28.02.13, 12:05
Czy ciuchy z zary sprzedawane w sklepach stacjonarnych są szyte w PL na licencji zary? czy te kupowane on line są oryginalne z Hiszpanii? moze ktoś coś wie na ten temat? smile
Obserwuj wątek
    • dwellajna Re: ZARA 28.02.13, 12:19
      są szyte w PL na licencj
      > i zary?

że co?
      nie ma czegoś takiego jak licencja Zary i wszystko jest szyte w Chinach/Bangladeszu/Indonezji

> i zary? czy te kupowane on line są oryginalne z Hiszpanii?
      no raczej nie handluja on-line wlasnymi podrobkami
      ciuchy sa takie same jak te w sklepach stacjonarnych
      przesylka idzie z Hiszpanii, ale to nie ma znaczenia, to jest sklep sieciowy
      • patatajowa Re: ZARA 28.02.13, 12:56
        hehe dobre tongue_out
        to jest tak samo jak z niemieckimi proszkami do prania. te kupowane w niemczech sa zdecydowanie lepsze niz takie same u nas wink
        • patatajowa Re: ZARA 28.02.13, 12:58
          aha, a paczke z zaraonline tylko jedna miałam z Barcelony.reszta szła z Dublina.
          • agni71 Re: ZARA 28.02.13, 13:03
            Czy proszki niemieckie sa lepsze czy nie to sie można spierać. Natomiast z pewnością nie są takie same, co czuc chocby po zapachu (moze tylko zapch daja inny? kto wie?)
            • patatajowa Re: ZARA 28.02.13, 14:37
              wiesz agni, nie chodziło mi o to ze proszki sa takie same bo byc moze sie róznia.
              raczej o wiare niektórych w lepsze i gorsze chińskie fabryki...wink
          • strzalka20 Re: ZARA 28.02.13, 13:05
            no własnie, nie jestem na 100% pewna, ale moja paczka "szła" przez Niemcy, żle sie wyraziłam nie to ze szyte sa w polsce tylko na na polskę ida na licencji zary
      • zdzisnadzis Re: ZARA 28.02.13, 13:20
        dwellajna napisał(a):

> są szyte w PL na licencj
        > > i zary?
        >
        > że co?
        > nie ma czegoś takiego jak licencja Zary i wszystko jest szyte w Chinach/Banglad
        > eszu/Indonezji

nie wszystko ;]

A co do pytania, Zara nie szyje w Polsce. A jeżeli ktos ci taki kit wciska, to pewnie chodzi o te zaropodobne podróby z wycietymi metkami zarra , zadra itd które maja wycieta srodkowa literke, ze niby metka zary ..
    • 5cegielka Re: ZARA 28.02.13, 14:17
      "Sprowadzane są do Londynu bezpośrednio z Hiszpanii gdzie są szyte w oryginalnym magazynie Zary a nie na licencji producenta" tak ma napisane jedna babka na allegro, ciekawe?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka