoś sprawdzają te kody, tzn jak wpiszę kod paybacka a nie mam karty uda się, czy trzeba podawać numer karty??
                      • sprawiedliwa1mama Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 21:26
                        Dzięki temu forowi na pewno ;D już się cieszę na te wezwania do zapłaty lub na policję ..hehe
                        • ilovetwins "forowi" LOL ;-) n/t 19.12.12, 01:18
                  • jagodasoft2 Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 09:31
                    Kurtkę taką czarną ? co była za 59zł mnie wyszła 24zł
                    • anda01 Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 09:33
                      tak chyba ta sama ale ja mialam w koszyku okolo 22 rzeczy i rabat 20 zł podzielil sie na wszytskie pozycje wink
                      • marta2202 Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 09:49
                        Ja próbowałm dzisiaj na infolinii anulować jedno zamówienie z kodami złożone wczoraj, ale juz sie nie dało bo paczka została spakowana i zafakturowana tak ze wysyłają. Nie mam kart Payback.
                        • anda01 Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 09:51
                          Dziewczyny a oddwawłyście kiedys towar kupiony on line do sklepu stacjonarnego?Jest tak możliwość ?Na stronce wydaje mi się że wyczytałam że można...
                          • kamelia14 Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 10:06

jaka firma dowozi przesyłki tchibo któraś pisała GLS ale jak włączam śledzenie przesyłki numer ma być 11 cyfrowy a ja mam 12 cyfr
                            • iberka Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 10:06
                              gls
                              • gryzek11 Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 10:38
                                chciałam Wam podziekować za kody, za promocje, własnie zamówiłam kombinezon dla dziecka ten za 179 który mnie kosztuje niecałe 74 zł. Dziękuję za akcję też ze smykiem i teraz tchibo. W w wątek o c&a nie wchodze bo rzeczywiscie zbankrutować idziewink
                                pozdrawiam
                          • zaba133 Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 10:23
                            oddawałam wielokrotnie towar zamówiony prze internet do sklepu stacjonarnego, przyjmują wszystko za wyjatkiem mebli i innych dużych przedmiotów- dywany itd
                            • gryzek11 do zaba133 18.12.12, 11:20
                              prosze powiedz jak wygląda zwrot w sklepie stacjonarnym zakupów online-idę z rzeczą i fakturą i oni od razu oddają pieniądze?
                              • zaba133 Re: do zaba133 18.12.12, 11:29
                                tak idziesz z rzeczami i z rachunkiem, który przychodzi z paczką, zwrot gotówki do ręki
              • assicka Re: Doprowadzicie do bankructwa... 18.12.12, 10:20
                Mnie niestety na kombinezon nie zadziałał - a próbowałam w 2 przeglądarkach i na 2 różnych komputerach... ale i tak pozostałe bony + darmowa wysyłka + 20 zł to sporo big_grin
                • verona27 Zamówiłam wczoraj i nie mam żadnej informacji... 18.12.12, 10:53
                  zamówienie z kodami złożyłam wczoraj ok 10.rano i dotąd nie mam żadnej informacji (poza emailem ze zamowienie przyjęto do realizacji). Jak to wygląda u kogoś kto też zamawiał wczoraj?
                  • niki36712 Re: Zamówiłam wczoraj i nie mam żadnej informacji 18.12.12, 11:01
                    Zamówienie (bez kombinezonów) z wczoraj z 12:40 wysłane dzisiaj rano GLS.
                    Zamówienie (z kombinezonami) z wczoraj z 12:50 tylko potwierdzenie zamówienia.
                    • anda01 Re: Zamówiłam wczoraj i nie mam żadnej informacji 18.12.12, 11:03
                      Ja mam wysłane zamówienie z piątku i soboty.Z wczoraj narazie nie.

Dziewczyny ja jestem w szoku jak ta odziez narciarska tanio wychodzi smile Cchialam kupic cos jeszcze ale mam kategoryczny zakaz sad(
                  • kamelia14 Re: Zamówiłam wczoraj i nie mam żadnej informacji 18.12.12, 11:01

verona wejdz w swoje konto i sprawdz czy masz numer paczki ja wczoraj wieczorem zamawialam i mam numer paczki do śledzenia przesyłki
                    • zaba133 Re: Zamówiłam wczoraj i nie mam żadnej informacji 18.12.12, 11:11
                      a zamawiałyście za pobraniem czy robiłyście przelew?>
                      • kamelia14 Re: Zamówiłam wczoraj i nie mam żadnej informacji 18.12.12, 11:16

ja wczoraj przed 18 za pobraniem właśnie dostałam emaila jeszcze przed chwilą :
                        Szanowni Państwo,

Następująca przesyłka została dziś wysłana z naszego centrum
                        logistycznego w Bremie (Niemcy) za pośrednictwem firmy kurierskiej GLS.
                        Czas oczekiwania na dostawę wynosi od 2 do 4 dni roboczych. W przypadku
                        płatności za pobraniem prosimy przygotować należność za zamówienie w
                        wysokości ...
                      • zaba133 Re: Zamówiłam wczoraj i nie mam żadnej informacji 18.12.12, 11:25
                        w sumie po tych wszystkich rabatach to nawet ten kombinezon za 179 zł wychodzi super, czy ktoś mnie może oświecić skąd te kody rabatowe?
                        • kalina886 Re: Zamówiłam wczoraj i nie mam żadnej informacji 18.12.12, 11:47
                          Kurcze aż nie wierzę.
                          Moje jedno zamówienie też już wysłane tongue_out
                          Bielizna ciepłochronna za 45 zł i radio z cd i wyświetlaczem za 60zł.
                          • makoc Re: Zamówiłam wczoraj i nie mam żadnej informacji 18.12.12, 12:22
                            nie wchodzi mi kod ski12 na ten kombinezon dzieciecy z nowej kolekcji za 179. Komus wchodził?
                            • 19rosa Re: Zamówiłam wczoraj i nie mam żadnej informacji 18.12.12, 12:48
                              Mi też nie wszedł, niby podało, że kod aktywny ale nie odliczyło kasy, jak próbowałam ponownie wpisać to wyrzuciło info, że kod wykorzystany. Trudno jakoś przeżyję te pare % i tak po wpisaniu pozostałych kodów cena jest super smile

Zastanwiam się jak ja robiłam zakupy jak nie znałam tego forum?? tongue_out Ile kasy wydawałam bezsensu zupełnie. Normalnie sma nie wierzę, że można tak rozrzutnym, wielkie dzięki za wszelkieie wskazówki odnośnie zakupów. Jestrście wielkie smile
                              • 19rosa Re: Zamówiłam wczoraj i nie mam żadnej informacji 18.12.12, 12:50
                                przepraszm za literówki, to ze szcześcia po udanych wink nawet TŻ nie marudzi tylko kazał kilka rzeczy do koszyka dorzucić bo za taką cenę to się opłaca tongue_out faceci...
                                • zosiulenka rabat z newslettera otrzymanego wczoraj nie działa 18.12.12, 13:07
                                  Dziewczyny,
                                  Czy któraś z Was miała podobną sytuację? Wczoraj dostałam newsletter i nie działa rabat.
                                  Jak wchodzę zgodnie z instrukcją przez link z newslettera to nie odejmuje kosztów przesyłki ani nie widać rabatusad
                                  • agoosiaa Re: rabat z newslettera otrzymanego wczoraj nie d 18.12.12, 13:18
                                    Otwórz przez inną przeglądarkę..
                                  • myszka2312 a masz zakupy za 150zł. w koszyku? n/t 18.12.12, 13:18
                                  • monia2000 Podziekowanie 18.12.12, 13:18
                                    Dziewczyny dzięki smile Zakupiłam kurtkę 399 zł (snowbord) za 135,11 zł smile Po akcji z C&A i teraz z Tchibo to mnie małżon z domu wygna sad Kto ze mną pod most???
                                    • iberka Re: Podziekowanie 18.12.12, 13:20
                                      ja zamówiłam 2 te kurtki ;P mój M wie tylko o 1 z 7 zamówień ;PPPPP
                                    • fabiolalast Re: Podziekowanie 18.12.12, 13:21
                                      hihi ale masz kurtkę to nie zmarznieszwink
                                      • monia2000 Re: Podziekowanie 18.12.12, 13:26
                                        Kurtka dla córki (tej starszej), podałam jej adres do wysyłki i wysłałam jej 130 zł na konto smile A co tam, resztę niech dołoży sama smile
                                        Więc teoretycznie powinnam sobie zamówic drugą, żebym nie zmarzła pod mostem smile
                                      • mamaanet Re: Podziekowanie 18.12.12, 13:26
                                        a jak z rozmiarem? jaki nosicie normalnie?
                                        • iberka Re: Podziekowanie 18.12.12, 13:30
                                          ja mam tchibo 44 kurtkę p/ deszcz i taką też zamówiłam teraz ciepłą.....chociaż w sumie chciałam płaszcz , bo kurtki mam ale cena nie do ominięcia smile
                                        • monia2000 Re: Podziekowanie 18.12.12, 13:30
                                          Wzięłam 38 i mam nadzieję, że będzie dobra na 36/38, ale na długie ręce.
                                    • manala Re: Podziekowanie 18.12.12, 14:20
                                      Monia, zainspirowałaś mnie z tą kurtką : ) choć szczerze mówiąc nie sądzę, że wyślą ; )
                                      • anick5791 Re: Podziekowanie 18.12.12, 14:25
                                        manala napisała:

> Monia, zainspirowałaś mnie z tą kurtką : ) choć szczerze mówiąc nie sądzę, że w
                                        > yślą ; )

Taaa... Mnie też. Chciałam męską dla męża, ale stwierdził, że dziwny materiał uncertain Mam w domu egzemplarz, którego się nie da namówić na kupno ciuchów przez net. Niekorzystne to dla naszego budżetu wink
                                        • manala Re: Podziekowanie 18.12.12, 14:37
                                          ja wcześniej chciałam namowic swojego na sweterek z merynosem ale kręcił nosem
                                          kurtki mu nie pokazałam tylko zadzwoniłam, że zamawiam - przyjdzie to przyjdzie ; )
                                      • monia2000 Re: Podziekowanie 18.12.12, 14:37
                                        Zobaczymy czy wyślą smile Poduszki z rabatem 20 zł (niestety jeszcze bez kodów), za całe 4,95 są w drodze, więc może kurtka też będzie smile A pamiętacie jak w wątku "C&A" też nie dowierzali, że wyślą po cenach "z wyszukiwań po numerkach" i z rabatem- i przysłali.
                                    • sprawiedliwa1mama Re: Podziekowanie 18.12.12, 21:19
                                      TO JEST KRADZIEŻ!!!!
                                      • ali_ali mamasprawiedliwa czy jak tam inaczej -) 18.12.12, 22:08
                                        Nie to nie jest kradziez. Ale z pewnoscia takie posty jak wyzej to przejaw zaciemnienia. Po to firmy wprowadzaja kody aby mozna bylo cos taniej nabyc. A moze to byla z gory zaplanowana marketngowo akcja sklepu i nie bylo to kradzieza ale glubota bylo by nie skorzystanie wiec pozdrawiam
                                • kropkowo_11 Re: Zamówiłam wczoraj i nie mam żadnej informacji 18.12.12, 13:25
                                  Dzięki!! Z koleżanką zaoszczędziłyśmy w sumie ponad 700zł wink
    • bobiq333 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 18.12.12, 13:37
      Dostałam wczoraj takiego meila : Następująca przesyłka została dziś wysłana z naszego centrumlogistycznego i jest w drodze do Państwa . Czy to oznacza ze jest wysłana z Polski i dzis dojdzie ? Dodam tylko ze nie było tam podanego numeru listu przewozowego do śledzenia paczki
      • agni71 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 18.12.12, 14:38
        To idzie z Niemiec,więc raczej nie spodziewałabymsięprzesyłki na drugi dzień smile
        Zresztą,co do czasu to nie miałaś dalej?:
        "Szanowni Państwo,

Następująca przesyłka została dziś wysłana z naszego centrum
        logistycznego w Bremie (Niemcy) za pośrednictwem firmy kurierskiej GLS.
        Czas oczekiwania na dostawę wynosi od 2 do 4 dni roboczych. "

i jeszcze dalej:

"Śledzenie wysyłki: w oparciu o numer identyfikacyjny wysyłki (numer
        paczki xxxxxxxxx) można zawsze sprawdzić aktualny status dostawy
        paczki w GLS. W tym celu wystarczy kliknąć na następujący link:

......

Prosimy mieć na uwadze, że śledzenie wysyłki jest możliwe po upływie
        max. 48 godzin od otrzymania tego e-maila. "
        • dudek131313 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 18.12.12, 14:47
          No własnie takiego czegoś nie miałam dlatego to mnie zadzwiwiło bo w drugim zamówieniu które składałam miałam ta cała formułke z numerem i tak z ciekawości zadzwoniłam do gls i pani mi powiedziałą że oni nawet jeszcze tej paczki nie dostali także zaczynam to czarno widzieć że wyślą a niby pisza że przesyłka w drodze sad((
          • e-magda Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 18.12.12, 15:00
            kalkulowałam ceny dodając do koszyka zakupy i kody i zobaczcie co wyskoczyło:

Nie wszystkie rabaty/bony można z sobą łączyć. Rabaty/bony przysługujące dla produktów znajdujących się aktualnie w koszyku zostaną w nim wyświetlone.

która forumka dała im cynk wink
            • shopmania Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 18.12.12, 15:06
              Ładują się tylko dwa sad
              • oliwierka14 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 18.12.12, 15:12
                ja wczoraj dzięki kodom zamówiłam kombinezon dla synka za 73 zł z przesyłką(dziękuję forumowiczką). Dziś kody rzeczywiście nie wchodzą
            • ilovetwins no i koniec 18.12.12, 15:10
              nie wchodzi juz 6 kodów
              wchodzi tylko raz visa i raz payback, drukowane litery nie działają, i 12 lub 15 przy visa tez dziala tylko 1 raz
              Wszystkim donosicielom serdecznie dziekujemy (tak jakby tchibo mało na nas zarabiało).
              • kalina886 Re: no i koniec 18.12.12, 15:37
                Co Ty gadasz?
                Jakim donosicielom? Myślisz, że oni oczu nie mają? Chyba głupi by musieli być smile
              • sprawiedliwa1mama Re: no i koniec 18.12.12, 21:34
                ooo..przykro mi ;C naprawdę..
    • bmb77 ja już mam kombinezon 18.12.12, 15:28
      dotarł dzisiaj do południa
      • iberka kombinezon i inne 18.12.12, 15:36
        ombinezon zamówiony 12 dzis dotarł + informacja, że wysłano nasze wczorajsze zamówienia już nie z kombinezonami smile)). Może dojdą do poniedziałku.
        To jeszcze teraz 4 zamówienia do wysłania mają, trzymam kciuki za siebie
        • eedytkaa Re: kombinezon i inne 18.12.12, 17:24
          3 paczki dzisiaj dotarłysmile
          ale to są tylko te bez kodów
          kombinezon za 89 zł. wyszedł
          jedna za 121 zł i nie odebrałam, czy są jakieś konsekwencję jeżeli nie odbiorę?
          • marta2202 Re: kombinezon i inne 18.12.12, 18:50
            Nie nie ma konsekwencji, ja dzisiaj próbowałm zrezygnować z zamówienia złożonego wczoraj ale nie było takiej mozliwości i pani na infolinii powiedział ze mogę nie odebrać przesyłki.
            • joanna.80 Re: kombinezon i inne 18.12.12, 18:54
              nie wchodzi darmowa dostawa chociaz zamowienie jest na 200zł i nie odliczaja -20zł
            • eedytkaa Re: kombinezon i inne 18.12.12, 19:14
              dzięki, uspokoiłam sięsmile
    • erty02 Re: zamiast kombinezonu mam rakietki tenisowe... 18.12.12, 19:08
      ... z kodem paskowym kombinezonu! sad
      Przed chwilką odebrałam paczkę i taka przykra niespodzianka. Już złożyłam reklamację. Muszę odesłać rakietki pocztą do Głuchowa, przesłać mailem skan nadania, poczekać aż odesłany towar dojedzie z Głuchowa do Niemiec i tam rozpatrzą reklamację (podobno 14-21 dni), wtedy dopiero zwrócą mi kasę.
      Nalepka z kodem paskowym "kombinezon 86/92" nie wygląda na przeklejoną przez jakiegoś magazyniera-kombinatora. Obawiam się, że to zwyczajna pomyłka w metkowaniu towaru i takich przypadków może będzie więcej.

• eedytkaa erty02 18.12.12, 19:15
        mam nadzieje że jednak nie bedzie takich sytuacji....chyba dużo osób by się zawiodło....
        • kappala1 Re: erty02 18.12.12, 19:37
          dzisiaj doszedł do mnie kombinezon w rozmiarze 98/104 zamówiony 11 grudnia smile Tylko że on był zamawiany bez kodów jeszcze - za 109 z darmową przesyłką.
          • malinkowa81 Re: erty02 18.12.12, 20:43
            Do mnie dziś dotarł kombinezon za 89zł. Jest super i jest duuuży. Jak znalazł na przyszły rok. wink
            • malowanka06 Re: erty02 18.12.12, 20:51
              Za 89 dotarł, ale zamówienie za 52 wisi, tak samo kurtka przeciwdeszczowa za 30 coś sad zamawiane wczoraj i w niedzielę.
      • zona.102 Re: zamiast kombinezonu mam rakietki tenisowe... 18.12.12, 19:30
        No to coz ja odpakuje przy kurierze paczke.
      • erty02 Re: o taki zestaw tenisowy w torebeczce... 18.12.12, 19:43
        www.tchibo.pl/Zestaw-do-gry-w-tenisa-stolowego-p400023067.html
        Nawet cena 89zł się zgadza.
        Muszą mieć dużo zamówień, czytnikiem pewnie sprawdzają tylko czy kod się zgadza z zamówieniem i dają do wysyłki.
        • gie-oska82 Re: erty02 18.12.12, 19:57
          a jaka mialas wage tego zamowienie?to byl sam kombinezon czy cos jeszcze??tez zamowilam i sie teraz martwie bo nie chce dostac paletek...tylko ze ja kupowalam ten za 179 ale zeszlo do 88,54gr. w moich danych z gsl widnieje waga 1.100kg...

dziewczyny mam pytanko od wczoraj rana status moich dwoch zamowien jest taki sam czyli ze zostal dostarczony do Komorowa..czemu do dnia dzisiejszego dalej jest taki status?mozliwe ze nie aktualizuja stanu na biezaco??czy ktoras z was ma tak ze dwa dni wisi ta sama informacja przy nr paczki?
          • iberka Re: erty02 18.12.12, 20:00
            Ja dostałam dzi§ kombinezon zamówiony 12 grudnia w cenie 89 pln z pierwszymi kodami
          • eedytkaa Re: erty02 18.12.12, 20:04

u mnie też wisiało chyba dwa dni że jest w Komornikach i dzisiaj rano był już status "w doręczeniu" i dzisiaj dostałam przesyłki
            natomiast jedno zamówienie złożone w niedziele wieczorem(bez kombinezonu i z dwoma kodami) wisi od wczoraj w Komornikach.
            mam nadzieje że jutro dojdze.
            było to zamówienie bez rejestracji
            • eedytkaa Re: erty02 18.12.12, 20:05
              przepraszam zamówienie z soboty. wysłane wczoraj

Kombinezony pewno dłużej idą, o ile w ogóle dotrą...
              • kasia2205 kombinezon 18.12.12, 20:20
                Zamówiony 12.12, dzisiaj kurier dostarczyłsmile
          • pumeczka Re: erty02 18.12.12, 20:19
            moje pierwsze zamówienie leżakowało w systemie GLS od 13 grudnia , dopiero dziś była zmiana , że jest własnie w doręczeniu
            rok temu to samo było
            jak jest w systemie to juz i tak lepiej, jak , że jest nadal w Tchibo w trakcie realizacji wink
            • nikoosia Re: erty02 19.12.12, 16:58
              Niniejszym wlaze pod stol i odszczekuje - moje dwa kombinezony za 80,10 mam juz w domu smile)) Bylam chyba pierwsza korzystajaca z kodu Payback 12(wtedy jeszcze pojedynczego i bez visy) za jeden zaplacilam karta za druga przy odbiorze. Trzeci placony przelewem jeszcze nei doszedl ale podobno juz idzie. Zamowienei zrobione w poniedzialek rano z 6 kodami jeszcze w ogole nie mam info zeby szlo...
          • oliwierka14 Re: erty02 18.12.12, 20:24
            ..też się martwię..zamówiłam kombinezon 86/82 za 73,65zł z wysyłką.U mnie napisana jest waga 1,83kg
            • gie-oska82 Re: erty02 18.12.12, 20:27
              dzieki za odp...a jaka macie wage przy tych kombinezonach??ja 1.100..ale ja mam z tegorocznej kolekcji...gdzies mozna zobaczyc ileone waza??mniej wiecej??
            • iberka u nas waga na kartonie 18.12.12, 20:27
              To 2,03 kg. kombinezon dziś dotarł
            • eedytkaa Re: erty02 18.12.12, 20:37
              kombinezon 110/116 -waga 2,04
              kombinezon 98/104 waga 1,95
              • kasiadove Re: erty02 18.12.12, 21:01
                Uff mój 98/104 waga 1.95 kg - to chyba ok?
          • erty02 Re: erty02 18.12.12, 21:03
            Waga paczki 1.9kg: zamawiałam kombinezon 86/92 i skarpetki narciarskie.
            • sprawiedliwa1mama Re: erty02 18.12.12, 21:24
              Waga nie ma znaczenia! piszą co chcą a i tak przychodzi właściwy towar. A jakby cokolwiek było nie tak, to można zwrócić w sklepie lub odesłać i zwrócą pieniądze ;D
              • erty02 Re: erty02 18.12.12, 21:39
                sprawiedliwa1mama napisał(a):

> Waga nie ma znaczenia! piszą co chcą a i tak przychodzi właściwy towar. A jakby
                > cokolwiek było nie tak, to można zwrócić w sklepie lub odesłać i zwrócą pienią
                > dze ;D

Nie mogę zwrócić rakietek do sklepu, gdyż sklep odmówiłby mi przyjęcia. Na podstawie faktury mogłabym zwrócić do sklepu tylko kombinezon, bo ten widnieje na fakturze - taką informację uzyskałam na infolinii. Powiedziano mi, że tylko reklamacja złożona na infolinii oraz odesłanie towaru jest jedynym rozwiązaniem w moim przypadku.
              • marta2202 Można rozpakować przy kurierze bez przedpłaty? 18.12.12, 21:43
                Można rozpakować paczkę pobraniową przy kupierze nie płacąc za nią? 2 lata temu kurier najpierw kazał zapłacić za paczkę później mogłam rozpakować, w tym roku mogłam otworzyć bez płaceniasmile Przepisy się pozmieniały czy to zalezy od firmy kurierskiej? Jak jest w przypadku GLS?
                Moja paczka z kombinezonem waży 1,19kg kombinezon 98/104 już sie boję...
                • eedytkaa Re: Można rozpakować przy kurierze bez przedpłaty 18.12.12, 22:01
                  to zależy od kuriera niestety
                • zona.102 Re: Można rozpakować przy kurierze bez przedpłaty 18.12.12, 22:12
                  U mnie jest 1,83 podane dla rozmiar 86/92 ze starej kolelkcji... ja raz odpakowywalam zanim zaplacilam ale nie pamieam z jakiej firmy byl to kurier... zobacze jak przyjedzie.
                  • zaba133 jeszcze o rozmiarach 18.12.12, 22:23
                    chyba dałam czadu- zamówiłam 110-116 dla obecnie 2 latka , czyli za rok 3 latka- jako kombinezon na przyszły sezon, chyba ze 2 lata minimum w szafie posiedzi.... czy te kombinezony faktycznie mają taką dużą rozmiarów kę- obecnie młody ma kurtki 92, stwierdziłam ze 98-104 może być na styk za rok, chyba przestrzeliłam...
                    • katka256 Re: jeszcze o rozmiarach 18.12.12, 22:25
                      Moja córka ma prawie 5 lat i nosi 98/104 i jest ok, tzn spodnie mogłyby być ciut ciut dłuższe, za to kurtka jakby wciąż za duża big_grin
                      na przyszły rok kupiłam jej 110/116
                      • iberka Re: jeszcze o rozmiarach 18.12.12, 22:29
                        zamówiłam 110/116 dla 4,5 latki
                        https://www.suwaczki.com/tickers/l22ndf9h6w1vt6qz.png
                        • zaba133 Re: jeszcze o rozmiarach 18.12.12, 22:32
                          hihi no to załamka, chyba, że nagle mi dziecię 20 cm urośnie w rok.....
                          • merci77 do mnie dziś dotarł 18.12.12, 22:55
                            ten za 89 zł kombinezon,kupiłam na za rok wtedy córka bedzie miec 4,5l, chociaz obawiam się czy rekawy beda na pewno dobre, bo teraz ona ma 110 cm wzrostu,rekawy wydaja mi sie byc nieproporcjonalne do reszty kurtki, jakby krotsze, chyba ze moje dziecko ma takie dlugie łapki...
                            a propo statusu w zamowieniu to w ogole nie dostalam maila,ze wyslane z zadnym numerem nadania, na stronie nadal status przyjete do realizacji,a zamowienie mam juz w domu,wiec cosik nie tak z aktualizacją.
                            Teraz czekam czy przysla ten cafessimo za 126smile
                      • eedytkaa Re: jeszcze o rozmiarach 19.12.12, 09:24

moja córka skończy 4 lata w styczniu i ten 98/104 jest mocno na styk a ten 110/116 jest troszkę za duży, ale myślę że w ostateczności by uszedł.
                        także na ten rok bedzie miała 98/104 a na następny zostawię 110/116
                        to wszystko zależy od dziecka, bo córka nosi ubrania na 110
                    • kalina886 Re: jeszcze o rozmiarach 18.12.12, 23:36
                      Ja zamówiłam dla mojej 15 miesięcznej córki na następny rok 86-92 bo mam też w szfie 98-104, ale starsza córka nosiła go mając prawie 4 lata.
                      • oliwierka14 Re: jeszcze o rozmiarach 18.12.12, 23:55
                        mój syn ma 20 mies. 88cm wzrostu i ma już jeden kombinezon Tchibo w rozm.86/92(jest w sam raz). Wczoraj zamówiłam drugi w tym samym rozmiarze(żeby miał na wymianę)
                    • makoc Re: jeszcze o rozmiarach 19.12.12, 09:22
                      mój 3,5 latek (ok. 102 cm wzrostu) obecnie chodzi w kombinezonie 98/104 juz drugi sezon. Spodnie sa nadal idealne, kurtka jest na styk. W zeszłym sezonie, gdy miał 2,5 kombinezon na poczatku był ciut za duzy, ale po 1,5 miesiaca juz idealny. Spodnie mozna regulowac szelki, wiec zawsze pasuja.
                    • magdalenka79k Re: jeszcze o rozmiarach 19.12.12, 12:19
                      Chyba wszystko zależy od wzrostu dziecka a nie od wieku ale faktycznie rozmiarówka duża ja właśnie odebrałam kombinezon na 86/92 i kurtka jest faktycznie bardzo obszerna ale rękawy dosyć krótkie jednak myśle że nawet za rok z narciarskim rękawicami ten kombinezon powinien byc jeszcze dobry na mojego, ma teraz około 88 cm wzrostu za rok myśle że będzie miał 95, natomiast dobre jest to że jest ta kurtka taka obszerna bo ta z lidla kupiona na jesieni na styk w zasadzie nic grubszego pod nią nie wcisne, w kurtki ze smyka na 92 w ogóle nie byłam go w stanie zapiąć...Szkoda że jak zamawiałam to już nei było większych rozmiarów bo bym dla starszego tez chętnie nabyła. Ja miałam zamówienie z 14 kombinezon za 89 mi wyszedł i nic więcej nie zamawiałam. Nie przejmujcie się tak firma na pewno na tym nie traci tak na prawde to koszt wyprodukowania takiego kombinezony i transport z Chin to max jakieś 15-20 zł, wiem coś o tym bo mój m długo pracował w branży odzieżowej wink
    • rommil Re: zaba 133 19.12.12, 07:57
      wczoraj zamawiałam 3 rzeczy z kuponami a dzis rano dostałam takiego maila

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za Państwa zamówienie, z którego bardzo się cieszymy.

Chętnie przesłalibyśmy Państwu wszystkie zamówione artykuły, niestety
      niektóre z nich nie są już dostępne:

Nr zam. Artykuł Ilość Razem zł
      ======================================================================
      29284 38 Ciepłochronna bielizna funkcy 1 29,72

Nasza oferta jest limitowana, dlatego może zdarzyć się, zwłaszcza
      w przypadku popularnych towarów, że ich zapas ulega szybkiemu
      wyczerpaniu. Jest nam ogromnie przykro, że tym razem nie możemy
      wysłać Państwu brakujących produktów.

Mamy nadzieję, że znów będziemy mogli gościć Państwa w naszym
      sklepie.

Skoro nie dostałyście żadnej takiej info to chyba wasze zamówienia zostaną zrealizowane.Mam nadzieje pozostałe rzeczy przyślą w cenie porabatowej
      • anda01 Re: zaba 133 19.12.12, 08:10
        Ekspres ,kombinezony i 18 innych rzeczy wysłane smile)
        • assicka Re: zaba 133 19.12.12, 09:23
          U mnie też kombinezon i pozostałych 6 rzeczy wysłane smile Zamawiałam wczoraj rano smile
          • assicka Re: zaba 133 19.12.12, 09:24
            * pozostałe
            • kornnella Re: zaba 133 19.12.12, 09:41
              u mnie wszystko z rabatami ok 55-60% wyszło, zamówienie podzielili na dwie czesci, ale wysłali całość, kombinezonów nie brałam. Także nadzieja na przesyłkę nieco mi wzrosła smile
              • aleks2539 Re: zaba 133 19.12.12, 09:47
                dziewczyny a jak można wejść do "przecen"? Bo na ikonce przeceny jest jakieś 140 artykułów, ale jak zaczynam pisać jakieś litery w wyszukiwarce u góry to pokazuje się tego mnóstwo.
                • nauta_ Re: zaba 133 19.12.12, 09:53
                  przeceny to jest najnowsza kolekcja
                  • aleks2539 Re: zaba 133 19.12.12, 10:03
                    nie, niekoniecznie. Np wpisz w wyszukiwarkę parasol. Pokazują się ogrodowe, których nie ma w aktualnej przecenie.
                    • nauta_ Re: zaba 133 19.12.12, 10:07
                      Faktycznie! beznadziejną mają stronę, dużo rzeczy jest ukrytych. Dzięki będę na to zwracać uwagęsmile
                    • assicka Re: zaba 133 19.12.12, 10:09
                      Niestety trzeba wyszukiwać w wyszukiwarce. Czasem wystarczy wpisać jedną literkę, np. a i zatwierdzić - pokaże się wtedy 80 stron produktów i trzeba przeszukiwać smile
                      Ja tak szukałam przed dokonaniem zakupów z kodami. Ale widzę, że teraz trochę rzeczy dorzucili nowych.

Można też poprzez stronę:
                      www.tchibo.pl/productarchive/2012/12
                      i zmieniać tylko numerki na końcu - ale dochodzi tylko do 46 bodajże i dalej nie. No i z tych stron tylko pojedyncze przedmioty są dostępne - reszta już dawno wyprzedana.
    • natalek79 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 19.12.12, 10:24
      Robi jak piszecie i nic...
      Dzis -20 zł za newsletter wchodzi na 150 zł - mam w koszyku, odejmuje i jak wprowadzę pierwszy kod visa15 i kwota spada poniżej 150zł automatycznie wywala za newsletter i dokłada koszty wysyłki sad Z kodów wchodzi tylko raz visa i raz payback...Nie wiem jak to zrobiłyście, że Wam aż po 6 kodów przyjęło...
      • sylki Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 19.12.12, 10:28
        spóźniłaś się, kody działały do wczoraj, ok godz 15 przestały działać
      • assicka Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 19.12.12, 10:29
        Wczoraj ok. 15 kody te przestały działać... wchodzą tylko 2 teraz: Visa15 i payback12.
        Newslettera też zmienili, bo na początku było -20 zł i darmowa wysyłka niezależnie od kwoty w koszyku.
        • manala Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 19.12.12, 10:33
          Monia, moja kutka snowbordowa idzie <szok>.
          • cyprysiowa wariactwo Tchibo 19.12.12, 10:42
            ....
            a ja czekałam na mezulka zeby sobie zdecydował czy woli puchowke meska zbiłam z 519 na 175 czy ta snowbordowa z 339 na 131 ..a on zwlekał/ bo cos tu musi zrobic a cos tam itp ..
            to nie ma ani tej ani tamtej...

"moja puchowka" idzie , kombinezon dla dzieciaka tezsmile i git
            • merci77 Re: wariactwo Tchibo 19.12.12, 10:45
              tchibo pozazdrościło C&Asmilehehe
              • cyprysiowa Re: wariactwo Tchibo 19.12.12, 10:51
                no.............. i Tesco tez sie załapało w "miedzyczasie"....

• monia2000 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 19.12.12, 10:46
            Hi, hi, moja (nie moja - córki) też idziesmile Ale zdążyłyśmy z tymi "promocjami" smile
        • malinkowa81 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 19.12.12, 10:48
          Ja zamówiłam dzisiaj m.in. 2 rzeczy, które pojawiły się dzisiaj na SALE (wcześniej nie było w wyszukiwarce) -15% visa i -10%payback i jest super i tak - łącznie zaoszczędziłam na samych kodach ok. 125zł smile
      • agni71 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 19.12.12, 10:45
        natalek79 napisała:

> Robi jak piszecie i nic...
        > Dzis -20 zł za newsletter wchodzi na 150 zł - mam w koszyku, odejmuje i jak wpr
        > owadzę pierwszy kod visa15 i kwota spada poniżej 150zł automatycznie wywala za
        > newsletter i dokłada koszty wysyłki sad Z kodów wchodzi tylko raz visa i raz pay
        > back...Nie wiem jak to zrobiłyście, że Wam aż po 6 kodów przyjęło...

Za póżno sie obudziłaś.
        • natalek79 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 19.12.12, 10:55
          raz już zamawiałam ten kombinezon jesienią jak był za 129zł i anulowali, więc jakoś tak sceptycznie patrzyłam z boku i nie mogłam się na rozmiar zdecydować na przyszły rok, bo teraz młody nosi cocodrillo 80, H&M 86, a normalne ubranka na 92 i obawiam się, że w tym 98/104 za rok mi utonie a 86/92 może być małe...
    • 19rosa Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 19.12.12, 11:02
      Wielkie dzięki za wszystkie wskazówki. Właśnie idzie do mnie mnie kombinezon i 10 innych rzeczy zamówionych wczoraj ok 12. Czyste szaleństo, śledziłam wątek już od kilku dni i wkońcu się złamałam wink jak się okazuje było warto, mam nadzieję, że będę zadowolona.
      • mikaaan Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 19.12.12, 11:14
        Do mnie też wysłali.
        Idzie kombinezon za 51,66 i damska kurtka puchowa za 147,44.
        Nie wykorzystałam tylko kodu SKI, ale i tak super ceny powychodziły.
        • iberka kolejne 5 paczek idzie 19.12.12, 11:41
          Czyli tylko jeszcze 1 nie wysłana. w tych wysłanych są zamówienia z kodami visa a za pobraniem jadą
        • cyprysiowa Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 19.12.12, 11:43
          i na damska puchowke nie wchodził ale na meska juz tak
          • cyprysiowa ski12 19.12.12, 11:45
            ski12 (miał byc) na damska puchowke nie wchodzi na meska tak (i nadal wchodzi )
            • nauta_ Re: ski12 19.12.12, 12:27
              Cyprysiowa ja chyba odkryłam coś innego. Wbijałam ski12 w damską puchówkę i mi weszło, teraz wbijam i już nie wchodzi. Dziś zamawiałam różne rzeczy i wchodził mi tylko payback12 a visa15 już nie. Po jakimś czasie spróbowałam jeszcze raz i już weszły oba kody. Ja myślę, że jak komuś jakiś kod nie wchodzi, to musi odczekać godzinę, dwie i kod zaskoczysmile
              • marta2202 Buty zimow tchibo proszę o opinie. 19.12.12, 13:32
                https://media3.tchibo-content.de/newmedia/art_img/DISCOUNT-IMPORTED/f514e84c6459de94/Dziewczece-cieplochronne-buty-zimowe.jpg

Podzielcie się opiniąsmile Ciepłe są, nie przemakają?
                • malinkowa81 Re: Buty zimow tchibo proszę o opinie. 19.12.12, 14:13
                  > Podzielcie się opiniąsmile Ciepłe są, nie przemakają?

Nie wiem, ale mam nadzieję.. bo zaryzykowałam i je zamówiłam. wink
                  • aniuta65 Re: Buty zimow tchibo proszę o opinie. 19.12.12, 15:03
                    Mi wyskakiwało dzis ze niektore kody nie moga sie łaczyc ze soba.

• gie-oska82 Re: kombinezon 179zl 19.12.12, 15:05
                      Uff przyszedl i moj kombinezonsmile) faktycznie na pudelku byla waga 1,19 ale on dosc lekki jest...jedyne co to kurtka jest dosc cienka ale licze ze spelni swoja funkcje w zimie...
                      • kasiadove Re: kombinezon 179zl 19.12.12, 16:09
                        Mój tez właśnie dotarł w oogromnym pudle smile
                        Miał być na przyszły rok dla obecnej dwulatki ale coś czuję że będzie za duży (98/104)
                        Najwyżej go upłynnię na all w sierpniu big_grin bo taki na 4 lata mam po starszej (co prawda nie kultowy tchibo tylko z tesco tongue_out )
                • mima-mima Re: Buty zimow tchibo proszę o opinie. 19.12.12, 15:15

My je mamy, kupiłam je rok temu, ale były za duże. Teraz córka w nich śmiga i noga sucha. Mała mówi, że ciepłe, ale tak faktycznie to w śniegu się nie tarzała, tylko droga dom-szkoła.
                • renatusia24 Re: Buty zimow tchibo proszę o opinie. 19.12.12, 15:40
                  też się skusiłam na te buty, jestem z nich bardzo zadowolona, teraz chodzimy w 26/27, są na styk, więc za tę cenę to się nie ma co zastanawiać. Kolejne zamówienie poszło. Chyba się cieszę, że przyblokowali te kody. A swoją drogą to pewnie oni się z tej pomyłki cieszą jeszcze bardziej niż my, przeczyścili sobie magazyn, zrobili reklamę, pozyskali nowych klientów.

Kombinezony i buty używane sprzedamy za więcej niż kupiłyśmy smile
                  • mamaanet Re: Buty zimow tchibo proszę o opinie. 19.12.12, 15:55
                    a jak z rozmiarem, ile córa ma lat?
                    • renatusia24 Re: Buty zimow tchibo proszę o opinie. 19.12.12, 16:18
                      W lutym skończą 4 latka, a buty 26/27 i kombinezon 89/104 używamy od ubiegłego roku, czyli jako 3 latki.
                      • mamaanet Re: Buty zimow tchibo proszę o opinie. 19.12.12, 16:37
                        dziękuje
                        • marta2202 renatusia podaj proszę długość wkładki? 19.12.12, 17:38
                          Córka nosi teraz 27 z lidla a według ich obliczeń powinna nosić 30/31 jakoś mi się to nie widzi...
                • kkatarynka Re: Buty zimow tchibo proszę o opinie. 19.12.12, 22:31
                  butki mamy . Kupiłam w sklpeir za 99 sad chyba sie popłaczę crying

ale polecam gorąco bo wygodne i nie przemakają smilesmilesmile
                  • marta2202 POdajcie proszę długosć wkładki danego rozmiaru 19.12.12, 22:35
                    tak dla orientacji. Chyba że tabela rozmiarów Tchibo jest właścieiw podana?
    • bunkowa Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 19.12.12, 19:17
      Mój kombinezon brany za pobraniem właśnie dotarł. Córa, która nosi teraz 110 się w nim topi - na przyszły rok będzie dobry smile
      Jedzie do mnie jeszcze jeden taki (ten zamówiony wcześniej i zapłacony przelewem ale że nie podawali długo numeru rachunku to zapobiegawczo zamawiałam też za pobraniem big_grin)

Jakby co wymienię chętnie jeden dziewczęcy na 110/160 na chłopięcy 98/104 smile albo poprostu będę czekać na okazję z chłopięcymi.
      • monika78kr Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 19.12.12, 19:43
        Mam to samo, zamowilam 110 dla 5-latki i jest ogromny, ale pewnie poczeka na przyszly rok.
        • cyprysiowa bardzo miły Pan "donosiciel" 19.12.12, 20:08
          no i przyszła paczka.. a raczej pudła wielkie.. 4 puda.. a jedno mega smiesznie bo takie wiegasne a tam w srodku tylko zabawki do kapieli... facet przytachał po 18 i w progu do mnie... "czibo niose aaaa Pani zapaciiiiiii" jak juz troche spanikowane ile? o on całe 9 zł.. i zaczelismy sie smiac.. a na odchodnym do niego mowie... Pan jeszcze do mnie wroci... no przecie na kurtke czekamsmile
          • ali_ali Re: bardzo miły Pan "donosiciel" 19.12.12, 21:38
            ech ja dzis wlasnie tych zabawek do kapieli nie dostalam sad nadal jest ze paczka nie przekazana ciekawe co z nia... ale za to dostalismy mazaczki wink
            • anick5791 Re: bardzo miły Pan "donosiciel" 19.12.12, 22:09
              Do mnie zabawki też dojechały, poza tym akcesoria do kawy, ściereczki, rękawiczki i szale po 5 zł smile
              Jutro czekam na ciąg dalszy wink
              • sonia_781 Re: bardzo miły Pan "donosiciel" 19.12.12, 22:15
                moje zamowienia z wczoraj wiszą ... ani slowa o wysylce sad(( a tak mi się chce tej kawki z ekspresu smile
              • cali.staa Re: bardzo miły Pan "donosiciel" 19.12.12, 22:16
                Dostał już ktoś zamówinie z 16 grudnia? Albo co najmniej paczka rzeczywiście jest już w drodze, czyli zarejestrowana w filii w Strykowie?
                • iberka Re: bardzo miły Pan "donosiciel" 19.12.12, 22:39
                  ja zamawiałam 12 i już zamówienie mam a kolejne z 14, 17, 18 grudnia dziś do nas wyjechały
              • iberka do mnie jedzie całość 19.12.12, 22:17
                zatem było bardzo miło zrobić takie zakupy, dziękuję za kody i życzę nam wszystkim więcej takich rabatów w Nowym Roku smile
              • marta2202 Paczka od rana w doręczeniu kuriera nie ma.. 19.12.12, 22:17
                Możliwe że się nie wyrobił? Wiem ze był dzisiaj niedaleko bo przywiózł paczkę do mnie a do rodziców mioch nie dojechał...
                • cali.staa Re: Paczka od rana w doręczeniu kuriera nie ma.. 19.12.12, 22:22
                  Bardzo możliwe. Dojedzie jutro. Jak sprawdzisz na stronie będzie info, że paczkę awizowano.
                  • kasiadove Re: Paczka od rana w doręczeniu kuriera nie ma.. 19.12.12, 23:05
                    A ma ktoś ten komplet? Na jaki wiek pasuje? Fajny?
                    Ale mnie kusi, żałuję że wczoraj go nie znalazłam sad
                    www.tchibo.pl/Dziewczeca-czapka-z-dzianiny-i-szal-komin-p400019081.html
                    • maluszek13-13 Re: Czy do kogoś doszła darmowa paczka ? 19.12.12, 23:11
                      W sobote zamówiłam jak jeszcze można było te zabaweczki do kapieli za 20 zł i wyszły mi za darmo bo za ten newseler smile I doszedł do mnie tylko numer konta do wpłaty 0,00 zł smile)) I puki co wielka cisza i sie tak zastanawiam czy w ogóle sie łudzic że to dojdzie ? smile
                      • marta2202 Re: Czy do kogoś doszła darmowa paczka ? 19.12.12, 23:20
                        Ja dostałam dzisiaj, ale brałam pobranie smile
                        • eesti_2005 Re: Czy do kogoś doszła darmowa paczka ? 19.12.12, 23:37
                          Ja też dziś otrzymałam darmową przesyłkę (skarpety damskie ciepłochronne) smile
                          • maluszek13-13 Re: Czy do kogoś doszła darmowa paczka ? 19.12.12, 23:41
                            Kurcze to chyba dałam ciała z ta wpłata na konto sad( A przyszły do was jakies meile z numerem przesyłki i ze paczka w drodze ?
                            • marta2202 Re: Czy do kogoś doszła darmowa paczka ? 19.12.12, 23:45
                              Tak wszytsko jak normalnie mail ze złożona zamówienia, później że paczkę wysłano.
                            • cali.staa Re: Czy do kogoś doszła darmowa paczka ? 19.12.12, 23:54
                              maluszek13-13 napisała:

> Kurcze to chyba dałam ciała z ta wpłata na konto sad( A przyszły do was jakies m
                              > eile z numerem przesyłki i ze paczka w drodze ?

Oni przysyłają numer konta nawet 2 dni po zamówieniu. Potem długooooo trwa księgowanie wpłaty (raz się nacięłam na płatność kartą, raz na przelew - nigdy więcej zawsze biorę pobranie, a w Tchibo kupuję dość często) Dojdzie, tylko poczekasz kilka dni dłużej.
                      • lucyjkama Re: Czy do kogoś doszła darmowa paczka ? 20.12.12, 08:28
                        I doszedł do mnie tylko numer konta do
                        > wpłaty 0,00 zł smile)) I puki co wielka cisza i sie tak zastanawiam czy w ogóle si
                        > e łudzic że to dojdzie ? smile

Jak nie wpłaciłaś kaski to nie dojdzie wink big_grin
                      • dixi Re: Czy do kogoś doszła darmowa paczka ? 20.12.12, 09:20
                        A może zrob przelew na 0,00 zł, choć nie wiem czy da się big_grin
                        jak nie to na 1 grosz, będą mieli nadpłatę wink
                        • xxxtabxxx Re: Czy do kogoś doszła darmowa paczka ? 20.12.12, 10:26
                          Zrobiłam to samo przy jednej przesyłce i stwierdziłam, że wyślą po zaksięgowaniu czegokolwiek, więc wpłaciłam 1 grosz big_grin I wysłali big_grin
                    • marta2202 Re: Paczka od rana w doręczeniu kuriera nie ma.. 19.12.12, 23:43
                      Komunikat na stronie śledzenia przesyłki jest o 22 paczka w magazynie. Jutro będę tam dzwonić.
                      • cali.staa Re: Paczka od rana w doręczeniu kuriera nie ma.. 19.12.12, 23:51
                        Nie musisz dzwonić, jutro po 9 znów będzie w doręczeniu i dojedzie. Mają teraz straszne ilości przesyłek i nie nadążają.
                      • elza_ag Re: paybac12 i newsletter sie już nie łaczą? 19.12.12, 23:58
                        Dziewczyny próbuję jeszcze dziś kupić pare rzeczy ale jak wrzucam zniżki z newslettera to łaczy się ona z visa15 ale nie odejmuje rabatu z paybacka, pisze że niektóre kody się nie łączą ale że załadowano rabat 10% tyle że ich nie odejmuje.
                        ale sam kod działa bo bez neswlettera się kody łączą i odejmują się ładnie.
                        próbowałam kilka razy w różnych przegladarkach i co kilka godzin ale nic...
                        jest na to jakaś rada czy brać co dają i nie marudzić skoro kombinezony po 55 zł już mi wysłali ;P
                        • ola_lala Re: paybac12 i newsletter sie już nie łaczą? 20.12.12, 07:37
                          u mnie w koszyku 2 kody się odejmują, ale jak jest strona do ostatecznej wysyłki zamówienia to już nie ma rabatów. Czy wam też nie działają czy tylko u mnie taki psikus?
                          • asiaiwona_1 Re: paybac12 i newsletter sie już nie łaczą? 20.12.12, 07:52
                            dziewczyny - o co chodzi..
                            Na moim koncie tchibo mam info, że mam debet w wysokości 56 zł. Wczoraj robiłam zamówienie na 290, które jest w trakcie realizacji. Co oznacza ten debet?
                            • asiaiwona_1 już sama wiem ;) 20.12.12, 07:55
                              W szczegółach zamówienia jest, że tylko 1 rzecz jest w dostawie, a 3 nadal w realizaji. czy jeśli podzielą mi zamówienie na kilka paczek to będę za każdym razem płaciła za wysyłkę?
                              • annex81 Re: już sama wiem ;) 20.12.12, 08:00
                                wg mnie nie, ale ekspertem w Tchibo nie jestem smile
                                • annex81 Jedno zamówienie wysłane 2 razy 20.12.12, 08:09
                                  Dostałam 2 maile z tym samym zamówieniem i w każdym podany inny numer przesyłki, wczoraj jedna dotarła, a druga jest w filii w Strykowie smile Ta przesyłka to jeszcze jak było można wykorzytać 20 zł i darmowa wysyłka nie była uzależniona od końcowej kwoty zamówienia smile Muszą mieć spore zamieszanie smile
                              • cali.staa Re: już sama wiem ;) 20.12.12, 10:43
                                Na 100% NIE. To znaczy, że każda kolejną paczkę wyślą na własny koszt. Nawet jeśli będzie to 10 paczek. Zdarzyły mi się rozbijane zamówienia.
                                • ali_ali Darmowa paczka za pobraniem 20.12.12, 11:20
                                  Z kodami visa i wszystkimi doszla do mnie wczoraj wink
                                • asiaiwona_1 Re: już sama wiem ;) 20.12.12, 11:26
                                  dzięki smile
                                  Właśnie mi wysłali info, że ta jedna rzecz jest już w drodze, a pozostałe będą wysłane w innej paczce. Mam nadzieję, że dojdą smile
                    • hoow Re: Paczka od rana w doręczeniu kuriera nie ma.. 20.12.12, 19:23
                      Zamówiłam dla córki (17 grudnia i już dostałam) miało być dla córki, ale pasuje raczej dla mnie i córka mogłaby założyć ale za jakieś 10 lat, b o teraz ma 3,5 roku smile Czapka jak dla dorosłej osoby a komina nigdy nie nosiłam więc muszę się przyzwyczaić.
    • ju_mi Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 20.12.12, 08:20
      Zamawiałam w pon i wt wykorzystując wszystkie możliwe kody wink Wśród zamówionych rzeczy jest m.in. kombinezon za 53zł i kurtka puchowa damska za 147zł smile Wczoraj przyszły maile, ze przesyłki zostały wysłane z DE, a przed chwilą dzwonił kurier, ze ma dla mnie paczki z Tchibo smile
    • enoma wczoraj wyjechały dwie paczki z 16 i 18.12 20.12.12, 08:21
      Obie paczki robione z 6 kodami smile

W razie co - będę miała do sprzedania kurtkę damską pikowaną rozm. 42 i bieliznę męską ciepłochronną rozm. L wink
      • oliwierka14 Moja paczka 20.12.12, 08:40
        Ja zamawiałam 17 grudnia paczkę,dziś mam informację że paczka zarejestrowana w filii Strykow, Polska.To znaczy,ze już jedzie do mnie?A dzwoni do was wcześniej kurier z GLS,że ma dla was paczkę?...i ciekawe czy będę mogła otworzyc paczkę przed zapłaceniem? tongue_out
        • enoma Re: Moja paczka 20.12.12, 08:55
          Do mnie dzwoni do max godziny przed dostarczeniem. Paczki są pobraniowe więc jemu też zależy, żeby ktoś to odebrał i dzwoni się upewnić czy ma po co jechać wink
        • marta2202 Re: Moja paczka 20.12.12, 08:56
          To znaczy że paczka dotarła do polski smile
          Jak status będzie "w doręczeniu" to wtedy spodziewaj się kurierasmile
          • zaba133 Re: Moja paczka 21.12.12, 10:23
            brałam kilka rzeczy za pobraniem, doszło błyskawicznie, zamawiałam chyba w pon/ wtorek, paczka przyszła wczoraj, ceny świetne, tyle że faktycznie kombinezon wzięłam o wiele za duży....
            • makoc Re: Moja paczka 21.12.12, 11:11
              własnie dotarł kombinezon dzieciecy z najnowszej kolekcji zamowiony we wtorek (76 zł). troche sie zdziwilam, ze tak szybko!
        • agni71 Re: Moja paczka 20.12.12, 09:25
          A dzwoni do was wcześniej
          > kurier z GLS,że ma dla was paczkę?...i ciekawe czy będę mogła otworzyc paczkę
          > przed zapłaceniem? tongue_out

Do mnie nie dzwonił, poprostu przyjechałpo południu. Zamówienie z 15 juz mamw domu,a to z 16 ciągle "wisi" w Strykowie.

A najbardziej zaczyna mnie wpieniać dostawa z C&A. Informacje o wysyłce wysłane tego samego dnia,z odstępami 1-2 godzin,a jedna paczka jest dzisiaj w doręczeniu,a pozostałe dwie w systemie się nie wyświetlają sad
          • agni71 Re: nie w Strykowie,a w Głuchowie... 20.12.12, 09:35
            A z C&A,jak tylko wysłałam posta wyżej, zadzwonił listonosz i wręczył mi 3 paczki. Dwóch po prostu nie zarejestrowano w systemie wink
            • mama_pyzuni Płatność Visą... 20.12.12, 10:10
              Czy któraś z Was placiła kartą i ma już informacje o wysłanej paczce...
              Ech, miałam już nigdy nie płacić Tchibo inaczej jak "za pobraniem" ale zrobiłam teraz wyjątek i zapaciłam kartą, no i na koncie klienta jest cały czas informacja, że zamówienie w realizacji.
              Co prawda inne zamówienia (za pobraniem) mają taki sam status, mimo, że od dwóch dni mam je w domu, więc pocieszam się, że może te przedpłacone też są już w drodze...
              • xxxtabxxx Re: Płatność Visą... 20.12.12, 10:24
                Ja płaciłam kartą, ale mastercard (chociaż kody Visa tongue_out) 18.12 i przesyłka wczoraj rano została wysłana.
              • agni71 Re: Płatność Visą... 20.12.12, 10:26
                tez opłaciłam jedno kartą i mam info,że wysłane,ale od 18.12 status przesyłki na stronie GLS jest ten sam "Dane przetransmitowane, przesylka jeszcze nie przekazana"....
                • oliwierka14 już paczka w dostarczeniu 20.12.12, 10:39
                  No...smile moja paczka już jedzie do mnie,kurier właśnie ją odebrał z Bydgoszczy,a że jestem z Torunia to już niedalekosmile
                  • cali.staa Re: już paczka w dostarczeniu 20.12.12, 13:33
                    Ale Ci fajnie... Moja dalej wisi w Głuchowie "dane przetransmitowane, przesylka jeszcze nie przekazana"
                    • kroliczyca80 Re: już paczka w dostarczeniu 20.12.12, 13:44
                      Ja dostałam już wszystkie zamówienia z rabatami, w sumie 5 paczek. Wszystko bez zarzutusmile Czekam tylko na kombinezon, ale nie wiem jaki jest status bo nie pamiętam adresu mailowego, który wyprodukowałam na tę okolicznośćwink
                      • nauta_ Re: już paczka w dostarczeniu 20.12.12, 13:52
                        moja paczka z największymi zniżkami (65%) już w domusmile wszystko ok. następna paczka jeszcze nie wyszła od nich, ale tu już była tylko zniżka na payback12. Visa15 mi nie chciała wejść.
                        • czarneoczy moje też powoli spływają :) 20.12.12, 14:36
                          wczoraj przyszła kurtka ciepłochronna dla Kluski, z tym , że niemiły zonk po otwarciu, bo kurtka źle wszytą podszewkę w rękawie (przekręconą znaczy) i za chińskiego boga ręki w rękaw nie włożysz tongue_out
                          więc jutro pomykam na pocztę i odsyłam... na infolinii przemiły pan już mi "wrzucił" w koszyk nową kurtkę, mam nadzieję że tym razem z dobrze wszytymi rękawami tongue_out
                          dojechała właśnie druga paczka i co najlepsze trzecia, co do której byłam przekonana, że w ogóle nie dojdzie, bo nie dostałam na maila potwierdzenia zakupu tongue_out i podłączyłam się pod zamówienie koleżanki z kolejną parą przeciwdeszczowych gaci dla Kluskitongue_out
                          jeszcze tylko czekam na kombinezon, ale też już podobno wyszedł smile
                          • nauta_ Re: moje też powoli spływają :) 20.12.12, 14:41
                            a nie ma u Ciebie sklepu stacjonarnego? Możesz iść tam oddać kurtkę.
                            Co ze spodniami?
                            • czarneoczy Re: moje też powoli spływają :) 20.12.12, 15:02
                              no mogę oddać, ale za takie pieniądze nie kupie dla młodej nieprzemakalnej i ciepłej kurtki... więc z wymianą będę się męczyć... a że kurtka ma wadę fabryczną, to zwrócą mi koszty przesyłki.

a ze spodniami to komedia pomyłek tongue_out
                              zamówiłam i nie dostałam potwierdzenia przyjęcia zamówienia, nie mówiać o informacji o wysłaniu paczki.
                              więc żeby Kluska miała piękny komplet przeciwdeszczowy do przedszkola, to się podpięłam pod zamówienie koleżanki, oczywiście już bez pierdyliona kodów zniżkowych, bo dzisiaj wysłane...
                              a tu siurpryza, bo kurier stoi u progu i żąda 18 złotych za przesyłkę tongue_out
                              i Kluska będzie mieć dwie pary nieprzemakalnych gaci... ale te drugie pewnie zwrócę.
                              • nauta_ Re: moje też powoli spływają :) 20.12.12, 15:10
                                uhahah ale sie uśmiałamsmile
                                ja teraz będę żebrać o kurtkę puchową. teraz jest za 349, a z kodami była po 147. I ja jej nie wzięłam, bo po co. Zamówiłam piżamę z bałwanami i może w niej wystąpię w minus 10...
                                Sama bałwan jestem...
                                • mamaanet Re: moje też powoli spływają :) 20.12.12, 15:14
                                  smile nawet nie wiesz ile razy ja bym sie stuknęła w łeb bo za dużo myślałam lub w ogóle, i po ptakach...
                                • agni71 Re: moje też powoli spływają :) 20.12.12, 15:15
                                  > ja teraz będę żebrać o kurtkę puchową. teraz jest za 349, a z kodami była po 14
                                  > 7. I ja jej nie wzięłam, bo po co. Zamówiłam piżamę z bałwanami i może w niej w
                                  > ystąpię w minus 10...
                                  > Sama bałwan jestem...

Ja tak samo smile Wzięłam piżamkę,a wzgardziłam puchówką, chociaż akurat potrzebuję smile
                                  • mamaanet Re: moje też powoli spływają :) 20.12.12, 15:19
                                    no to jest nas więcej smile
                                    • gostki2ija Re: moje też powoli spływają :) 20.12.12, 15:24
                                      mamaanet napisał(a):

> no to jest nas więcej smile

i jeszcze mnie doliczciesad
                                      • eedytkaa Re: moje też powoli spływają :) 20.12.12, 15:28
                                        i jeszcze mnie sad bo za taką kase warto było
                                        • renatusia24 Re: moje też powoli spływają :) 20.12.12, 16:03
                                          dziewczyny, tak sobie myślę, że może trzeba pokombinować z kodami niemieckimi, może ktoś ma jakąś ogarniętą w temacie tchibo dziewczynę za sąsiednią granicą, kurde, ja niemieckiego nie znam ani ani, ale może coś w tę stronę pokombinujmy
                                          ja na dwa duże zamówienia jeszcze czekam, mam nadzieje, że przed świętami dotrą.
                • 0andzik Re: Płatność Visą... 21.12.12, 21:11
                  kurcze moja przesyłka ma ostatni status - 2012-12-20 20:35 DE 001 Neuenstein, Niemcy -Paczka wyjechala z filii i od ponad doby cisza. sad
              • zaba133 Re: Płatność Visą... 20.12.12, 14:28
                płaciłam wczoraj visą, dziś rano mam maila o wysłaniu paczki ( wybrałam pocztę)
                • agni71 Re: Płatność Visą... 20.12.12, 15:14
                  wiesz,maila o wysyłce to ja dostałam 18.12. Co z tego,jak od tamtej pory zamówienie "wisi" w Głuchowie sad
                  • anda01 Re: Płatność Visą... 20.12.12, 15:21
                    Dostałąm dziś 3 kombinezony.Jeden jeszcze za 98 zł oraz dwa z najnowszej kolekcji za 77 zł.Jestem zachwycona jakością.Przyszła również sukienka dla mnie z zameczkami ,świetna jakościowo o głowe bije sukienki dzianninkowe z C&A.Czym wiecej paczek dostaje z Tchibo tym bardziej żałuje że kilku rzeczy nie kupiłam.

Najwieksza paka z ekspresem i chyba 19 -toma wink innymi rzeczami ciągle wisi w magazynie GLS trudno poczekam emocje trzeba dozować wink Dzieki za kody dziewczyny kiss
                  • blondynkapoznan kurtka puchowa 20.12.12, 15:24
                    na ile się da teraz zejść kodami mi na 266zł i niżej nie chce nic wejść.
                    • cali.staa Re: kurtka puchowa 20.12.12, 16:03
                      Akcja skończona. Wchodzą tylko 2 kody i to nie każdemu. Za najdroższy ekspress można było zejść do około 130zł
                      • sonia_781 Re: kurtka puchowa 20.12.12, 16:44
                        mi sie udalo - ekspres już w drodze smile))
                        • oliwierka14 Paczka dotarła 20.12.12, 17:09
                          Moja paczka właśnie dotarłasmile Wszystko,ok jestem przeszczęśliwa i żałuję,że więcej nie wzięłam...taka okazja może już się nie przytrafic...dziękuję za kody
                          • shopmania Re: Paczka dotarła 20.12.12, 19:20
                            Działo wam przed dostarczeniem śledzenie paczek DPD. Ja mam od dwóch dni informację, że paczka jest w Głuchowie. Jej status się nie zmienia. Czy przed odbiorem paczki zmienił się Wam status przesyłki?
                            • cali.staa Re: Paczka dotarła 20.12.12, 19:24
                              Moja też wisi od 2 dni w Głuchowie. Dzwoniłam na infolinię, pani powiedziała, że jeszcze jej nie mają, ale nie nadążają z Tchibo odbierać... Ciekawe dlaczego wink
                            • oliwierka14 Re: Paczka dotarła 21.12.12, 08:09
                              U mnie było najpierw napisane,że paczka w Strykowie(17.12-18.12),pózniej,że przekazana(19.12),potem w magazynie i za chwilę kurier odebrał(20.12)
                              • emily_valentine Re: Paczka dotarła 21.12.12, 09:02
                                hej dziewczyny, chcę kupić kombinezon dla dziecka za 179 zł, powiedzcie jakie kody wpisać, żeby wyszło najtaniej?
                                wpisałam na razie visa i payback, można coś jeszcze?
                        • blondynkapoznan Re: kurtka puchowa 20.12.12, 17:37
                          Możesz napisać jak ci się udało? jak wpisywałaś?
                          • aga_wer Re: kurtka puchowa 20.12.12, 18:49
                            Akcja z wieloma kodami zakończyła się we wtorek do 15 mniej wiedeń
                          • kamelia14 Re: kurtka puchowa 20.12.12, 18:57
                            do mnie też dziś przyjechały 2 wielkie paki zamówienie z 17 grudnia
                            m inn 3 radia z odtwarzaczem cd super są za 54 zł wyszły ze 129/extra prezenty będą/smile)
                            www.tchibo.pl/Radio-stereo-z-odtwarzaczem-CD-p400022957.html
                            kalosze extra sąsmile super jakość i cieplutkie w środkusmilemam je za 34 zł www.tchibo.pl/Kalosze-p400018791.html
                            prześcieradła na duże łóżko wyszły mnie po 16 zł smile
                            dzięki za te kodysmile
                            • kasiadove Re: kurtka puchowa 20.12.12, 19:07
                              Ja tez żałuje że więcej nie kupiłam... świetne berety znalazłam i prześcieradło też by się nie zmarnowało, puchówka ehhh jak załuję że kupiłam tą w H&Mie uncertain tyle jeszcze fajnych okazji było...
                              ale dopiero teraz wiem jak str tchibo przeszukiwać, tzn przez wyszukiwarkę trzeba bo nie ma żadnych kategorii oprócz akcji które "wiszą"
                              Chyba że jestem w błędzie wink
                            • czarneoczy Re: kurtka puchowa 20.12.12, 19:14
                              no to więcej nas będzie przybijać baranka w mur...
                              ja też żałuję, że pikowanej kurtki nie wzięłam też dla mamy, bo wyszła mi za 29 zł sad
                              i kupy innych rzeczy...
                              no nic...
                              gapowe się płaci i uczy na błędach tongue_out

a rozmiarówkę mają normalną, przynajmniej dla dorosłych kurtki - że ja z opcji cycatych, to kupiłam 44 i jak w mordę strzelił - w biuście ok, w dupsku jeszcze z połowę mnie by weszło... czyli standard tongue_out
                              • kalina886 Re: kurtka puchowa 20.12.12, 19:44
                                Do mnie też już dorarły 2 z 3 paczek, mimo że ich statów jest tylko jako wysłane i że są gdzieś tam (nie chce mi się już sprawdzać gdzie tongue_out).
                                Mam nadzieję, że 3cia też niedługo będzie.
                                • kalina886 Re: kurtka puchowa 20.12.12, 19:51
                                  Na kurtkę też miałam chęć, ale się bałam smile
                                  Kupiłam kiedyś mężowi u nich kurtkę 3 w 1 z podpinanym polarem.
                                  Jej jakość jest tragiczna. Materiał popękał w wielu miejsach (wcale nie na szwach).
                                  • marta2202 Re: kurtka puchowa 20.12.12, 20:45
                                    kalina886 napisała:

> Na kurtkę też miałam chęć, ale się bałam smile
                                    > Kupiłam kiedyś mężowi u nich kurtkę 3 w 1 z podpinanym polarem.
                                    > Jej jakość jest tragiczna. Materiał popękał w wielu miejsach (wcale nie na szwa
                                    > ch).

No to mnie zdołowałaśsad Zamóiwłam kurtkę 3 w 1 dla mamy. Możesz podlinkować Twoją?
                                    • kalina886 Re: kurtka puchowa 20.12.12, 20:52
                                      > No to mnie zdołowałaśsad Zamóiwłam kurtkę 3 w 1 dla mamy. Możesz podlinkować Two
                                      > ją?

To było dosyć dawno.
                                      Już jej nie ma na stronie chyba. Kolor kurtki czarny, poalara też. Kaptur chowany w stójkę kołnierza.
    • kara_gitara Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 20.12.12, 20:03
      Dziewczyny, wybaczcie - nie śledziłam Waszego wątku stąd może głupie pytanie zadam. Czy mogę skorzystać z dwóch kodów na raz? Wpisuje Visa15 - w koszyku odejmuje się wszystko -15%, potem payback12 i ze wszystkiego odejmuje się jeszcze 10%... Można tak? Kurtka pikowana wychodzi w ten sposób za 45pln. Jest jakiś sposób by teraz było jeszcze taniej?
      • cali.staa Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 20.12.12, 20:30
        Jeszcze możesz spróbować zamówić newsletter na adres @ i wejść przez przesłany przez tchibo link. (Jeśli zakupy przekroczą 150zł odejmie Ci 20zł i będziesz miała darmową przesyłkę) Możesz użyć tych dwóch kodów jednocześnie i spróbować wpić kod ski12 (niektórym działa, innym nie)
        • kara_gitara Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 21.12.12, 09:09
          dzięki, zaraz bede probowac smile
      • kasiadove Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 20.12.12, 20:31
        Ta,k można łączyć
        Jeszcze newsletter (przynajmniej wczoraj działał) -20 PLN i darmowa wysyłka ale to po przekroczeniu 150 PLN
        • aniuta65 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 20.12.12, 22:42
          Rabat 20 zl, przesyłka za darmo plus VISA15 działało wczoraj razem. Jak dodałam PAYBACK - 20 zl i darmowa przesyłka przestała byc aktywna. Pokazywał sie komunikat ze niektore kody nie działają razem.
    • iberka kurtki snowboardowe dojechały 20.12.12, 23:12
      zamówiłam dla siebie i M te po 399 ( płaciłam 135pln) i dziś już test moja odbyła. Jest cieplutka, nosiłam taką z Cubusa, nawet dłuższą, bo za posladki ale ta z Tchibo jest zdecydowanie fajniejsza i w jednej bawełnianej koszulce pod spodem było mi ciepło.
      Widać dobrą jakość tak na pierwszy rzut oka, delikatna jodełka jako faktura na materiale jest urzekająca smile))))
      • monia2000 Re: kurtki snowboardowe dojechały 21.12.12, 07:20
        Qrde, moja jeszcze nie dojachała. Dopiero wczoraj po 22 zarejestrowana w Strykowie sad Iberka napisz jak z rozmiarówką tych kurtek, bo się obawiam, czy nie wzięłam za dużej na moje dziecię sad
        • cali.staa Re: kurtki snowboardowe dojechały 21.12.12, 09:19
          Moja wieeeeelka paka o 22 w Strykowie, a dzisiaj w doręczeniu smile
          Kurierzy jeżdżą też jutro i w wigilię - nie martw się. Skoro już jest rzeczywiście w drodze (od rozdzielni w Strykowie zaczynając, bo sam numer nadania z tchibo o niczym nie świadczy) to na pewno dojedzie przed świętami.
          • merci77 Re: kurtki snowboardowe dojechały 21.12.12, 09:43
            ja zaluje,ze nie kupilam kilku ciuchow, zamowilam ekspress ten najdrozszy za 126 zl kapsulki,kombinezon za 51 dla dziecka i wczesniej za 89, jeden sasiadka kupila, dzis mam status ze wyslane,ale paczka nadal nie przekazana z tchibo, wczoraj byl status w realizacji a tez wpisujac numer nadania nadal na tym samym etapie byla,czyli GLS w PL nie ma jej fizycznie, chyba nie dotrze do swiat jak myslicie?

nie dolujcie mnie tymi kurtkami, bo zaluje strasznie,malzon chcial ale on z netu nie lubi bo mierzyc woli,ale mglam wziasc 2 rozmiary i jeden odeslac...albo ktorejs z Was sprzedac jak cena 135 wychodzila,ech czlowiek glupi jest
            • cali.staa Re: kurtki snowboardowe dojechały 21.12.12, 09:49
              Moja paczka na stronie tchibo nadal ma status "w realizacji" a fizycznie jest już u kuriera. Ważniejszy jest status paczki na stronie GLS (jesli jest zarejestrowana w Strykowie, to do dwóch dni dojdzie, czyli najpóźniej 24.12.) Czytałam tu też, że niektórych dziewczyn paczka nadal ma status "w Głuchowie", a już mają ją w domach, więc tak do końca nie jest to regułą... Jeśli zamówiłaś do 16.12. to na 99% dojdzie, bo mają czas realizacji 4-6dni, więc ostatnim dniem jest 24., z tym, że dodatkowo firmy kurierskie pracują w soboty, więc miej nadzieję wink
              • oliwierka14 Re: kurtki snowboardowe dojechały 21.12.12, 11:34
                Ja zamawiałam 17 grudnia około godz.23.00 i moja paczka została wczoraj do mnie dostarczonasmile
          • lucyjkama Re: kurtki snowboardowe dojechały 22.12.12, 15:42
            > Kurierzy jeżdżą też jutro i w wigilię

Mi dziś kurier GLS który z paczką, tchibo a jakże wink zawitał do moich drzwi, powiedział, że w wigilię nie jeżdżą.
        • iberka Re: kurtki snowboardowe dojechały 22.12.12, 09:43
          Ja brałam 44 dla siebie i xl dla brzuchatego M smile. Pod moją spokojnie założę jeszcze ciepły sweter, bo się zmieści ale chyba nie będę musiała, bo jest bardzo ciepła. Jakość jak zwykle ta sama czyli wysoka
          -
          https://www.suwaczki.com/tickers/l22ndf9h6w1vt6qz.png
    • wielkajolka A mnie Tchibo podpadło 21.12.12, 09:55
      jestem ich stała klientką (średnio co miesiąc zakupy 200-300 zł) Obiecywali, że zakupy zrobione do 14XII będą dostarczone przed świętami a dzisiaj dostaję maila, że dostawa opóźni się o kilka dni (nawet jeszcze nie wyjechała przesyłka z ich magazynu centralnego). Także paczka dotrze po świętach (a są w niej zamowione prezenty)... No i jeszcze ich komentarz, ze może zabraknąć niektórych rzeczy. Nie wiem jak oni realizuja te zamówienia (z tego co czytam, Wasze zamówienia zriobione później już dojechały a moje wcześniej a jeszcze nie zrealizowane). Na dodatek zamówienie zrobiłam bez zniżek po "normalnych" cenach, wydawać by się mogło, że klient ze mnie idealny więc trzeba o takiego dbać, a tu oleli mnie totalnie. Dziwi mnie polityka Tchibo.
    • enoma Mam już paczki z 16 i 18.12 21.12.12, 11:49
      Dotarł kombinezon 98/104 - jejku jakie one wielkie smile
      Dotarł też szlafrok dziecięcy chłopięcy - granatowy w białe gwiazdki - bardzo fajny. Wzięłam 110/116 dla synka noszącego 104. Zawijam rękawy i rewelacja. Szkoda, że nie ma kapturka.
      Mam też bieliznę męską ciepłochronną rozm. L - też duża. Długie nogawki i długie rękawy. Kalesonki tata weźmie, ale koszulkę przejmie mąż.
      No i kurtka pikowana damska - mam rozm. 42. Musi mama zamierzyć i zdecydować czy chce.
      • oliwierka14 kombinezon 86/92 21.12.12, 11:56
        Dziś mój syn miała pierwsze wyjście w kombinezonie...wszystko ok..tylko rękawy,strasznie ciasna gumka przy rękawach,synek miał ubrane rękawiczki,masakra żeby przecisnęła się rączkasad
        • kamelia14 Re: kombinezon 86/92 21.12.12, 13:02
          enoma
          a jaka to kurtka zalinkuj jak by nie była dobra na mamę to ja chetna jestemsmile)to ta?
          www.tchibo.pl/Damska-kurtka-puchowa-p400021538.html
          • enoma Re: kombinezon 86/92 21.12.12, 13:19
            Niestety to nie ta słynna puchówka sad

To ta kurtka:
            www.tchibo.pl/Pikowana-kurtka-p400019240.html
            Też sporo osób ją kupowało.
        • kornnella Re: kombinezon 86/92 21.12.12, 13:32
          oliwierka14 napisała:

> Dziś mój syn miała pierwsze wyjście w kombinezonie...wszystko ok..tylko rękawy,
          > strasznie ciasna gumka przy rękawach,synek miał ubrane rękawiczki,masakra żeby
          > przecisnęła się rączkasad

Nom kurtki dziecięce tchibo mają takie niezbyt udane rękawy. W kombinezonie jeszcze dajemy rade, ale p/deszczowa jest jeszcze gorsza gumka ciśnie młodego i zawsze jest wycie i wyciąganie bluzy spod kurtki sad. Szkoda bo bardzo fajne te kurtki mają. Dlatego teraz nie kupowałam kurtek dla syna.
      • cyprysiowa Re: Mam już paczki z 16 i 18.12 21.12.12, 13:13
        szlafroczek w gwiazdki tak tak bardzo fajny dla synka
        a kombinezon mniejszy rozmiar to 86/92 , taki mamy i kurtka mała jest , na mojego 10 miesiecznego dzieciaka dobra (a miałbyc na za rok, dotrwamy?)
        , spodnie długie długie nogawki topimy sie
    • kornnella Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 21.12.12, 13:38
      Do mnie tez dotarło zamówienie big_grin Wszystko super rzeczy typu AGD/RTV super i bardzo super. Za to max jestem zadowolona z kaloszy dla młodego
      www.tchibo.pl/Kalosze-dzieciece-p400023199.html
      Sa bomba a za cene dwudziestu-kilku zł to szał. Ocieplane, ze stoperami u góry. Szkoda tylko ze max rozmiar 30/31 ma tak w sam raz, ale wiosne jeszcze obleci.
      Najmniej fajna kurtka pikowana dla mnie. Rozmiar jaki zawsze nosze jest lekko przyduży zostaje, ale na kolana nie powala.
      • mamaanet Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 21.12.12, 14:13
        no właśnie ta kurtka niby nie za duża, ale szeroka w biodrach i w pasie, ciekawe czy ją można jakoś zwęzić
        • kornnella Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 21.12.12, 14:21
          Fakt taka jakaś dziwna jest. Na mnie w biuście przyduża, ale ja z tych małobiuściastych. Ogolnie oceniam ją na - bez szału. Zostawiam tylko dlatego ze kupiłam za 20 zł moze kiedyś założe. Więcej bym nie dała.
        • cyprysiowa Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 21.12.12, 14:48
          aanet a Ty masz puchowke czy pikowana (bo tu chyba o pikowanej dziewczyny pisza)
          ? ech o ktore pisałas na watku tym drugim
          • mamaanet Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 21.12.12, 15:05
            tak sorki, mam puchową, moja pomyłka, tak to jest jak sie pisze w 5 wątkach i zajmuje dzieciakami smile
    • berciunia1 dziś dostałam :) 21.12.12, 14:17
      super już mamy kombinezon na następną zimę smile dla nas za 109 zł to fajna okazja
      • hanna79 Re: dziś dostałam :) 21.12.12, 14:56
        Do mnie dotarł wczoraj kombinezon 110/116 z 18.12, więc bardzo szybko się uwinęli smile
        Trochę się zdziwiłam, że ten model nie jest spinany zamkiem w całość (kurtka ze spodniami), bo było to dla mnie oczywiste, że tchibowe kombinezony tak mają, więc nawet się nie wczytywałam w opis. Ale spodnie wysokie, po same pachy, więc i tak jest dobrze, ale troche szkoda...
      • anda01 Re: dziś dostałam :) 21.12.12, 14:58
        Ja tez juz wszytskie paczki posiadam w domu.Z wszytskiego jestem zadowolona,Ta kurtka pikowana rzeczywiscie srednia za duza na mnie troche mam 38 jak ktos chcialby zrobic podmianke na 36 jestem chetnasmile .Kalosze dla dzieci bombowe i legginsy do kozakow ekstra.Koszylka nocna Hello Kitty rowniez bardzo fajna.
        • agni71 Re: dziś dostałam :) 21.12.12, 15:20
          I ja przed chwilą odebrałam drugie zamówienie,z piżamą damską w pingwiny i z kartami do gry smile

Piżamka jest długa - i tors,i rękawy i nogawki. Rozmiarówka generalnie duża,spokojnie pasuje na mnie S (36/38). Liczę,że trochę się zbiegnie na długość w praniu smile

Karty fajne i bardzo tanio wyszły z tymi zniżkami.
          • kalina886 Re: dziś dostałam :) 21.12.12, 18:22
            Moje 3cie zamówienie ze statusem "w realizacji" przed chwilą przyniósł kurier.
            Najbardziej cieszę się, ze srebrnego łańcuszka za 66 zł (zamiast 159) będzie jak znalazł na dzień babci. Na żywo wygląda o wiele ładniej niż na zdjęciu.
            www.tchibo.pl/Srebrny-lancuszek-p400022168.html
            Natomiast ta parasolka:
            www.tchibo.pl/Kieszonkowy-parasol-automatyczny-p400010002.html
            to kompletny niewypał. Kiepsko wykonana, mechanizm otwierający się zacina. Oddam ją do sklepu, mimo że wyszła za 12 zł.

Aha i mała uwaga do kombinezonó
            Wzięłam dziewczęcy z nowej kolekcji bo wydawał mi się o wiele ładniejszy niż ten ze starej jednak trochę żałuję.
            Kombinezon wydaje się cieńszy i nie podoba mi się rozwiązanie w rękawach. W starych była gumka tak jakby w środku rękawa. W tych nowych już jest na zakończeniu rękawów i jest ściślejsza. Nie rozciąga się tak bardzo jak w poprzednich modelach przez co ręka faktycznie gorzej wchodzi.
            • cali.staa Re: dziś dostałam :) 21.12.12, 18:58
              Moim zdaniem w nowym kombinezonie jest o wiele lepszy rękaw. Te z zeszłorocznej kolekcji miały koszmarnie ciasną gumę w rękawie. Pisała już o tym wcześciej jakaś mama (ona miała chłopięcy). Moja córka w zeszłym roku miała ten z ceną wyjściową 199, w tym roku kupiłam jej ten za 179 i jestem dużo bardziej zadowolona, mimo, że jak napisałaś jest cienszy (ale ciepły i wodoodporny) Ja jestem bardzo zadowolona z tegorocznego...
              To już nasz trzeci tcm - będą następne wink
    • merci77 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 21.12.12, 22:56
      A ja zamawialam 17 stego, oplacone z gory i zaluje,ze tak bo idzie kuzwa dluzej ,status od 19 stego jest PL6200 Gluchowo, 62-052 Komorniki, Polska 0.100 Dane przetransmitowane, przesylka jeszcze nie przekazana, no ile oni ta paczke przekazuja? wkurzyc sie mozna bo myslalam,ze dotrze na poniedzialek chociaz a tu chyba nici wyjada.

• marta2202 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 21.12.12, 23:10
        Spokojnie jutro możesz mieć "w doręczeniu" smile
        • mariannammm Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 22.12.12, 07:46
          No to teraz sie zacznie na allegro.
          Tchibo same sobie w kolano strzelilo bo jak ludzie na allegro zaczna sprzedawac te kombinezony pozniej kwoty za jaka zazwyczaj szly to opinia o marce spadnie.
          • merci77 marta2202 miałaś rację:) 22.12.12, 08:54
            już jest obok mnie w Pruszczu w doręczeniusmile
            no to w swieta bede mogla wypic kawke z ekspressu i obyc sie z nimsmile
          • kornnella Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 22.12.12, 10:21
            mariannammm napisał(a):

> No to teraz sie zacznie na allegro.
            > Tchibo same sobie w kolano strzelilo bo jak ludzie na allegro zaczna sprzedawac
            > te kombinezony pozniej kwoty za jaka zazwyczaj szly to opinia o marce spadnie.

Hmmm kopara mi opadła i zgupiałam całkiem... Co ma sprzedaż nowych kombinezonów przez handlarzy na allegro do opinii o marce???
    • anick5791 kurier odesłał mi paczkę jako odmowę przyjęcia :( 22.12.12, 15:01
      Jedną paczkę mi kurier zagubił sad a właściwie odesłał, nie doniósłszy jej do moich drzwi. Domyślam się, że zaniósł komuś innemu i to ten ktoś odmówił przyjęcia (logiczne skoro nie była do niego). I nic już nie da się zrobić poza złożeniem skargi na kuriera , co uczyniłam.
      Przeszły mi koło nosa spodnie trekkingowe i bluzy polarowe po 15 zł/szt. Szkoda...
      Dobrze, że pozostałe paczki dojechały smile W tym kalosze - faktycznie super, jak ktoś już pisał.

I dlatego nie znoszę przesyłek kurierskich. Korzystam z nich sporadycznie, a w połowie przypadków są jakieś jaja z doręczeniem. PP działa za to bezbłędnie - przynajmniej u mnie. Szkoda, że Tchibo z niej nie korzysta uncertain
      • cyprysiowa Re: kurier odesłał mi paczkę jako odmowę przyjęci 22.12.12, 15:08
        fo faktycznie nie fajnie wyszło
        ja tez "po przejsciach"
        wczoraj moja puchowka roz. 38 okazała sie byc rozmiarem 44
        • anick5791 Re: kurier odesłał mi paczkę jako odmowę przyjęci 22.12.12, 15:54
          No ale rozmiar to chyba możesz wymienić, z tego co dziewczyny pisały.
          • cyprysiowa Re: kurier odesłał mi paczkę jako odmowę przyjęci 22.12.12, 16:09
            złozyłam reklamacje
        • marta2202 Re: kurier odesłał mi paczkę jako odmowę przyjęci 22.12.12, 15:59
          U mnie była podobna sytuacja. Dzień wcześniej odmówiłam przyjęcia paczki, a na następny dzień rano przy 2 nowych paczkach miałam odmowa przyjęcia. Dzwoniłam zaraz do firmy kurierskiej żeby mi te paczki przywieźli. Trzeba obserwować na ich stronie co się z paczką dzieje.
          • magawa1 Re: kurier odesłał mi paczkę jako odmowę przyjęci 22.12.12, 19:16
            Dziewczyny, chętnie zamienię się rozmiarem kombinezonu 86/92 na 98/104 - niebieski, dla chłopca.
            • alexalexa tchibo wariacje 22.12.12, 20:12
              u nas to dopiero akcja - eMek zamówił dla siebie zestaw narciarski (kurtka, spdonie, gogle) za 999, po przecenie wyszło za 296, ale po czasie zorientował się, że nie wysłał zamówienia (sprawdzałam i ja - nawet konta nie założył, nic). a tu wczoraj kurier z paczką, a tam wspomniany zestaw - ma chłopina prezent gwiazdkowy
            • mamakalinki2 Re: zamienię 22.12.12, 21:14
              zaminię kombinezon dla dziewczynki 110/116 na mniejszy - na infolinii powiedzieli ,że ten rozmiar już wyprzedany , jednocześnie uzyskałam informację ,że jak się robi zwrot to oni nie rezerwują dla Ciebie towaru na wymianę i jest możliwoćc ,że gdy nasza paczka do nich dotrze towar,który nas interesuje może być wyprzedany
              • marta2202 Tchibo kombinezon dotarł :) 27.12.12, 16:20
                Po przebojach rabatowych i próbą odesłania przez kuriera moich paczek dzisiaj pdebrałam kombinezony smile
                I mam mieszane uczucia... bo kombinezony miały być duże i faktycznie córki obecnie 110cm kombinezon na 110/116 jest ogromny zeszłoroczna kolekcja, syna 96cm wzrostu kombinezon 98/104 jest jak bym się uparła na ten rok, obawiam się ze kurtka może być przymała w przyszłym roku. O co tu chodzi? Syna kombinezon jest z tych droższych czyli nowsza kolekcja.
                Też macie takie odczucia?
                • gie-oska82 Marta 27.12.12, 16:35
                  posiadam tez ten kombinezon dla chlopca z nowej kolekcji i tez mam wrazenie ze kurtka jest mniejsza co do spodni to obaw nie mam powinny starczyc na ten i nastepny rok ale z kurtka nie wiem czy tak bedzie...jest ciut wieksza od kurtki ktora mamy na teraz w rozmiarze 98...no nic pozyjemy zobaczymy...moze mlody duzo nie urosnie...ogolnie kombinezon bardzo nam sie podoba...narazie nie uzywamy bo jest u nas "Angielska zima"czyli duzo na plusie jak na ta pore roku..
                  • fiona_76 Podajcie wymiary kombinezonu 86/92... 27.12.12, 18:10
                    ....dla chłopca - bo są jeszcze dostepne ale brałabym na przyszłą zimę - dla 3-latka.
                    • marta2202 Re: Podajcie wymiary kombinezonu 86/92... 27.12.12, 18:15
                      forum.gazeta.pl/forum/w,583,141069666,141137549,86_92_wymiary.html
                      • fiona_76 Re: Podajcie wymiary kombinezonu 86/92... 27.12.12, 19:33
                        Ślicznie dziękuję smile
                  • czarnulkaaa2 Re: Marta 27.12.12, 20:13
                    Ja zamowiłam dla Mlodego rownież z tegorocznej kolekcji-teraz ma jakieś 105 cm, spodnie ciut przydługie, na za rok będą w sam raz, kurtka faktycznie wydaje się mniejsza niz w poprzednich sezonach-ale dla mnie to akurat bomba, bo zdaje mi się, że wyjatkowo cały zestaw będzie pasował na niego w przyszłym roku, a jak kupiłam kiedyś Realowy, to spodnie miał przykrótkie, a w kurtce tonął wink
                    Korzysztając z okazji chciałam podziękować za info, udało mi się kupić kombik tegoroczny za 75 zł., obkupiłam też znajome. Trzymałam się dzielnie do ostatniego dnia, zamówiłam 3 szt rzutem na taśmę, bo za 20 min kody przestały działać smile
                    I sprawiłam super prezent M-skaner do przezroczy, na który już kiedyś się czailiśmy-pierwotna cena 279 chyba, kupiliśmy za 114-sprawuje się rewelacyjnie, a M przeszczęśliwy odkopuje kadry z dzieciństwa smile)
                    • gie-oska82 Re: czarnulkaaa 27.12.12, 21:47
                      a jaki rozmiar masz tego kombinezonu??98/104 czy 110/116??
                      • czarnulkaaa2 Re: czarnulkaaa 27.12.12, 21:51
                        110/116 smile
                        • merci77 dziajalą Wam jeszcze kody 29.12.12, 08:51
                          VISA15 i Payback12? bo tak dziwnie u mnie,jak wejde przez newsletera i zrobie zakupy na 150 nawet powyzej,odejmie mi 20zl i wysylke,po czym jak wpisze VISA15 to znika mi darmowa wysylka i rabat -20 zl,potem jak wpisze PAYBACK12 to na dole napisane,ze zaladowany a wcale go nie widac,a jak usune jakis produkt z koszyka to przeskakuje mi i widoczne sa oba kody visa15 i payback12,ale juz wysylki nie ma free ani -20 zl...
    • merci77 piżama z pingwinem tchibo 27.12.12, 18:05
      zamawiałyście? mozecie mi napisać jakiego dnia dokładanie zamawiałyscie i o której? bo ja 18 grudnia i była cała rozmiarówka,a właśnie się dowiedziałam,że czekaja na dostawę od producenta bo nie mają ich i nie wiadomo czy będą...również płyty The Rollings stones na razie nie mają.
      • agni71 Re: piżama z pingwinem tchibo 27.12.12, 18:22
        Ja zamawiałam 16.12, wieczorem. Wysłano 18.12.
      • ula2_24 Re: piżama z pingwinem tchibo 27.12.12, 18:23
        Ja mam jeszcze "lepiej", nie zamawiałam wprawdzie piżamy, ale inne rzeczy 13.12. i też jeszcze nie mam przesyłki, były tam oczywiście prezenty na gwiazdkę dla córki. Wszystko co zamawiałam było dostępne, a jak później dzwoniłam do nich to się okazało, że czekają na dostawę. Zawiodłam się na nich bardzo. Sprawę ratuje kurtka puchowa, która okazała się fajna i przyszła w ekspresowym tempie.
        • marta2202 Kombinezon Tchibo... 30.12.12, 22:52
          Ubrałam dzisiaj córkę w kombinezon z zeszłorocznej kolekcji i o ile spodnie ujdą to kurtka wygląda jak wór na kartofle strasznie szeroka, fakt córka szczupła ale bez przesady, a w tej kurtce sie topisad Zastanawiam się poważnie czy nie odesłać, albo zostawię tylko ze względu na spodnie.
          Co do chłopięcego kombinezonu z tego roku to jest całkiem ok i kurtka wcale nie jest taka szeroka a wręcz całkiem fajna.
          • fajna-ania Re: Kombinezon Tchibo... 30.12.12, 23:08
            która to zeszłoroczna kolekcja?
            • marta2202 Re: Kombinezon Tchibo... 30.12.12, 23:09
              Ta tańsza za 129zł
          • kama-25 Re: Kombinezon Tchibo... 31.12.12, 11:26
            jakby ktos chciał to mam kombinezon dziewczecy 98/104 .Kupiłam za 89 ale za duzy i jak cos to do sklepu oddam .
            • kociak408 Re: Kombinezon Tchibo... 02.01.13, 20:19
              Witam! jestem zainteresowana odkupieniem kombinezonu, proszę o kontakt
            • kociak408 Re: Kombinezon Tchibo... 03.01.13, 18:21
              proszę o kontakt na swietlik.slawno@op.pl
    • renatusia24 Re: Tchibo- kombinezon za 129zł 02.01.13, 20:48
      było, było, z ok 50 zł, w pełnej rozmiarówce wink
    • boziaj aktualne kody rabatowe? 07.01.13, 18:42
      czy są jakieś aktualne kody do Tchibo?
      • kama-25 Re: aktualne kody rabatowe? 07.01.13, 21:24
        Oddałam wczoraj kombinezon, przegapiłam ze komus by sie przydał
      • cali.staa Re: aktualne kody rabatowe? 07.01.13, 22:19
        13VISA (-20zł za zakupy powyżej 150zł)
        • boziaj Re: aktualne kody rabatowe? 08.01.13, 16:57
          dzieki smile