Dodaj do ulubionych

Gdzie kurtki zimowe

27.08.13, 22:15
Podpowiedzcie gdzie kupujecie kurtki zimowe dla swoich córek.
Mojej 5-latce ostatnio kupowała babcia bo mieszkała w Anglii, ale w tym roku muszę już ja kupić.
Zależy mi na dobrej jakości, ale żeby nie przepłacać.
Obserwuj wątek
    • kasiadove Re: Gdzie kurtki zimowe 27.08.13, 22:19
      Najlepiej na wyprzedażach, ale to w styczniu wink
      Ja mam dla córek już drugi rok z C&A - polecam smile
      • onewoman Re: Gdzie kurtki zimowe 27.08.13, 22:21
        A jakiś konkretny model?
        • kasiadove Re: Gdzie kurtki zimowe 27.08.13, 22:35
          Miały te
          www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena%20pojedy%C5%84czych%20artyku%C5%82%C3%B3w/Kobiety/Kolekcja/P%C5%82aszcze/99600/1i
          www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena%20wybranych%20produkt%C3%B3w/M%C4%99%C5%BCczy%C5%BAni/Kolekcja/Swetry/86325/1
          Na ten rok
          www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/ch%C5%82opcy/Dzieci,%20rozm.%2092-128/Odzie%C5%BC%20narciarska/Garnitury%20i%20kombinezony/82866i
          www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena%20wybranych%20produkt%C3%B3w/M%C4%99%C5%BCczy%C5%BAni/Kolekcja/Swetry/86341/1
          Niestety już chyba raczej nie do kupienia
          • kasiadove Re: Gdzie kurtki zimowe 27.08.13, 22:39
            Coś źle link wszedł
            https://images61.fotosik.pl/111/91ae6c8b1b18fc52gen.jpg
    • erty02 Re: Gdzie kurtki zimowe 27.08.13, 23:16
      Ja mam chłopaków, ale polecam sprawdzić:

H&M - ceny kurtek przyzwoite, jakość bardzo dobra, zakup najlepiej z kuponem -25% za zapisanie się do newslettera, albo z aktualnie obowiązującym kuponem -20% na odzież dziecięcą, ze zniżką ceny już są naprawdę ok

Zara - co roku oferuje dobrze watowane, pikowane kurtki z serii Basic w cenach 95-110zł, można zamówić przez sklep internetowy zara.com z darmowym odbiorem w sklepie

Z kurtek sportowych narciarskich najlepiej Kappahl Kaxs. Niestety drogie, ale w sezonie można kupić taniej z kuponem rabatowym wysyłanym klubowiczom albo podczas kilkudniowych akcji -20-25% na wszystko.
      • olga727 Re: Gdzie kurtki zimowe 28.08.13, 14:54
        Od kiedy w H&M stacjonarnych,wykładają kurtki zimowe i mniej więcej są cenach (dziewczynka 9 lat) ?
        • agni71 Re: Gdzie kurtki zimowe 28.08.13, 18:50
          Juz się zaczynaja pojawiac, a ceny mozesz sprawdzic na www.
    • agni71 Re: Gdzie kurtki zimowe 28.08.13, 10:19
      Moja w wieku 5-6 lat miała Gap puchową i drugą firmy Dolphin (ta była większa i była noszona też w wieku 6 lat). Gap'a niedrogo można czasem znaleźć na Allegro (przynajmniej ja niedrogo sporzedawałam smile Dolphin to koncern Quadri Foglio, ale nie wiem, czy ta marka jeszcze istnieje? W sumie kurtki Quadri tez dobrze się nam zawsze spisywały (miałam jak dzieci były młodsze), ale cenowo nowa kolekcja raczej nie będzie zbyt atrakcyjna.
      Bardzo ciepłe puchowe kurtki ma Benetton, ale tam kupowałam zawsze na wyprzedazy w styczniu, na nast. sezon. No i puchowa na długie szaleństwa w mokrym sniego nie do końca sie nadaje, może przemoknąć. Wtedy trzeba miec drugą kurtkę.
      H&M ma niezłe jakościowo kurtki i cenowo przystepne. W C&A tez cos mozna wybrać, ostatnio ogladałam w stacjonarnym taką:
      www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/dziewczynki/Dzieci, rozm. 92-128/Kolekcja/Kurtki i płaszcze/115235/2 i wydała mi sie dobrej jakości.
      pokazaną wyżej granatową puchową z C&A tez mam, ale dla starszej córki (i tak pewnie przechodzi raczej w Woxo narciarskiej, Woxo to odpowiednik Kaxs dla starszych dzieci)
      Z kurtek typowo sportowych polecam, jak wyżej, Kaxs, a także Tchibo narciarską - w tym roku zdaje się, będzie mozna kupić samą kurtkę, bez spodni.

• call-una Re: Gdzie kurtki zimowe 28.08.13, 11:29
      moj syn mial z kappahla (narciarska taka z litera k na przodzie), sa tez dla dziewczynek, tylko nie wiem, czy juz zimowe dostepne; polecam, tylko polar pod nia trzeba, bo to nie jest puchowa kurtka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka