Dodaj do ulubionych

Buty na śnieg

04.01.13, 10:21
Poszukuję dla siebie- mają być ciepłe, ale bez przesady- przy -25 spacerów urządzała nie będę, i nieprzemakalne. Będę ich używała tylko na spacery z dziećmi- nie muszą być piękna, no i cena też ma znaczenie.
Obserwuj wątek
    • mamaemmy Re: Buty na śnieg 04.01.13, 10:28
      a w jakiej cenie,bo ja np kupiłam sobie takie na snieg i od razu na wyjscia w góry w Hi Mountain za 249 i sa super,bardzo ciepłe,nie slizgaja się,całe czarne,nie przemakalne-dla mnie rewelacja,no i cena niezła
      • tola_i_tolek Re: mamaemmy 04.01.13, 10:47
        Cena do przeżycia- możesz podesłać linka?
        • mamaemmy Re: mamaemmy 04.01.13, 10:59
          Hej-do sklepu nie dam rady wejsc ale znalazłam je
          takie:
          Były przecenione wtedy na 250zł
          • mamaemmy Re: mamaemmy 04.01.13, 11:01
            Tekst linka

Tu są niby za 340zł,ale przejdz się do firmowego sklepu i po prostu zobacz na te przecenione.
            • tola_i_tolek Re: mamaemmy 04.01.13, 11:14
              Wyglądają ok, dodatkowo w sklepie kosztują teraz 179smile. Chodziłaś w nich zimą, napewno ciepłe?
              • mamaemmy Re: mamaemmy 04.01.13, 11:27
                tola_i_tolek napisała:

> Wyglądają ok, dodatkowo w sklepie kosztują teraz 179smile. Chodziłaś w nich zimą,
                > napewno ciepłe?

jasne-w Zakopanym w tamtym roku,snieg po kolana smile Z dwugodzinną zamiana ich na narty,to lazilam w nich prawie kilka godzin.
                Bardzo ciepłe smile
                W dodatku nadają się tez w góry-a zawsze dobrze miec takie buty smile
                • janka39 Re: mamaemmy 04.01.13, 11:42
                  Polecam śniegowce rubber duck
                  Mam podobne do tych www.spartoo.pl/Rubber-Duck-TREK-x108796.php
                  na śnieg niezastapione: ciepłe, nie slizgaja się
                  Bywały w schaffashoes w świetnych cenach, ale teraz już "wyszły"
                  • mamaemmy Re: mamaemmy 04.01.13, 11:57
                    janka39 napisała:

> Polecam śniegowce rubber duck
                    > Mam podobne do tych www.spartoo.pl/Rubber-Duck-TREK-x108796.php
                    > na śnieg niezastapione: ciepłe, nie slizgaja się
                    > Bywały w schaffashoes w świetnych cenach, ale teraz już "wyszły"

wiem,że de gustibus non et disputandum... wink ale te rubber duck są koszmarne tongue_out
                    • janka39 Re: mamaemmy 04.01.13, 12:58
                      mamaemmy napisała:
                      >
                      > wiem,że de gustibus non et disputandum... wink ale te rubber duck są koszmarne tongue_out
                      >
                      >
                      za tchibo trzeba się odgryźć, nie?
                      tak dokładnie to "de gustibus non est dispudandum", ale... no własnie, może tego się trzymajmy
                      Dla mnie koszmarne sa te, które zalinkowałaś...
                      • mamaemmy Re: mamaemmy 04.01.13, 15:04
                        za jakie tchibo??
                        Myślę i nie wymyśliłam co mają byty do tchibo,te Twoje nie z tchibo przeciez.
                        A moje -linkowane są po prostu butami trekkingowymi-zwykle klasyczne smile
    • nauta_ Re: Buty na śnieg 04.01.13, 10:42
      w decathlonie widziałam fajne śniegowce Tekst linka
    • grabasik Re: Buty na śnieg 04.01.13, 22:30
      Kupiłam córce takie:
      www.aligoo.pl/kategoria/2_Ona/produkt/354_Tamaris-26454/29-black.html
      Ze zniżką za zapisanie się do newslettera wyszły za niecałe 150 zł. Nie powiem jak sprawują się w praktyce bo jeszcze nie były testowane w zimowych warunkach. Na pewno wygodne smile
      • aga_sama Re: Buty na śnieg 04.01.13, 22:45
        Timberlandy, chłopięce, z membraną.
        chodzę 3 zimę, nigdy nie zmarzły mi stopy, a zmarźluch jestem
    • magata.d Re: Buty na śnieg 04.01.13, 22:44
      Ja też polecam jakieś wyższe buty trekkingowe, nieprzemakalne, z membraną, dobrą podeszwą. Ja od zeszłego roku chodziłam w butach Campusa, właśnie super na zimowe spacery, i na roztopy, chlapy itp., no i w góry oczywiście. Niestety, urwał mi się zaczep z jednej strony i musiałam reklamowac. Dzisiaj dostałam info, że nie naprawią tego, nie maja tego modelu, więc oddadzą mi kasę. Szkoda, bo kupiłam je w fajnej promocji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka