ida_marcowa1 11.02.13, 19:58 czy ktoś ma takie meble? czy możecie się podzielić opiniami? podoba mi się szafa - jest narożna, dość głęboka. meble wyglądały na dość solidne... www.meblewojcik.pl/pokoje/szczegoly/3/POKOJ_MLODZIEZOWY/5/FAN_FARO/p/2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aranell Re: meble wójcik fan faro 12.02.13, 08:25 ja kupiłam w ub. roku meble CLARO do pokoju naszej 3 latki i jestem Baaardzo zadowolona. Meble solidne, stabilne i baardzo pojemne a przy tym neutralne - jak córa podrośnie meble nie będą dla niej zbyt dziecinne jak FanFaro. Chętnie cały dom umeblowałabym Wójcikiem Odpowiedz Link Zgłoś
ida_marcowa1 Re: meble wójcik fan faro 12.02.13, 09:13 myślałam o tych jasnych dodatkach w fan faro(nie różowe i nie niebieskie), wtedy są neutralne i można dobrać dodatki wedle uznania Odpowiedz Link Zgłoś
asiad13 Re: meble wójcik fan faro 12.02.13, 10:38 Ja też je posiadam, u córki z niebieskimi dodatkami, szafa narożna bardzo pojemna, nie tylko ubrania, ale jeszcze zabawki się zmieściły; u syna wersja z dodatkami kremowymi, ładne, funkcjonalne i dobrze wykonane, na razie nic się z nimi nie dzieje. Tak więc polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
antarka Re: meble wójcik fan faro 12.02.13, 11:37 Ja mam u dzieci w pokoju te mebelki,córcia ma z różowym ,a chłopcy z niebieskim. Meble są solidne dobrze się składają. Mam do sprzedania szafę narożną z niebieskimi dodatkami,jak byłabyś zainteresowana,to pisz na maila antarka@wp.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarrka Re: meble wójcik fan faro 12.02.13, 11:57 Polecam polecam wszystkie pokoje w domu mam umeblowane w Wójciku moj mąz w tym pracuje i twierdzi ze to jedne z lepszych mebli produkowane w Polsce tak więc polecam Odpowiedz Link Zgłoś
basilicum Re: meble wójcik fan faro 12.02.13, 12:04 Ja tez polecam, mam dla córki, z kremowymi dodatkami, meble solidne, dość ciężkie. Odpowiedz Link Zgłoś
nomosdag1 Re: meble wójcik fan faro 01.09.16, 07:09 nie chce Pani nic odsprzedać? szukam komody typ 40 (wanilia)? Odpowiedz Link Zgłoś
iko_nka Re: meble wójcik fan faro 10.08.13, 22:07 witam! własnie kupiłam takie meble są solidne i ładnie wyglądają. mam do sprzedania komodę FAN_T30_KOM_3S nową bo pomyliłam się przy zamówieniu i nie zmieści mi się w pokoju małego! iwona_mscisz@wp.pl jeśli jesteś zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
nurala Re: meble wójcik fan faro 31.12.15, 13:22 szukałam opinii na temat tej kolekcji od mebli wójcik i znalazłam ten wątek na forum... wiem, że posty są dość stare ale może któraś z was tu jeszcze zajrzy i zobaczy mój wpis? Podoba mi się ich wygląd (zwłaszcza kształt i kolor) i zastanawiam się nad zakupem- możecie mi napisać jak sprawują się meble po roku, czy dwóch użytkowania? Odpowiedz Link Zgłoś
laura_1987 Re: meble wójcik fan faro 18.02.16, 14:32 Wiesz co nurala, my mamy ich meble w salonie i jesteśmy z nich zadowoleni. Kolejny rok i się nie psują, nie niszczą się praktycznie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
inches Re: meble wójcik fan faro 19.02.16, 14:37 Osobiście jakiś czas temu miałam ten sam dylemat. Jednak wybraliśmy meble Dig-Net kolekcja Pik-Pok. Zależało mi na praktyczniejszej szafie narożnikowej, w Wójciku półki są po jednej stronie a Pik-Poku po dwóch stronach. Najsolidniejsze jakie mamy w domu to kolekcja Karol z Agaty Meble (z Dąb Gdynia) Nie ma tylko szafy narożnej, jest tradycyjna ale bardzo pojemna z szufladami, półkami i oczywiście wieszakami. Fan-Faro miało być dla córki z różowym wykończeniem, ale ostatecznie wybraliśmy co innego. Mimo wszystko fajne mebelki. Odpowiedz Link Zgłoś
sebareden Re: meble wójcik fan faro 29.02.16, 17:24 Słuchaj my mamy ich meble i muszę ci powiedzieć, że jesteśmy z nich zadowoleni. Nic się z nimi nie dzieje, a mamy juz je od kilku lat, nie są porysowane, czy odkształcone. Najlepiej sama wybierz się do salonu, z meblami wójcik i sprawdź czy ci odpowiadają na własne oczy, bo na zdjęciach to nie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
dominos874 Re: meble wójcik fan faro 13.05.16, 12:04 Również posiadamy ich meble i sprawują się nienagannie. Oczywiście wybór kolorów i kształtu jest zalezny od naszego gustu i wystroju mieszkania, ale ogólnie mogę polecić wyroby tej firmy, u mnie się sprawują bardzo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
tkaczyk81 Re: meble wójcik fan faro 17.02.17, 16:13 My mamy w domu od meble Wójcik kolekcje Venti. Całkiem fajnie się sprawują i są solidne. Odpowiedz Link Zgłoś