Dodaj do ulubionych

buty Wojas

30.03.13, 22:23
szukam takich butów
wojas.pl/produkt/8016
linkowane podobają mi się, ale nie aż tak bardzo by dać za nie ponad 4 stówy...

i nie wiem...
czekać na przeceny? Kiedy będą? pewnie jak już będzie za ciepło na takie buty,ale to nei problem - taki typ podobał mi się zawsze i założę jesienią
jak w ogóle z jakością tej marki?
A może widziałyście gdzieś buty w podobnym stylu - jednak czarne, ale bez ćwieków i podobnych ozdób
Obserwuj wątek
    • fantomka44 Re: buty Wojas 31.03.13, 23:25
      Zobacz na all jakieś z nessi. Przeceny w wojasie nie są częste a prawdziwe obniżki są dość późno.
    • francuzxv Re: buty Wojas 18.01.14, 11:38
      Na poczatku pazdziernika 2013 roku zakupilem obuwie jesienne firmy Wojas w galerii Agora za kwote 369 zl. Obuwie mialem na nogach moze 5razy i wtedy to wyskoczyla dziwna rysa na prawym. W listopadzie 2013 wyjechalem do Dubaju (mam stempel w paszporcie) wiec wiadome jest, ze go nie uzywalem po czym w grudniu wrocilem do Polski. Lagodna zima pozwolila mi znow z niego korzystac jednak juz po 3 ponownym zalozeniu mala rysa przeksztalcila sie w gleboki wgniecenie. Wtedy to przebywalem w Warszawie i udalem sie do szewca w celu naprawy, jednak jednoznacznie stwierdzil, ze naprawa jest niemozliwa i to wada obuwia po czym udalem sie do nastepnego i uslyszalem dokladnie to samo.
      Na przelomie grudnia z Warszawy udalem sie nastepnie do Krakowa gdzie postanowilem zareklamowac obuwie w salonie firmowym Wojas nr 157 w galerii Bronowice, z ktorej to otrzymalem maila po dwoch tygodniach niecalych, ze moja reklamacja zostala rozpatrzona negatywnie - zdenerwowany odpisalem, ze na jakiej podstawie i dlaczego tak informuja klienta o tym bez podania zadnych przyczyn po czym wczoraj to jest 17 stycznia otrzymalem kolejnego maila o nastepujacej tresci;

"Uzasadnienie odmowy reklamacji:
      “Odmowa reklamacji- zmarszczenia skóry powstałe w trakcie użytkowania wynikają z naturalnych właściwości skóry i nie podlegają reklamacji. Rodzaj załamania sugeruje, że obuwie nie jest dopasowane do stopy, a to również nie podlega reklamacji. Obuwie pełnowartościowe, nadaje się do dalszego użytkowania.”

Zapraszamy po odbiór z kopią formularza reklamacyjnego."

Jestem zdeterminowany doprowadzic ja na moja korzysc po tym co uslyszalem u szefcow, a teraz slysze, ze to naturalne wlasciwosci skory i obuwie bylo zle dopasowane do mojej nogi co jest kompletnym nonsensem. Czyli prawa noge mam inna od lewej i skora na lewym pracuje tak a na prawym inaczej - bzzdura!
    • ania0079 Re: buty Wojas 18.01.14, 15:16
      obecnie kosztują 299,00zł
      • modesta00 Re: buty Wojas 18.01.14, 15:27
        Może takie www.venezia.pl/botki-p-9456-29-14.17.29.html
        • mamusiajaska Re: buty Wojas 18.01.14, 18:03
          a ja zapłaciłam za nie ponad 4 stówy ponad rok temu, po miesiącu reklamowałam, wkładka nosowa wypychała skórę i robiła się buła, niby naprawili. Po roku zauważyłam że w tym miejscu skóra pęka, reklamacja odrzucona bo : ZBYT INTENSYWNIE UŻYTKOWAŁAM BUTYwink)) Oddałam do rzecznika, czekam na odpowiedź , nie polecam wojasa, totalna klapa.
          • kaliaa Re: buty Wojas 18.01.14, 23:35
            opisywalam w ponizszym watku
            forum.gazeta.pl/forum/w,583,147148566,147149314,Re_Wojas_stacjonarnie_zwrot.html
            co mi sie stalo z butami wojasa. Ja mialam -mam wciaz dokladnie ten model, tylkow koniakowym kolorze. Takze szczerze odradzam wlasnie te buty, bo to schit za niemala kase! W tym roku, po ubieglym jednym tylko sezonie nie nadaja sie na jakiekolwiek publiczne wyjscia, zakladam je tylko jako robocze po podworku...
            • atena12345 Re: buty Wojas 19.01.14, 06:56
              ze względu na kiepską jakość i problemy z reklamacją - nie polecam wojasa
              • sonrisa06 Re: buty Wojas 19.01.14, 10:25
                Ja także nie polecam Wojasa. Ceny wysokie, a jakość tandetna. Ładne mają buty, ale za taką jakość to nie powinno się więcej płacić niż 50 zł, żeby można co dwa trzy tygodnie kupić sobie nowe. Moje buty z Wojasa przetrwały właśnie ok trzech tygodni i nadawały się do kosza.
                • mamanatalki87 Re: buty Wojas 19.01.14, 10:46
                  DZIEKI ! wlasnie sie wybieralam po buty za 199 zl . teraz rezygnuje z zakupu ..
    • anidare Re: buty Wojas 19.01.14, 18:39
      dokładnie mam ten model tylko w brązie i tragedia! buty ciężkie do utrzymania w drugim sezonie noszenia wyglądają tragicznie. Żałuję bardzo zakupu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka