Dodaj do ulubionych

Furby - wasze opinie

13.08.13, 21:07
Ale szczerze - nie żadne marketingi szeptane wink
Mam na stanie 10 latka, który okropnie się na niego napalił. Nie możemy na razie mieć żadnego zwierzątka domowego, jest to w planach ale przez najbliższy czas niewykonalne.
Teraz można go kupić w dobrej cenie A., pewnie zaraz zdrożeją, pieniążki ma uzbierane.
Podobają mu się filmiki z necie, program do karmienia i tłumaczenia mowy do ściągnięcia na telefon. Ok, ale szczerzę - jak bawią się nimi Wasze dzieciaki? Wiem, że kupowaliście głównie dla młodszych ale może ktoś kupił też dla trochę starszego dziecka. Amerykańskie filmiki pokazują, że i gimnazjaliści mają ubaw wink
Obserwuj wątek
    • inx123 Re: Furby - wasze opinie 13.08.13, 21:25
      moja ma prawie 9 i bawi się codziennie chyba ze baterie padną wtedy jest spokój na 2,3 dni wink
      • megg244 Re: Furby - wasze opinie 14.08.13, 05:24
        kupiłam dla 5 i 9 latki na dzień dziecka, upragniony i wyczekany Furby leży i się kurzy, 9 latka bawiła się troche dłużej ok.2 tyg a teraz bawi się roczniak najlepsza zabawa jest obgryzanie uszu i wkładanie palca do oka big_grin
        • kasiulka_s123 Re: Furby - wasze opinie 16.08.13, 21:29
          Moja niespełna 5 latka była zachwycona big_grin Przez tydzień wink Teraz "śpi" w domku swoim i czeka jesieni.
          Też dostała na dzień dziecka, może dlatego go olewa, bo więcej czasu spędza na podwórku i wzięcie ma piaskownica i rower. Cieszę się jedynie, bo odkupiłam od kogoś, kto dostał w zdublowanym prezencie. Pani zależało na szybkiej sprzedaży i zapłaciłam ponad 100 zł taniej, więc nawet jak wystawię na allegro to za dużo nie stracę.
          A tak w ogóle, to moja córka za bardzo przeżywała jak zmieniał mu się charakter na złego - aż przykro było patrzeć.
          • sonia-3 Re: Furby - wasze opinie 16.08.13, 21:40
            U nas j.w 9-latka tak długo wierciła dziurę w brzuchu, że dostała od Babci. Radość trwała ze 3 dni. Furby stoi i pies z kulawą nogą się nim nie interesuje. Całe szczęście, że nie wydałam kasy na ładowarkę do baterii. Ale jak dziecku wybić z głowy tą zabawkę- to ja nie mama pojęcia. W przypadku mojej córki wiedziałam , że tak będzie, ale Babcia dała sie nabrać.
    • mama_amelii Re: Furby - wasze opinie 18.08.13, 11:02
      Kupiłam na przyszłą Gwiazdkę,więc dużo nie powiem.Moja córka ma 7 lat,ale mam na stanie jeszcze 3 latkę i 5 miesięcznika,wiec Furby troche posłuży(to jej obecne marzenie,więc powiedziałam,zeby poprosila Mikołaja-jeszcze trochę wierzy).Tego typu zabawki najlepiej dawac zimą jak dziecko więcej czasu spędza w domu,bo teraz tez by się kurzył.Młode non stop na podwórku.Moja 12 letnia siostrzenica tez chce Furbiego,chociaż od 6 roku zycia nie bawi się zabawkami.Jej kolezanki mająsmile
      • kanna Re: Furby - wasze opinie 19.08.13, 20:29
        tego typu zabawki najlepiej dawac zimą jak dziecko więcej czasu spędza w domu,bo teraz tez by się kurzył.

big_grin

Zima takie badziewia tez się kurzą :p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka