marmolada29 16.07.13, 13:45 Czy któraś z was ma może taki rowerek? Proszę o opinie i subiektywne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ika_pop Re: Rowerek biegowy BUNZI 25.07.13, 12:20 własnie moja córeczka dostała na roczek i jestesmy zachwyceni, ma go od wczoraj a już nauczyła sie na nim chodzić, myślę że będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
86stokrotka Re: Rowerek biegowy BUNZI 25.07.13, 12:50 A ja właśnie kupiłam Zamówiłam i teraz czekam tylko na przesyłkę. Czytałam dużo dobrych opinii o tych rowerkach, więc dlatego się zdecydowałam. Bardzo mi się podobają one wizualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiaszcz Re: Rowerek biegowy BUNZI 01.08.13, 13:13 ja miałam puky i bunzi, bunzi jest lżejszy i bardziej sterowny Odpowiedz Link Zgłoś
starmag1 Re: Rowerek biegowy BUNZI 13.08.13, 15:40 ja jeszcze nie mam ale zamierzam kupić, więc podbijam, czekamy na opinie Odpowiedz Link Zgłoś
mikula2 Re: Rowerek biegowy BUNZI 13.08.13, 15:48 a ja się zastanawiam, czy właśnie taki rowerwek jak tu allegro.pl/chillafish-bunzi-rowerek-biegowy-2-wu-i-3-kolowy-i3449970887.html byłby dobrym prezentem dla chrześniaczki, co sądzicie? myślałam też o puky, ale wydaje mi się za duży, dziewczynka ma 1,5 roku, poradźcie, czy taki będzie się nadawał? Odpowiedz Link Zgłoś
86stokrotka Re: Rowerek biegowy BUNZI 20.08.13, 11:47 rowerek świetny, dziecko śmiga jak szalone, nie żałuję zakupu i polecam jak najbardziej, mamy zielony bunzi, szkrab chowa w schowku swoje skarby Odpowiedz Link Zgłoś
eddzik Re: Rowerek biegowy BUNZI 20.08.13, 22:15 my ma roczek dostaliśmy pukylino, mój dziec szybko go ogarnął, ale ta paskuda biegała jak miała 8 miechów, wszystko zależy od sprawności dzieciaka, jej półtoraroczny kolega z podwyrka nie umie nawet na niego wejść, tylko go przewraca i kółkami kręci ... bywa. na drugie urodziny kupimy już biegowy puki, jest duży, wiec chyba ółtoraroczniak będzie miał z nim kłopot, a bunzi to takie "pomieszanie" pukylino i puky, nie mam, nie widziałam, ale tez o nim czytałam i myślałam, ale że dostaliśmy to co dostaliśmy, to przestałam ale z tego co pamietam to same pozytywne opinie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka903 Re: Rowerek biegowy BUNZI 30.08.13, 10:39 Ja kupiłam ostatnio i nie mam zastrzeżeń. Bardzo fajny lekki rowerek o sympatycznym wyglądzie. Jest stabilny i solidny. Mnie się podoba i mojej małej też Zastanawiałam się też czy warto kupić, ale szczerze nie żałuję. Jak dziecko wyrośnie to mam nadzieję, że uda mi się odsprzedać, a jak nie to pójdzie dla kuzynostwa. Odpowiedz Link Zgłoś