tola_i_tolek 04.01.13, 10:21 Poszukuję dla siebie- mają być ciepłe, ale bez przesady- przy -25 spacerów urządzała nie będę, i nieprzemakalne. Będę ich używała tylko na spacery z dziećmi- nie muszą być piękna, no i cena też ma znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemmy Re: Buty na śnieg 04.01.13, 10:28 a w jakiej cenie,bo ja np kupiłam sobie takie na snieg i od razu na wyjscia w góry w Hi Mountain za 249 i sa super,bardzo ciepłe,nie slizgaja się,całe czarne,nie przemakalne-dla mnie rewelacja,no i cena niezła Odpowiedz Link Zgłoś
tola_i_tolek Re: mamaemmy 04.01.13, 10:47 Cena do przeżycia- możesz podesłać linka? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: mamaemmy 04.01.13, 10:59 Hej-do sklepu nie dam rady wejsc ale znalazłam je takie: Były przecenione wtedy na 250zł Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: mamaemmy 04.01.13, 11:01 Tekst linka Tu są niby za 340zł,ale przejdz się do firmowego sklepu i po prostu zobacz na te przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś
tola_i_tolek Re: mamaemmy 04.01.13, 11:14 Wyglądają ok, dodatkowo w sklepie kosztują teraz 179. Chodziłaś w nich zimą, napewno ciepłe? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: mamaemmy 04.01.13, 11:27 tola_i_tolek napisała: > Wyglądają ok, dodatkowo w sklepie kosztują teraz 179. Chodziłaś w nich zimą, > napewno ciepłe? jasne-w Zakopanym w tamtym roku,snieg po kolana Z dwugodzinną zamiana ich na narty,to lazilam w nich prawie kilka godzin. Bardzo ciepłe W dodatku nadają się tez w góry-a zawsze dobrze miec takie buty Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: mamaemmy 04.01.13, 11:42 Polecam śniegowce rubber duck Mam podobne do tych www.spartoo.pl/Rubber-Duck-TREK-x108796.php na śnieg niezastapione: ciepłe, nie slizgaja się Bywały w schaffashoes w świetnych cenach, ale teraz już "wyszły" Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: mamaemmy 04.01.13, 11:57 janka39 napisała: > Polecam śniegowce rubber duck > Mam podobne do tych www.spartoo.pl/Rubber-Duck-TREK-x108796.php > na śnieg niezastapione: ciepłe, nie slizgaja się > Bywały w schaffashoes w świetnych cenach, ale teraz już "wyszły" wiem,że de gustibus non et disputandum... ale te rubber duck są koszmarne Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: mamaemmy 04.01.13, 12:58 mamaemmy napisała: > > wiem,że de gustibus non et disputandum... ale te rubber duck są koszmarne > > za tchibo trzeba się odgryźć, nie? tak dokładnie to "de gustibus non est dispudandum", ale... no własnie, może tego się trzymajmy Dla mnie koszmarne sa te, które zalinkowałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: mamaemmy 04.01.13, 15:04 za jakie tchibo?? Myślę i nie wymyśliłam co mają byty do tchibo,te Twoje nie z tchibo przeciez. A moje -linkowane są po prostu butami trekkingowymi-zwykle klasyczne Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Buty na śnieg 04.01.13, 10:42 w decathlonie widziałam fajne śniegowce Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Buty na śnieg 04.01.13, 22:30 Kupiłam córce takie: www.aligoo.pl/kategoria/2_Ona/produkt/354_Tamaris-26454/29-black.html Ze zniżką za zapisanie się do newslettera wyszły za niecałe 150 zł. Nie powiem jak sprawują się w praktyce bo jeszcze nie były testowane w zimowych warunkach. Na pewno wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: Buty na śnieg 04.01.13, 22:45 Timberlandy, chłopięce, z membraną. chodzę 3 zimę, nigdy nie zmarzły mi stopy, a zmarźluch jestem Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Buty na śnieg 04.01.13, 22:44 Ja też polecam jakieś wyższe buty trekkingowe, nieprzemakalne, z membraną, dobrą podeszwą. Ja od zeszłego roku chodziłam w butach Campusa, właśnie super na zimowe spacery, i na roztopy, chlapy itp., no i w góry oczywiście. Niestety, urwał mi się zaczep z jednej strony i musiałam reklamowac. Dzisiaj dostałam info, że nie naprawią tego, nie maja tego modelu, więc oddadzą mi kasę. Szkoda, bo kupiłam je w fajnej promocji. Odpowiedz Link Zgłoś