aga_tka81 Re: Macie jakiś kod rabatowy do Gandalfa ?:) 03.04.13, 21:20 Powinny być w gazecie Grazia, jak mi mąż jutro kupi to ci napiszę, bo kupiłam twój styl i tam nie ma niektórych kodów widocznych na tej stronie. Powinno być -15% Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Macie jakiś kod rabatowy do Gandalfa ?:) 03.04.13, 22:30 Tak, jest w gazecie "Grazia" kod na -15% ważny 6-7 kwietnia. Rabat na cały asortyment za wyjątkiem kategorii "filmy". Kod: Grazia2013 Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Macie jakiś kod rabatowy do Gandalfa ?:) 03.04.13, 22:31 no twój styl mam,ale nie znalazlam tez-to moze kupie ta Grazie ,mam w koszyku zakupy na ponad 200zł to -15 % będzie juz jakąs sumką Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Jest w twoim stylu 04.04.13, 15:37 Mąż mi dzisiaj kupił Grazie ale też nie znalazłam i jak przeczytałam post ze jest, to dokładnie przeszukałam i jest w grazi i twoim stylu Od końca licząc 3 strona, po prawej stronie od góry 3. Tam gdzie zaczynają się zakupy on line, a ja szukałam według alfabetu czyli od początku, na pewno znajdziesz, chyba, że kupiłaś już Grazie ale wydatek niewielki w porównaniu do twojego stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Jest w twoim stylu 04.04.13, 16:00 Twój styl mam-jestem od lat od niego uzalezniona,ale chyba to kupon który nie wlicza filmów zaraz poszukam Odpowiedz Link Zgłoś