beataj02 Re: Hulajnoga Razor Powerwing? 09.05.13, 22:36 Mieliśmy dwa lata temu dla wtedy 7latka. Na początku był szał i zachwyt, ale chyba tak po miesiącu się znudziło. Młody stwierdził, że musi być dobra nawierzchnia, gładka i prosta, żeby był fajny efekt. A jak są jakieś dziury, przeszkody itd, to jeździ się ciężko i wolno. No i zmęczenie materiału ludzkiego było dużo większe i szybsze niż przy zwykłej hulajnodze, dość porządnie męczyła biodra. Dobrze, że po roku udało się ją sprzedać, choć ze stratą, ale przynajmniej nie zajmuje miejsca. Podsumowując - chyba nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lewana77 Re: Hulajnoga Razor Powerwing? 09.05.13, 22:55 o dzięki za opinie. Ja dla 5, 5 latka chciałam-dziś spróbował pojeździć w Decathlonie i bardzo mu się spodobało... Ale w sklepie było gładko a na naszym osiedlu różnie... Odpowiedz Link Zgłoś
beataj02 Re: Hulajnoga Razor Powerwing? 10.05.13, 10:58 Hi, hi, Młody mnie uświadomił, ze to było rok wcześniej, czyli miał 6 lat - grunt to zwracać uwagę na upływ czasu / I też było tak, że zachwycił się właśnie w sklepie, ale na chodnikach, alejkach, różnych dróżkach było inaczej Odpowiedz Link Zgłoś