princessa.of.persia 07.09.13, 17:27 www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html czy mozna teraz uzyskac jakies znizki do ca? moze jakies kody? przepraszam ale zupelnie się nie orientuje jak Wy tam zamawiacie w ca ze zniżkami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessa.of.persia Re: fajna? 07.09.13, 20:38 s1.static.c-and-a.com/Shop/ProductImg/FRONT_zoom2x/114104_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
anick5791 Re: fajna? 07.09.13, 21:32 Przeciętna. I wg mnie sporo jeszcze od tej dzianiny zależy. Może się wręcz mało fajna okazać na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
eddzik Re: fajna? 07.09.13, 22:47 stacjonarnie jest 20% zniżki na wszystko za okazaniem kuponu, mam na mailu mogę wysłać ci, bo już nie pamiętam skąd to mam, ale to do jutra ta promo a on line jest teraz tylko 10% za newsa, wpisujesz maila i kod WITAMY10 a bluzka to ma sie Tobie podobać, nie nam, ja ponad połowe szafy i mojej i córy z ca mam, i tylko z lednych leginnów nie jestem zadowolona, także polecam, poza tym zwroty za darmo i szybko załatwiane, chyba ze po jakiejs wyprzy Odpowiedz Link Zgłoś