Dodaj do ulubionych

Do Syka7 w sprawie łowcy duchow

02.01.13, 16:56
Syka7 proszę Cię napisz dokładnie jak uruchomiliscie gre łowcy duchów
my kolejny raz spróbowalismy i nic zapala sie pistolet, nie wydaje żadnych dzwięków, nie wiem czy reklamowac, czy jest jeszcze jakis haczyk . Proszę ...
Obserwuj wątek
    • syka7 Re: Do Syka7 w sprawie łowcy duchow 02.01.13, 17:09
      po załączeniu czaszki (przycisk od spodu) możemy załączyć pistolet naciskając 1 raz spust, lampka pistoletu powinna zamigać 3 razy (nie należy przyciskać spustu kolejny raz), uruchamiamy czaszkę (jeden z przycisków na stopie czaszki) zapali się oko czaszki i wyświetli ducha na ścianie w tym momencie należy skierować pistolet na ten obrazek i nacisnąć spust pistoletu, pistolet powinien uruchomić się, będzie słychać krótkie dźwięki (chyba 4) to znaczy że pistolet jest naładowany. Po usłyszeniu pierwszego dźwięku można puścić spust pistoletu. Dalej gramy tak jak w instrukcji, po wystrzeleniu 6 strzałów ładujemy kolejne przyciskiem znajdującym się na pistolecie. Ważne aby po załączeniu pistoletu (zacznie mrugać) nie naciskać spustu do czasu uruchomienia czaszki

syka7 Zabrze
      • persa1 Re: Do Syka7 w sprawie łowcy duchow 02.01.13, 19:42
        Barzdzo Ci dziekuje, niestety mimo tak szczegolowej instrukcji i prob nie dziala
        pomyslimy o reklamacji wink
        jeszcze raz wielkie dzieki
        • elus11 Re: Do Syka7 w sprawie łowcy duchow 02.01.13, 22:18
          Też mieliśmy problem z uruchomieniem pistoletu. Zaskoczył dopiero po skierowaniu go w stronę czaszki. Jak pisała syka7 po załączeniu czaszki nacisnęłam spust pistoletu mierząc w stronę czaszki i dopiero wtedy zastartował - zaczął wydawać dźwięki duchów. U mnie skierowany w inna stronę ani nie drgnął. Sama się denerwowałam, a co dopiero dziecię. Spróbuj jeszcze w ten sposób, może się uda.
          • sisterofnight79 Re: Do Syka7 w sprawie łowcy duchow 02.01.13, 22:31
            uruchamiasz czachę jednym z przycisków na stopie, ona zaczyna migać okiem. kierujesz pistolet w jej kierunku, on zaczyna pikać kilka razy i zaczyna się dźwięk i czacha zaczyna puszczać duchy,

nasza dziś poszła na allegro, pierwszy raz kupiłam tak nietrafiony prezent dziecku. a marzył o niej przez chyba dwa miesiące tongue_out
            • persa1 Re: Do Syka7 w sprawie łowcy duchow 02.01.13, 22:40
              No rozumiem kieruje w czachę i pełga ale żadnych dzwiekow ;-(
              moja corka tez nie chce juz tej gry, no ale nie sprzedam niesprawnej przecież
              dzieki za porady poprobuje jeszcze, ale juz sie irytuje
              corka zapisala te gre od mikolaja, zamowilam tez rumikuba i to jest dopiero gra
              wszyscy jestesmy zadowoleni
              • persa1 Re: Do Syka7 w sprawie łowcy duchow 03.01.13, 17:57
                BArdzo wszystkim dziękuje za porady. ZADZIAŁAŁO !! wink
                • sisterofnight79 Re: Do Syka7 w sprawie łowcy duchow 03.01.13, 20:25
                  smile brawoooo !!

i jak, podoba się ?
    • syka7 persa1 brawo, gratki za wytrwałość 03.01.13, 19:46

• persa1 Re: persa1 brawo, gratki za wytrwałość 03.01.13, 20:57
        dzięki, ja raz zagrałam, córka też raz i pewnie sprzedamy, jak się uda wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka