figa33 05.06.13, 19:48 Jest coś ciekawego ? Jak z zabawkami, duży wybór ? Są np. Lego Friends ? W jakich cenach w porównaniu z normalnymi sklepami ? A ciuchy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afroddytta Re: Smyk w Factory Annopol 05.06.13, 20:05 Też się wybieram, koleżanka mi mówiła, że raz kupowała Pampersy w paczkach po chyba 10 zł bo termin ważności miały do września, podobnie mokre chusteczki po 2 zł paczka. Ciekawa jestem czy pozostały towar też jakieś atrakcyjniejsze ceny ma. Ja w weekend to się na pewno pchać nie będę, chcę jechać rano w tygodniu i się zastanawiam kiedy i czy coś wtedy jest, bo na weekend na pewno coś rzucają. Może ktoś ma jakieś rady to chętnie poczytam, aby wyjazd miał największy sens. (szkoda, że tam nie ma outletu Tchibo, ostatnio przez przypadek świetne zakupy zrobiłam w Tchibo w Ursusie, przeceny mają na prawdę bardzo dobre). A jeszcze jakiś sklep możecie tam polecić, gdzie warto zajrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
mima-mima Re: Smyk w Factory Annopol 06.06.13, 22:16 Ostatnio byłam, kupiłam młodszej córce sandałki za 17 zł i piżamkę z LPS za 25; co jakis czas coś dorzucają; ja byłam we środę i kurier przywoziła 3 pudła, więc pewnie na bieżąco dokładają. smyk jest ogólnie bardzo duży, najwięcej jest chyba ubrań; na zabawki to nie patrzyłam, więc z tym nie pomogę. Na pewno lepiej jechać w tygodniu, bo po całym factory wtedy wiatr hula Odpowiedz Link Zgłoś
mamawaw Re: Smyk w Factory Annopol 07.06.13, 06:09 sukcesywnie dokładają rożny towar(bardzo szybko im schodzi) z zabawek marnie za to często dla dziewczynek sa spinki gumki łańcuszki bransoletki opaski po 2 zl! lego F nie widziałam sukienki -40zł spódniczki -25 zl dużo bielizny dla dziewczynek za to b. marnie dla chłopców! Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Smyk w Factory Annopol 07.06.13, 08:49 Chłamowato, zabawki poprzeceniane niewiele, gł.z powodu np.podartych opakowań. Dziwne rozmieszenie, pomieszane ubrania ze sobą, trzeba długo szukać rozmiaru. Nie byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś