patatajowa 17.06.13, 13:05 nie wiem czy to nius ale chyba tak wlasnie znalazłam w spamie zaproszenie do sklepu online na zakupy. ceny w pln, wysyłka kurierem ups -21 zł. płatność kartą lub PayPal. działu dziecięcego tylko nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: benetton online juz działa :) 17.06.13, 13:24 patatajowa napisała: > nie wiem czy to nius ale chyba tak > wlasnie znalazłam w spamie zaproszenie do sklepu online na zakupy. > ceny w pln, wysyłka kurierem ups -21 zł. uuu, no to klops, troche drogo ta wysyłka. > płatność kartą lub PayPal. > działu dziecięcego tylko nie widzę... o, to podwójny klops, bo ja tam tylko dla dzieci kupuję. To się wysilili... Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Benetton jest w Zalando 17.06.13, 20:03 Duzo ubranek dla kobiet,men i dzieci benetton jest w zalando. ceny takie jak w sklepie często przeceny lub kupony rabatowe wysylka i zwrot gratis Odpowiedz Link Zgłoś
matyldamoja pyt odnośnie rozmiarówki 04.09.13, 17:47 rozmiar 122 z benetton to S? M? Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: pyt odnośnie rozmiarówki 04.09.13, 17:50 z metki spodni: S - 120 cm, 6-7 lat Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Ciekawe, czy robia wyprzedaże on-line? 04.09.13, 19:44 Nie zaglądałam do nich wczesniej, bo nie bylo działu dziecięcego. A moze orientujecie się, czy robia wyprzedaże i czy mocno przeceniają? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Robił juz ktoś zakupy? 05.09.13, 22:21 Próbowałam zrobić i nie da się zapłacić za zakupy. Wyskakuje taki komunikat "Payment attempt has been declined " Odpowiedz Link Zgłoś
matyldamoja Re: Robił juz ktoś zakupy? 06.09.13, 11:56 ja robilam i zapłaciłam bez problemu. dostałam potwierdzenie mailem. Odpowiedz Link Zgłoś