Dodaj do ulubionych

Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ?

28.05.13, 09:51
Oprócz Smyka ?
Byłam wczoraj w Carrefourze i Auchan, ale nie ma sad
Obserwuj wątek
    • verika Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 28.05.13, 09:58
      3 dni temu kupowałam w TESCO, była zniżka 30%, Furby wychodził za 200 zł smile
    • saszanasza Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 28.05.13, 10:07
      w empiku
      • jbielu Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 28.05.13, 10:25
        w empik po 299.
        w realu po 259.
    • karolciab125 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 28.05.13, 10:44
      Dzięki serdeczne smile
      A fioletowy rzucił Wam się w oczy ?
      • marta2202 Re:Furby Fioletowy ? 28.05.13, 10:56
        Ja trochę nie na temat... ale czy Furby fioletowy jest tak ogólnie dostępny w marketach czy tylko w smyku (tylko tam go widziałam)?
        • mamanatalki87 Re:Furby Fioletowy ? 28.05.13, 11:07
          Ja widziałam fioletowego w TESCO ( Kraków). Jednak moja 6 latka wybrała czarnego wink W sumie on takie srebrzysty jest :p
          • odra78 Re:Furby Fioletowy ? 28.05.13, 11:08
            Tesco Wrocław- był fioletowy, biały , pomarańczowy i żółty, którego kupiłam smile
            • marta2202 Re:Furby Fioletowy ? 28.05.13, 11:11
              O dzięki za szybką odpowiedźsmile Ja kupię tylko jednego, a że mam syna i córkę muszę iść na kompromis bo córa chce czerwonego, a syn niebieskiego tak ze musze ja zdecydować albo właśnie czarny albo fioletowy, tylko on chyba ma rózowe dodatki? A ten czarny nie jest taki smutny w sumie najpraktyczniejszy smile
              • jbielu Re:Furby Fioletowy ? 28.05.13, 11:13
                fioletowe w empiku tez sa.
                a czarny jest fajny. mamy czarnego. wlasciwie on taki ntensywnie czarny to nie jest.
                • dragonia W Toys r us 28.05.13, 12:00
                  Widziąłm w sobotę zdaje się że po 279
                  • karolciab125 W Realu brak :( 28.05.13, 12:16
                    na Jubilerskiej wymiotło sad
                    W Selgrosie też...
                    P.S.
                    To, że było w sklepie w sobotę, nie znaczy, że dzisiaj jeszcze będzie wink
                  • laleczkamajeczka Re: W Toys r us 28.05.13, 17:07
                    widziałam dzisiaj po 279zł
                    • laleczkamajeczka Re: W Toys r us 28.05.13, 17:09
                      byłam ok 14
                      • laleczkamajeczka Re: W Toys r us 28.05.13, 17:11
                        na pewno był fioletowy
    • coco_rosie Leclerc Warszawa 28.05.13, 22:28
      Po 249. Dziś widziałam. Rożne kolory.
      • karolciab125 Re: Leclerc Warszawa 28.05.13, 23:24
        A w którym konkretnie ?
        • nostress.ka21 Re: Leclerc Warszawa 28.05.13, 23:33
          Jerozolimskie/Jutrzenki
          o 21:20 były, ale nie zwróciłam uwagi na kolory
        • coco_rosie Re: Leclerc Warszawa 29.05.13, 09:27
          Na Bielanach.
    • magda1039 Które Furby są najnowsze? 29.05.13, 01:22
      bylam pewna ze najnowsza wersja jest w 6 kolorach, bialy ,czarny, czerwony, niebieski,zółty i fioletowy z różowawymi uszkami ale widze teraz na allegro sa tez inne kolory np. calutki rózowy i cały ciemniejszy fiolet to jest to samo?
    • pyza_uk Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 29.05.13, 09:18
      Pytanie wprawdzie o sklep stacjonarny w W-wie, ale moze komus przyda sie info: na amazon uk zolty furby za niecale 39 gbp www.amazon.co.uk/Furby-A4062-Black-Cherry/dp/B00ARDGX9M/ref=pd_rhf_sc_p_t_2_BVMT (cena zmienia sie w ciagu dni, wiec za chwile moze byc inna).
      • _diabolique_ Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 29.05.13, 10:40
        Ale on nie mówi po polsku...
        • marta2202 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 29.05.13, 12:41
          _diabolique_ napisała:

> Ale on nie mówi po polsku...

Jak to nie mówi po polsku, w Smyku jak dotknęłam Furbiego w brzuszek powiedział "łaskocze" (była to wersja testowa). Aż sama sie do niego uśmiechnęłam smile
          • pyza_uk Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 29.05.13, 13:35
            Ten z Amazon nie mowi po polsku...
          • iwmar_1 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 29.05.13, 13:36
            marta2202
            diabolique chodziło o to,że jak kupisz na Amazonie to nie będzie mówił po polskusmile
            • marta2202 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 29.05.13, 16:39
              a ok smile
    • margol9 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 29.05.13, 11:31
      Mam pytanie do posiadaczek Furbiego- czy w nocy wydaje jakieś dźwięki i trzeba go wyłączyć, czy "śpi""w miarę cicho? I ogólnie, czy warto kupić, cały czas się zastanawiam, bo cena nie mała, a opinii tych, co mają w sumie niewiele...
      • saszanasza Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 29.05.13, 18:23
        śpi przez całą noc i nie wydaje żadnych dźwięków, dopiero jak go się dotknie.
        po polsku zaczyna gadać nie od razu, trzeba się nim zaopiekować najpierwbig_grin
    • dancing_baby Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 29.05.13, 23:48
      Też ciekawa jestem opinii o Furby tych, co już ją kupili dla swoich pociech. Czy naprawdę warto? Czy dzieciaki długo się nim bawią czy fascynacja trwa raczej krótko?
    • maria.ksiazek Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 31.05.13, 22:21
      Czy juz nigdzie nie ma Furby w Warszawie?
      Dzwonilam dzis do Leclerca..do Selgrosa..wszedzie byly,juz nie ma sad
      Ktos widzial?
      • mamanatalki87 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 31.05.13, 22:40
        My mamy dopiero od niedzieli z czego 2 dni leży bez baterii ... Pożeracz jest niezły ... alkaiczne baterie starczają mu na 1 dzień ... Dziś zakupiłam akumulatorki 8 szt ( na zmianę ) . I powiem tak : ja spodziewałam się czegoś lepszego .. Wg mnie 300 zł nie warto tongue_out

No chyba że się jeszcze " rozkręci " i mnie zaskoczy swoją inteligencją wink Tak jak pisałam " używany był " 3 dni dopiero ..
        • kornnella Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 01.06.13, 09:44
          mamanatalki87 napisała:

> No chyba że się jeszcze " rozkręci " i mnie zaskoczy swoją inteligencją wink
          > Tak jak pisałam " używany był " 3 dni dopiero ..

Wczoraj spotkałam znajomego, okazało się ze jest ochroniarzem w smyku i mają demonstracyjne Furby. Tam one są raczej dobrze "rozkręcone", bo dziennie wg mojego znajomego są w rękach dzieci min 6 h. I nie robią dalszych postępów, tzn w kluczowych miejscach - pod brzuchem, ogon powtarzają kilka fraz w kółko w PL i furbiańskim. On stwierdził ze nie warto i nigdy by tyle nie dał za tą zabawkę. I tego się trzymam, bo młode ciśnie ostro na zakup wink Już nawet swoja zachomiczoną kasę chce wydać smile
      • bj27 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 31.05.13, 22:47
        Ja widziałam dzisiaj w Empiku w Arkadii (299zł).
        • maziam Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 31.05.13, 22:50
          a jakie kolory były w Arkadii i o której godzinie? wink
          • bj27 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 31.05.13, 23:02
            Ok. 16ej. Kolorów nie pamiętam, bo to produkt, który mnie nie interesuje smile. Odnotowałam jedynie, że stoi kilka/kilkanaście sztuk z ceną promocyjną i serio zastanawiałam się co to jest za futrzak za tyle kasy big_grin. Wiem, nieżyciowa jestem wink.
            • mergaite1 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 01.06.13, 08:35
              Wczoraj około 15.00 w Empiku w Złotych Tarasach byly w kilku kolorach:pomarańczowy,fioletowy,turkusowy i chyba czarny.Nie
              cieszyly sie wielkim zaintersowaniem,Pani powiedziala,ze wczoraj sprzedala 3. cena 299 zl.
              My mamy od wczoraj i nam się bardzo podoba.Jest uroczysmilemam nadzieję,ze się rozkręci i szybko zacznie mówić po polsku...
              • ireland1 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 01.06.13, 10:40
                Nie wiem dlaczego jest taki szał na tą zabawkę? Byłam w smyku oglądałam, macałam i dla mnie bez szału. W kółko mówił to samo i na pewno pożera dużo baterii. Ale jako mówię jako osoba dorosła, dzieciaki wszystkie się nim zachwycały... moje też oczywiście chcą... Ja nie kupię, bo po pierwsze 299 zł to za dużo na taką zabawkę mało edukacyjną a po drugie mamy pinkie mówiącego, chodzącego i generalnie jest wyłączony bo wszystkich wkurzał.
                • slonko1335 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 01.06.13, 14:22
                  Ten szał podsycają opłacone osoby przecież a kilka na forum dało się nabrać....normalka przed Świętami i Dniem Dziecka....
                  • kasiadove Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 01.06.13, 14:37
                    Też jestem w szoku jak zabawka może tyle kosztować surprised nie wspomnę o tym że dla niektórych to 1/3 ; 1/4 pensji uncertain
                    • domi-no1 W którym Smyku w W-wie ? 02.06.13, 16:13
                      Może ktoś widział jeszcze w którymś Smyku w Warszawie niebieskiego Furby? Dziecko dostało kartę upominkową do smyka i chce koniecznie tą zabawkę, czy jeszcze gdzieś jest dostępna?albo ktoś wie czy będą dostawy. Niestety dodzwoniłam się tylko do G. Mokotów, ale tam już nie ma....
                      • gosiaczek-wawa Re: W którym Smyku w W-wie ? 04.06.13, 09:57
                        prosze o info czy ktoś wie gdzie kupię go teraz w atrakcyjnej cenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka