Dodaj do ulubionych

CROCS - jeszcze jedno pytanie :-)

30.01.13, 09:18
Poniewaz pilnie potrzebuje sniegowcow na obecna ciapage, a szkoda mi troche w to blocko moich Alpinusow, napiszcie prosze, jak sprawuje sie ten model?
www.crocs.pl/crocs-womens-crocband-ii-5-winter-boot/12933,pl_PL,pd.html?intid=upsell3
Czy tylko cholewka jest ocieplona, a w srodku, przy stopie jest jedynie material crocsowy, bez ocieplenia, czy tez sa ocieplone cale?
A moze te lepsze by byly: www.crocs.pl/crocs-womens-winter-puff-boot/14614,pl_PL,pd.html?cid=070&cgid=women-footwear
Bardzo dziekuje z gory za wszelkie komentarze smile
Obserwuj wątek
    • egolit Re: CROCS - jeszcze jedno pytanie :-) 30.01.13, 10:00
      Oba modele wyglądają bardzo porządnie - jak to crocsy. Też jestem ciekaw opinii. Swoją drogą, zanim zamówisz, zanim je otrzymasz to już będzie po roztopach smile
      • eo_wina Re: CROCS - jeszcze jedno pytanie :-) 30.01.13, 10:50
        Ano prawda, choc mamy dopiero koniec stycznia, wiec mysle, ze okolo 1,5 miecha by jeszcze posluzyly. W kwestii zamowienia - dzis mija dziesiaty dzien odkad zmowilam baleriny (sa juz w Warszawie nareszcie smile)
    • kanna Re: CROCS - jeszcze jedno pytanie :-) 30.01.13, 15:43
      ja mam takie:

www.crocs.pl/crocs-crocband-plaid-winter-boot/11612,pl_PL,pd.html?cid=05S&cgid=women-footwear-boots
      W cholewce - jakby polar i ocieplenie, wyściółka wewnątrz też jest, wkładka. Na zimniejsze dni trochę za cienka (na przyszły rok dokupię dodatkową). Bo mi noga od spodu marznie, a z boków ok.

Poza tym - bardzo ok.
      • eo_wina Re: CROCS - jeszcze jedno pytanie :-) 30.01.13, 16:01
        Ojć, no to chyba nie dla mnie sad W łeb i stopy musi byc mi ciepło.
        Dzieki za opinie.
        • kanna Re: CROCS - jeszcze jedno pytanie :-) 30.01.13, 16:16
          To takie but na roztopy, nie na śnieg
          • eo_wina Re: CROCS - jeszcze jedno pytanie :-) 30.01.13, 17:41
            No wlasnie...a ja po zastanowieniu wolalabym, zeby byly "2w1", czyli, zeby mozna bylow nich lazic w chlape i po sniegu, ale zeby jednoczesnie stopy nie marzly.
            • zuzamon Re: CROCS - jeszcze jedno pytanie :-) 30.01.13, 18:53
              www.crocs.pl/crocs-berryessa-tall-suede-boot/12930,pl_PL,pd.html?cid=060&cgid=women-footwear-boots
              ja zamówiłam te smile
              Pani w sklepie mówiła,że są na mrozy 15-20 stopni . Pewnie przesadziła ale na żywo są super smile
          • kanna Ekchm... doprecyzowanie 31.01.13, 15:14
            Dziś je założyłam i uświadomiłam sobie, ze zapomniałam wspomnieć o jednym - ja je noszę bez skarpetek, jak wszystkie crocsy.
            To może mieć wpływ na moje subiektywne odczucie ciepła.
            • alexalexa berryessa 02.02.13, 20:12
              do użytkowniczek - pasują na szerszą łydkę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka