Dodaj do ulubionych

H&M Katowice - bluzki

06.02.13, 23:12
Czy ktoś się orientuje czy w Katowicach są już może te bluzeczki z krótkim rękawkiem? Chciałam kupić ze zniżką, a moje kupony ważne tylko do 14.02...
BLUZKA
A taka SUKIENKA- czy ktoś miał coś podobnego - nie wiem czy wiskoza będzie dobrym rozwiązaniem dla dziecka - trochę się to gniecie.
Obserwuj wątek
    • marta2202 Re: H&M Katowice - bluzki 07.02.13, 00:21
      Ja w sklepie w woj.opolskim nie widziałm jeszcze tych bluzeczek. A co do kuponów to jaki problem założyć nowe konto/a, jeszcze wczoraj wysyłali kupony ważne do 26.02.
    • zaba133 Re: H&M Katowice - bluzki 07.02.13, 10:31
      bluzeczek nie widziałam, sukienkę ta w paski widziałam na żywo w Krakowie, bardzo ładna, wiskoza się nie gniecie moim zdaniem, choć wolałabym lepiej oddychającą bawełnę
    • ciekawostka81 Re: H&M Katowice - bluzki 07.02.13, 11:19
      sukieneczkę widziałam w sob w Silesii, koszulka hmmm wydaje mi się, że chyba była bo był cały wieszak z takimi zwierzęcymi wzorami (panterka itp.) ale lepiej zadzwonić do sklepu i zapytać tel
      • edie70 Re: H&M Katowice - bluzki 07.02.13, 18:42
        też polowałam na te pozycje w Oświęcimiu + na rózowe spodnie w panterke smile Niestety w Oświęcimiu jeszcze nie było. W środę jadę do KRK na deleg to może coś upoluję wink
    • alkara w Bydgoszczy są 09.02.13, 23:36
      Dziś kupiłam córce tą z tygryskiem ale były też te z pieskiem i kotkiem.
    • hauhaczek Re: H&M Katowice - bluzki 19.02.13, 19:22
      Dzisiaj byłam w gliwickim Forum - bluzki były, ale ich nie kupiłam - jakieś zbyt sztuczne jak dla mnie (skład 5% elastan, 95% bawełna). Ta z gepardem (panterą?) bardzo mi się podobała na zdjęciu - ale w realu - jakaś taka nieostra i na wąsach kotka są dżety. Kupiłam tylko dwupak z Marie (skład: 92% bawełna, 8% elastan) a jakieś milsze w dotyku. Nie wiem od czego to zależy. Sukienka też była , ale ciągle się waham czy ją kupić.
    • ciekawostka81 Re: H&M Katowice - bluzki 20.02.13, 09:27
      przecież te kuponiki ze zniżkami/kodami z HM są nadal dostępne, zarejestruj się z nowego maila a dostaniesz nowy kupon z datą na marzec chyba nawet
      • hauhaczek Re: H&M Katowice - bluzki 20.02.13, 19:32
        Dzięki. Mam kupon ważny do 13.03.2013 smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka