Dodaj do ulubionych

Problem z Tchibo mam ...

09.02.13, 23:09
Dziewczyny, próbuję skorzystać z rabatu za newsletter.
Wchodzę z linka, pakuję do koszyka na około 160zł i nic. Nie nalicza się 20zł rabaru i liczy mi 5,99zł za wysyłkę. Co robię źle?
Obserwuj wątek
    • kappala1 Re: Problem z Tchibo mam ... 10.02.13, 00:59
      ostatnio miałam podobny problem, dzwoniłam na infolinię i kazali zlożyć normalnie zamówienie, po czym wysłać do nich maila z print sceenem ze przysługuje mi zniżka za newsletter. Tak zrobiłam, ale dalej nie odjęli kwoty, ponieważ nie odpisali mi na maila, dzwoniłam do nich i kazali spróbować jeszcze raz, tym razem weszła zniżka za newsletter oraz 20% taniej przy czterech produktach. Kazali złożyć to zamówienie, a tego poprzedniego po prostu nie odebrać.
    • s_mag_s Re: Problem z Tchibo mam ... 10.02.13, 08:14
      Na około 160, ale więcej niż 160 czy mniej, bo koszyk pokazuje się z doliczoną przesyłką, więc musisz mieć co najmniej 162,99.
    • bogna_78 Re: Problem z Tchibo mam ... 10.02.13, 09:15
      ale te 160 zł masz przed zniżką czy po? bo jeśli po zniżce kwota wynosi poniżej 150 zł, to nie naliczy ci tych zniżek z Newslettera. no przynajmniej u mnie tak było.
      • kasiab75 Re: Problem z Tchibo mam ... 10.02.13, 15:25
        ja mam 400 w koszyku i nadal nie daje 20 zl....skucha. a przesylka sie robi darmowa tylko dlatego ze dodaje kurtke przy ktorej jest napisane ze z nia przesylke 0zl. ech....
        • aniuta65 Re: Problem z Tchibo mam ... 10.02.13, 15:35
          Czy wchodzicie przez link od Tchibo do skorzystania ze znizki 20zł i darmowej przesyłki?
          • kasiab75 Re: Problem z Tchibo mam ... 10.02.13, 16:35
            tak
    • slona78 Re: Problem z Tchibo mam ... 10.02.13, 17:11
      Nie wiem czy to Wam pomoże, ale mnie kupony działały dopiero gdy miałam rzeczy w koszyku. Czyli najpierw powkładałam do koszyka, potem dopiero wrzuciłam -20% i na końcu kliknęłam w link z 20zł. Zadziałało. Zakupy miałam pierwotnie za ok. 300zł.
    • mikaaan Re: Problem z Tchibo mam ... 10.02.13, 20:22
      Po wielu próbach udało się smile
      Trzeba:
      1. Wyczyścić cookies albo skorzystać z innej przeglądarki lub innego komputera, jeśli już kiedyś korzystało się z rabatu
      2. Wejść na tchibo i wrzucić 1 rzecz do koszyka o wartości ponad 150zł
      3. Kliknąć w link "zrealizuj rabat" za newsletter - wtedy koszyk zrabatuje się o 20zł i znikną koszty wysyłki
      4. Powrzucać do koszyka co się chce, pamiętając że przy czwartej rzeczy naliczy się dodatkowy rabat 20% na wszystko. Trzeba pilnować żeby suma rzeczy które się chce kupić po rabacie 20% wynosiła co najmniej 130zł (po odliczeniu 20zł za newsletter)
      5. Wywalić z koszyka tą pierwszą rzecz za ponad 150zł
      6. Kupić jako nowy klient - ja durna za pierwszym razem zadowolona że rabat wszedł, zalogowałam się na swoje konto ...
      Trochę skomplikowane, ale po wielu próbach tylko ten sposób zadziałał.
      Kupiłam 5szt - do zapłaty 131zł i przesyłka gratis.
      • kasiab75 Re: Problem z Tchibo mam ... 11.02.13, 08:09
        bardzo dziekuje!! faktycznie dziala!
    • pumeczka Re: Problem z Tchibo mam ... 10.02.13, 21:32
      też tak miałam, jak się tylko ukazała reklama na -20%, męczyłam się i męczyłam, żeby dołożyć jeszcze zniżkę -20zł, czyściłam, modziłam, założyłam nowe konto i poszło
      pani na infolinii, uprzejmie mnie poinformowała, że wchodzi tylko -20%, ale oczywiście nie miałą racji wink
      nie ma to jak podpowiedzi forumowe
      ale faktycznie coś nie tak w systemie, bo znajoma prosiła mnie o symulację, bo jej też wyskakiwała opłata pocztowa, mimo, że wskoczyła, po zniżkach juz w którąś tańszą przesyłkę
    • wikul Re: Problem z Tchibo mam ... 14.02.13, 23:16
      Wszystkim zachwyconym zakupami w Tchibo ku przestrodze.

www.opineo.pl/opinie/tchibo-pl
    • egolit Re: Problem z Tchibo mam ... 15.02.13, 08:41
      Pomógłbym Ci chwilę po założeniu wątku ale "niestety" jestem facetem wink
    • ave-55 Re: Problem z Tchibo mam ... 04.09.18, 08:40
      Czy miał ktoś taką sytuację, że Tchibo samo podzieliło zamówienie na dwie przesyłki i do jednej z nich doliczyli koszty przesyłki, chodź w podsuwaniu zamówienia nie było żadnych kosztów wysyłki?
      • zespol_tchibo Re: Problem z Tchibo mam ... 05.09.18, 09:10
        Witamy, w tej sprawie prosimy o kontakt z naszą infolinią pod numerem telefonu 801 080 016. Pozdrawiamy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka