28sylwia 11.04.13, 18:16 Jakie polecacie fajne, wciągające gry dla 4-latki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karinaxy80 Re: jakie gry dla 4_latki 12.04.13, 10:57 -hej hej ok Jake i piraci z nibylandii firmy trefl - kamelot granna - zgadnij kto to - wersja ta za ok. 100 zł - grzybobranie granna - kot w worku granna u nas wszystkie w codziennym obiegu Odpowiedz Link Zgłoś
mariannammm Re: jakie gry dla 4_latki 12.04.13, 12:23 hej hej ok Jake i piraci z nibylandii firmy trefl u nas tez w uzyciu moja jeszcze lubi babidi bum o kopciuszku ale tez z carsami ma jedna aha jeszcze zwykly chinczyk i powoli uczymy sie grac w warcaby jeszcze w bitwe na sniezki tez trefla Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: jakie gry dla 4_latki 12.04.13, 12:37 myślę, ze zgadnij kto nie ma znaczenia jaka wersja, moi mają zwykłą a kolega ich ma tą elektroniczną co ich doprowadza do szału więc wyłączają i grają bez dźwięków, a do tego minus, ze muszą siedzieć przy stole czy na podłodze na przeciwko siebie, a ta tańsza wersja, ma każdy swoją planszę, więc moim zdaniem szkoda przepłacać jak dziecko bajerów nie lubi a jak trafi się promocję to i za 3 dyszki można dostać Z granny smart games, zależy co lubi Twoje dziecko, może być mądry zamek, kamelot czy na początek dzień i noc, choć nie wiem czy nie będzie za łatwa? Mój starszy uwielbia puzzle więc dostał teraz blokadę, ona jest od 6l, ale on sobie radzi z nią lepiej niż z 3traki a są różne wersje, np pingwiny czy safari i tańsze niż wcześniej wymienione. Też z granny polecam guzik z pętelką, stuku-puku oraz patyczaki, naprawdę zajmuje dziecko na dłużej i może zająć się grą samo. Z planszówek to jeżeli w ogóle lubi to brałabym coś z ulubionym bohaterem, każda gra ma inne, ale jednak podobne do siebie zasady byle dojść do mety Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: jakie gry dla 4_latki 12.04.13, 13:56 * Smart Games Granna - Mądry Zamek,Kamelot, Auto, 3 Traki * Kiki Ricky * Grzybobranie * Miś, Pszczoły i Miód * Zagadki Smoka Obiboka, Mój Pierwszy Quiz * Balansujący księżyc, Balansujący kaktus * Quercetti * GEOMAGI * Dzieci z Carcassonne * CLUB 2% * Moje pierwsze Sudoku 4-10 lat * QUORIDOR KID GIGAMIC * ZNAJDŹ DROGĘ GOKI * Make'n'Break * Chińczyk * HABA Piramida ze zwierząt * KLOCKI JENGA * Spadające małpki * Katamino * Pędzące żółwie * Pluszaki Rozrabiaki Odpowiedz Link Zgłoś
anulajc Re: jakie gry dla 4_latki 12.04.13, 15:01 U nas królują: - pędzące żółwie, - piranie atakują, - chińczyk, Muszę wyprobować Piratów z nibylandii bo mojedziecko uwielbia tą bajkę. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: jakie gry dla 4_latki 12.04.13, 16:44 forum.gazeta.pl/forum/w,566,143775471,143775471,Gra_planszowa_dla_4_latki.html?wv.x=1 Odpowiedz Link Zgłoś