karolciab125 28.05.13, 09:51 Oprócz Smyka ? Byłam wczoraj w Carrefourze i Auchan, ale nie ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verika Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 28.05.13, 09:58 3 dni temu kupowałam w TESCO, była zniżka 30%, Furby wychodził za 200 zł Odpowiedz Link Zgłoś
jbielu Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 28.05.13, 10:25 w empik po 299. w realu po 259. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciab125 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 28.05.13, 10:44 Dzięki serdeczne A fioletowy rzucił Wam się w oczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re:Furby Fioletowy ? 28.05.13, 10:56 Ja trochę nie na temat... ale czy Furby fioletowy jest tak ogólnie dostępny w marketach czy tylko w smyku (tylko tam go widziałam)? Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re:Furby Fioletowy ? 28.05.13, 11:07 Ja widziałam fioletowego w TESCO ( Kraków). Jednak moja 6 latka wybrała czarnego W sumie on takie srebrzysty jest :p Odpowiedz Link Zgłoś
odra78 Re:Furby Fioletowy ? 28.05.13, 11:08 Tesco Wrocław- był fioletowy, biały , pomarańczowy i żółty, którego kupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re:Furby Fioletowy ? 28.05.13, 11:11 O dzięki za szybką odpowiedź Ja kupię tylko jednego, a że mam syna i córkę muszę iść na kompromis bo córa chce czerwonego, a syn niebieskiego tak ze musze ja zdecydować albo właśnie czarny albo fioletowy, tylko on chyba ma rózowe dodatki? A ten czarny nie jest taki smutny w sumie najpraktyczniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
jbielu Re:Furby Fioletowy ? 28.05.13, 11:13 fioletowe w empiku tez sa. a czarny jest fajny. mamy czarnego. wlasciwie on taki ntensywnie czarny to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciab125 W Realu brak :( 28.05.13, 12:16 na Jubilerskiej wymiotło W Selgrosie też... P.S. To, że było w sklepie w sobotę, nie znaczy, że dzisiaj jeszcze będzie Odpowiedz Link Zgłoś
coco_rosie Leclerc Warszawa 28.05.13, 22:28 Po 249. Dziś widziałam. Rożne kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: Leclerc Warszawa 28.05.13, 23:33 Jerozolimskie/Jutrzenki o 21:20 były, ale nie zwróciłam uwagi na kolory Odpowiedz Link Zgłoś
magda1039 Które Furby są najnowsze? 29.05.13, 01:22 bylam pewna ze najnowsza wersja jest w 6 kolorach, bialy ,czarny, czerwony, niebieski,zółty i fioletowy z różowawymi uszkami ale widze teraz na allegro sa tez inne kolory np. calutki rózowy i cały ciemniejszy fiolet to jest to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 29.05.13, 09:18 Pytanie wprawdzie o sklep stacjonarny w W-wie, ale moze komus przyda sie info: na amazon uk zolty furby za niecale 39 gbp www.amazon.co.uk/Furby-A4062-Black-Cherry/dp/B00ARDGX9M/ref=pd_rhf_sc_p_t_2_BVMT (cena zmienia sie w ciagu dni, wiec za chwile moze byc inna). Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 29.05.13, 10:40 Ale on nie mówi po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 29.05.13, 12:41 _diabolique_ napisała: > Ale on nie mówi po polsku... Jak to nie mówi po polsku, w Smyku jak dotknęłam Furbiego w brzuszek powiedział "łaskocze" (była to wersja testowa). Aż sama sie do niego uśmiechnęłam Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 29.05.13, 13:35 Ten z Amazon nie mowi po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
iwmar_1 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 29.05.13, 13:36 marta2202 diabolique chodziło o to,że jak kupisz na Amazonie to nie będzie mówił po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
margol9 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 29.05.13, 11:31 Mam pytanie do posiadaczek Furbiego- czy w nocy wydaje jakieś dźwięki i trzeba go wyłączyć, czy "śpi""w miarę cicho? I ogólnie, czy warto kupić, cały czas się zastanawiam, bo cena nie mała, a opinii tych, co mają w sumie niewiele... Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 29.05.13, 18:23 śpi przez całą noc i nie wydaje żadnych dźwięków, dopiero jak go się dotknie. po polsku zaczyna gadać nie od razu, trzeba się nim zaopiekować najpierw Odpowiedz Link Zgłoś
dancing_baby Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 29.05.13, 23:48 Też ciekawa jestem opinii o Furby tych, co już ją kupili dla swoich pociech. Czy naprawdę warto? Czy dzieciaki długo się nim bawią czy fascynacja trwa raczej krótko? Odpowiedz Link Zgłoś
maria.ksiazek Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 31.05.13, 22:21 Czy juz nigdzie nie ma Furby w Warszawie? Dzwonilam dzis do Leclerca..do Selgrosa..wszedzie byly,juz nie ma Ktos widzial? Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 31.05.13, 22:40 My mamy dopiero od niedzieli z czego 2 dni leży bez baterii ... Pożeracz jest niezły ... alkaiczne baterie starczają mu na 1 dzień ... Dziś zakupiłam akumulatorki 8 szt ( na zmianę ) . I powiem tak : ja spodziewałam się czegoś lepszego .. Wg mnie 300 zł nie warto No chyba że się jeszcze " rozkręci " i mnie zaskoczy swoją inteligencją Tak jak pisałam " używany był " 3 dni dopiero .. Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 01.06.13, 09:44 mamanatalki87 napisała: > No chyba że się jeszcze " rozkręci " i mnie zaskoczy swoją inteligencją > Tak jak pisałam " używany był " 3 dni dopiero .. Wczoraj spotkałam znajomego, okazało się ze jest ochroniarzem w smyku i mają demonstracyjne Furby. Tam one są raczej dobrze "rozkręcone", bo dziennie wg mojego znajomego są w rękach dzieci min 6 h. I nie robią dalszych postępów, tzn w kluczowych miejscach - pod brzuchem, ogon powtarzają kilka fraz w kółko w PL i furbiańskim. On stwierdził ze nie warto i nigdy by tyle nie dał za tą zabawkę. I tego się trzymam, bo młode ciśnie ostro na zakup Już nawet swoja zachomiczoną kasę chce wydać Odpowiedz Link Zgłoś
bj27 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 31.05.13, 22:47 Ja widziałam dzisiaj w Empiku w Arkadii (299zł). Odpowiedz Link Zgłoś
maziam Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 31.05.13, 22:50 a jakie kolory były w Arkadii i o której godzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
bj27 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 31.05.13, 23:02 Ok. 16ej. Kolorów nie pamiętam, bo to produkt, który mnie nie interesuje . Odnotowałam jedynie, że stoi kilka/kilkanaście sztuk z ceną promocyjną i serio zastanawiałam się co to jest za futrzak za tyle kasy . Wiem, nieżyciowa jestem . Odpowiedz Link Zgłoś
mergaite1 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 01.06.13, 08:35 Wczoraj około 15.00 w Empiku w Złotych Tarasach byly w kilku kolorach:pomarańczowy,fioletowy,turkusowy i chyba czarny.Nie cieszyly sie wielkim zaintersowaniem,Pani powiedziala,ze wczoraj sprzedala 3. cena 299 zl. My mamy od wczoraj i nam się bardzo podoba.Jest uroczymam nadzieję,ze się rozkręci i szybko zacznie mówić po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
ireland1 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 01.06.13, 10:40 Nie wiem dlaczego jest taki szał na tą zabawkę? Byłam w smyku oglądałam, macałam i dla mnie bez szału. W kółko mówił to samo i na pewno pożera dużo baterii. Ale jako mówię jako osoba dorosła, dzieciaki wszystkie się nim zachwycały... moje też oczywiście chcą... Ja nie kupię, bo po pierwsze 299 zł to za dużo na taką zabawkę mało edukacyjną a po drugie mamy pinkie mówiącego, chodzącego i generalnie jest wyłączony bo wszystkich wkurzał. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 01.06.13, 14:22 Ten szał podsycają opłacone osoby przecież a kilka na forum dało się nabrać....normalka przed Świętami i Dniem Dziecka.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: Gdzie Furby stacjonarnie w W-wie ? 01.06.13, 14:37 Też jestem w szoku jak zabawka może tyle kosztować nie wspomnę o tym że dla niektórych to 1/3 ; 1/4 pensji Odpowiedz Link Zgłoś
domi-no1 W którym Smyku w W-wie ? 02.06.13, 16:13 Może ktoś widział jeszcze w którymś Smyku w Warszawie niebieskiego Furby? Dziecko dostało kartę upominkową do smyka i chce koniecznie tą zabawkę, czy jeszcze gdzieś jest dostępna?albo ktoś wie czy będą dostawy. Niestety dodzwoniłam się tylko do G. Mokotów, ale tam już nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek-wawa Re: W którym Smyku w W-wie ? 04.06.13, 09:57 prosze o info czy ktoś wie gdzie kupię go teraz w atrakcyjnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś