Dodaj do ulubionych

Gra Jishaku. Zna ktoś?

14.12.12, 10:23
Byłam w Empiku (ale oczywiście nie w celu poczytania na krzywy ryj, tylko przyzwoitego nabycia książki na własnosc smile i zauważyłam coś , co wygląda na fajne, z tym, że potrzebna mi jakaś opinia użytkownika. Gra jest Trefla, nazywa się Jishaku i składa się z magnetycznych kamieni. Docelowym odbiorcą jest dziewięciolatek. Grałyście już w to? Warto kupic?
Obserwuj wątek
    • loslanz Re: Gra Jishaku. Zna ktoś? 14.12.12, 10:53
      nie znam , ale myślę że warto kupić. Obejrzałam i mojemu gadżeciarskiemu dziecku sie spodoba, ma 9 lat - dziewczynka. Zamawiam
      • lidka73 Re: Gra Jishaku. Zna ktoś? 14.12.12, 11:01
        No właśnie mój też jest gadżeciarski, ale chciałabym wiedziec jak wygląda strategia tej gry, bo jak za same kamyczki to nawet po przecenie trochę drogo.
        • loslanz Re: Gra Jishaku. Zna ktoś? 14.12.12, 11:07
          myślę, że to "magia" tych kamyczków i nic wiecej, przeczytałam krótki opis, strategia dosc prota, być może ją wciągnie. Ja kupię, bo skończyły mi sie już pomysły na prezenty dla niej a mało juz czasu zostało na szukanie.
          • lidka73 Re: Gra Jishaku. Zna ktoś? 14.12.12, 11:11
            To mamy identyczną motywację do kupienia smile
            • loslanz Re: Gra Jishaku. Zna ktoś? 14.12.12, 11:21
              dzięki, o to mi właśnie chodziło smile
    • anjaand Re: Gra Jishaku. Zna ktoś? 14.12.12, 11:07
      tutaj można zobaczyć recenzję smile
      www.youtube.com/watch?v=w4SJCjtyJWE
      • lidka73 Re: Gra Jishaku. Zna ktoś? 14.12.12, 11:27
        Anjaand, wielkie dzięki za tę recenzję. Wiem już wszystko i ponieważ gry planszowe dobieram egoistycznie pod kątem też swoich preferencji, to raczej nie kupię- taka w sumie loteria, czy magnesy się złączą, czy nie. Irytujące nieco.
        • anjaand Re: Gra Jishaku. Zna ktoś? 14.12.12, 11:37
          Nie ma za co, ja też nie lubię kupować w ciemno smile
    • podkowa_szczescia Polecam inną grę 10.10.13, 20:45
      Tekst linka

Tekst linka

Nie ma osoby, której by się ona nie podobała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka