pani_ka_412 05.02.13, 07:27 Czy ten zestaw jest coś warty? www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-154A43E0-E03DEBB7/lidl_pl/hs.xsl/index_33870.htm Chciałam kupić dla 3 latka, ale zastanawiam się czy nie kupić jednej sztuki w jakim papierniczym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_lala Re: Materiały plastyczne -Lidl 05.02.13, 07:35 ja dla 2-latka kupiłam jakiś czas temu zestaw trzech dziurkaczy w biedronce za 10 lub 15 zł. Z moja pomocą bardzo lubi się nimi bawić. Wg mnie dla 3-latka to może być za bardzo rozbudowany zestaw. Teraz będzie bawić się po swojemu, ale za jakiś czas w pełni wykorzysta możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: Materiały plastyczne -Lidl 05.02.13, 08:12 młodsza córka dostała taki zestaw na 4-te urodziny, u nas to zdecydowanie hit od roku w ciągłym użyciu, minimum raz w tygodniu korzystają dobra jakość, fajna zabawa, polecam jeśli dziecko lubi prace plastyczne to przyda się na długo (całe przedszkole i początek szkoły na pewno) Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka793 Re: Materiały plastyczne -Lidl 05.02.13, 08:40 Wczoraj kupiłam mojemu 3 latkowi - on uwielbia się bawić dziurkaczami, robi serwetki, przyozdabia kartki - miał kilka pojedynczych wzorów, od Mikołaja dostał też dziurkacze, ten zestaw go ucieszył, bo wszystko jest w walizeczce - także ja jak najbardziej polecam dla 3 latka Odpowiedz Link Zgłoś
pani_ka_412 Re: Materiały plastyczne -Lidl 05.02.13, 18:41 Dziękuję za odpowiedz Jutro "zanabędę" Odpowiedz Link Zgłoś