Dodaj do ulubionych

Konstruktor dla malucha?

10.03.13, 13:53
Witam serdeczniesmile mam prośbę- podrzuccie prosze pomysł jakie klocki albo zestawy do samodzielnego składania dla trzylatka? Ma narzędzia z ikei usiłuje nimi wkrecac śruby w rowerku i pomyślałam ze może sprobowalby cos złożyć ale nie bardzo wiem co jest warte zainteresowania..z góry dziękuje za pomocsmile
Obserwuj wątek
    • emily.1 Re: Konstruktor dla malucha? 10.03.13, 14:20
      Mojemu dziecku (i mi także) przypadały do gustu te klocki:
      allegro.pl/listing.php/search?gclid=CLvfmf2d8rUCFZDKtAodUnUAWg&sg=0&string=klocki+meccano&adw=1
      • sylwina76 Re: Konstruktor dla malucha? 10.03.13, 16:13
        Albo Quercetti np tutaj
        • loganmylove Re: Konstruktor dla malucha? 10.03.13, 16:33
          Hmm a te quercetti nie bedą za trudne? Moj mały chyba jeszcze nie ma takiej wyobraźni-z drugiej strony jak nie spróbuje to sie nie przekonamysmile
          • jovik77 Re: Konstruktor dla malucha? 10.03.13, 18:22
            Logan, mój mały ma właśnie zalinkowane Quercetti. I tworzenie obrazków zgodnie z instrukcją narazie nie wchodzi w grę, ale może sobie bez problemu przykręcać śrubki do tablicy z otworkami. Przykręca rózne płytki lub śrubki kolorami (tworzy wzorki). Fajne jest to, że w zestawie są dwa śrubokręty z różnymi końcówkami (płaski i krzyżak) plus imbus, więc szybko się nie nudzi.
            Zestaw jest dobrze wykonany i nic się nie łamie, nawet przy silnym przykręcaniu.
            • loganmylove Re: Konstruktor dla malucha? 10.03.13, 22:45
              Super-bardzo dziekuję za opinięsmile to mu taki kupie i niech ćwiczy przykręcanie a z czasem będzie tworzył zgodnie z instrukcją smile oby smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka