Dodaj do ulubionych

stół do jadalni

16.04.13, 21:32
Dziewczyny, gdzie mogę kupić stół do jadalni, który po rozłożeniu pomieści 20 osób. Taki żeby na codzień stał dla 4 osób a na imprezy pomieścił moją rodzinkę. dzięki
Obserwuj wątek
    • kina1 Re: stół do jadalni 17.04.13, 11:15
      Podbijam
      • grejdi Re: stół do jadalni 17.04.13, 21:25
        Świeżo jestem po poszukiwaniach.
        - Vox - bardzo ładny stół, rozkłada się łatwo, lekko i przyjemnie - niestety, nie wlazł by mi w przeznaczone miejsce. On naprawdę jest po rozłożeniu duuuuży
        - oglądałam w AgataMeble. szału nie było, PAGEDMEBLE wart uwagi, z fornirem - ale był 5 tygodni oczekiwania - czas naglił - odpada
        - wymarzony jest z manufakturydrewna. jest nieziemski i cenę ma podobną. www.manufakturadrewna.pl/

- ograniczona miejscem i czasem kupiłam poczciwą szwedzką robotę BJURTSA
        • oliwia244 Re: stół do jadalni 17.04.13, 21:46
          Kupowałam w grudniu. Poszukiwaniom nie było końca.
          Cieżko będzie ze stołem na 20 osób, który złożony na 4, no chyba, że dopuszczasz nieco większy po złożeniu.
          Kupiliśmy stól firmy Drewnogal.
          Nie spejalnie tani, ale też nie z najdroższych.
          Jest piękny, genialnie wykonany, a współpraca z tym producentem to czysta przyjemność.
          inne meble (pod projekt) też do stołu u nich zrealizowaliśmy. polecam z pełną odpowiedzialnością.
    • afroddytta Re: stół do jadalni 17.04.13, 21:51
      Jak jesteś z Wawy to polecam zajrzeć do meble Reguły, my już kilka lat temu kupowaliśmy tam stół (moi rodzicie niedawno), ale wybór był spory i własnie dużo stołów było małych (nawet okrągłych) a które się rozkładały nawet na >20 osób.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka