strzalka20 28.02.13, 12:05 Czy ciuchy z zary sprzedawane w sklepach stacjonarnych są szyte w PL na licencji zary? czy te kupowane on line są oryginalne z Hiszpanii? moze ktoś coś wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwellajna Re: ZARA 28.02.13, 12:19 są szyte w PL na licencj > i zary? że co? nie ma czegoś takiego jak licencja Zary i wszystko jest szyte w Chinach/Bangladeszu/Indonezji > i zary? czy te kupowane on line są oryginalne z Hiszpanii? no raczej nie handluja on-line wlasnymi podrobkami ciuchy sa takie same jak te w sklepach stacjonarnych przesylka idzie z Hiszpanii, ale to nie ma znaczenia, to jest sklep sieciowy Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: ZARA 28.02.13, 12:56 hehe dobre to jest tak samo jak z niemieckimi proszkami do prania. te kupowane w niemczech sa zdecydowanie lepsze niz takie same u nas Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: ZARA 28.02.13, 12:58 aha, a paczke z zaraonline tylko jedna miałam z Barcelony.reszta szła z Dublina. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ZARA 28.02.13, 13:03 Czy proszki niemieckie sa lepsze czy nie to sie można spierać. Natomiast z pewnością nie są takie same, co czuc chocby po zapachu (moze tylko zapch daja inny? kto wie?) Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: ZARA 28.02.13, 14:37 wiesz agni, nie chodziło mi o to ze proszki sa takie same bo byc moze sie róznia. raczej o wiare niektórych w lepsze i gorsze chińskie fabryki... Odpowiedz Link Zgłoś
strzalka20 Re: ZARA 28.02.13, 13:05 no własnie, nie jestem na 100% pewna, ale moja paczka "szła" przez Niemcy, żle sie wyraziłam nie to ze szyte sa w polsce tylko na na polskę ida na licencji zary Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: ZARA 28.02.13, 13:20 dwellajna napisał(a): > są szyte w PL na licencj > > i zary? > > że co? > nie ma czegoś takiego jak licencja Zary i wszystko jest szyte w Chinach/Banglad > eszu/Indonezji nie wszystko ;] A co do pytania, Zara nie szyje w Polsce. A jeżeli ktos ci taki kit wciska, to pewnie chodzi o te zaropodobne podróby z wycietymi metkami zarra , zadra itd które maja wycieta srodkowa literke, ze niby metka zary .. Odpowiedz Link Zgłoś
5cegielka Re: ZARA 28.02.13, 14:17 "Sprowadzane są do Londynu bezpośrednio z Hiszpanii gdzie są szyte w oryginalnym magazynie Zary a nie na licencji producenta" tak ma napisane jedna babka na allegro, ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś