kora711 23.01.13, 19:20 no ale jak to w coccodrillo tanio nawet przy 70% nie jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaszara Re: Coccodrillo 70 % 23.01.13, 20:22 Ja dzisiaj kupiłam małej legginsy czerwone, bo wracaliśmy z sanek, chciałam wstąpić do galerii jeszcze po drodze, żeby buty wymienić, więc wzięłam jej normalne ubrania, żeby przebrać w samochodzie, coby mi nie latała w kombinezonie narciarskim i okazało się, że tyle jej śniegu do butów naleciało, że po zdjęciu kombinezonu getry całe mokre na łydkach, masakra! więc mąż na szybko po portki poleciał, padło na Coccodrillo ( czerwone legginsy z marszczeniami nad kostką, z 45zł na 29), nie kupujcie przypadkiem! Po przyjeździe do domu okazało się, że zafarbowały mi od środka całą kurtkę kremową (tzn. małej kurtkę), a przecież była suchutka Właśnie się pierze. Uuuch, dziadostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Coccodrillo 70 % 23.01.13, 20:29 leginsy zafarbowały całą kurtke? no masakra.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaszara Re: Coccodrillo 70 % 24.01.13, 11:18 Kurtka jest dłuższa, legginsy miała wysoko, na połowie wysokości jest w środku CAŁA czerwona. Ewentualnie możesz słowo "całą" uznać za hiperbolę, wynikłą z emocjonalnego stosunku do kurtki no, masakra.. Odpowiedz Link Zgłoś