cyber-szuja 16.08.13, 16:08 we wrocławskiej Magnolii i tylko dzisiaj, nie wiem jak w pozostałych miastach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matizka Re: -20% w KappAhl... 18.08.13, 07:34 A ja wzięłam sobie taką książeczkę z rabatami z Yves Rocher, a tam oprócz ich ofert jest też kupon rabatowy właśnie do Kappahla na 20% - ważny chyba do końca sierpnia w całej Polsce. Miła niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: -20% w KappAhl... 18.08.13, 16:43 Ale ten kupon jest tylko na jedną rzecz i nie wiem, czy jest możliwość wykorzystania kilku podczas zakupów. A promocja z piątku dotyczyła -20% na całe zakupy A tutaj wspominany przez Ciebie wątek Tekst linka zniżka do KappAhl w katalogu Yves Rocher Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowa81 Re: -20% w KappAhl... 21.08.13, 13:43 uwaga - będzie ciekawostka: ja dostałam dzisiaj pocztą kupony papierowe -20% na jedną rzecz z każdego działu (damski, męski i dziecięcy) i myślę sobie.. o kurcze a akurat kupiłam tydzień temu córce bluzę z nowej kolekcji, ale patrze na ich stronkę i co się okazuje: BLUZA podrożała o 10zł wcześniej na stronie było 69,90zł aż pobiegłam sprawdzić i na mojej metce też widnieje 69,90 ciekawe, prawda? ostatecznie i tak przepłaciłam wcześniej (niecałe) 6zł, mówi się trudno, ale o co chodzi z tymi cenami?? Odpowiedz Link Zgłoś