Dodaj do ulubionych

Wojas stacjonarnie zwrot

27.09.13, 22:47
mają możliwość zwrotu butów zakupionych stacjonarnie czy nie?
Zapomniałam dziś zapytać big_grin
Obserwuj wątek
    • kaliaa Re: Wojas stacjonarnie zwrot 27.09.13, 23:37
      Nie wiem, ale powiem Ci, ze zakupione w poprzednia zimę buty za 450 zł wyglądają tragicznie. Skóra sie "rozlazla", posciera strasznie. Składka w środku sie startowała, poodklejala w obydwu butach ( przez to sie faluje i marszczy). Zdziwiona jestem tym bardzo. Mam przeróżne kozaki, noszone po pare sezonów i wyglądają one wielokroc lepiej niż te wojasy po 1 sezonie. Dodam, ze często w nich chodziłam ale to nie wyjaśnia dlaczego one tak wyglądają. A wyglądają na bardzo "zmęczone", zrobiły sie z nich rozklapciale, stare buty. A takie 3 paski ktore okazały buty, są z jakiejś takiej miękkiej skory, porozwarstwiane, zwisaja, wyglada to paskudnie;-( przody butow sie paskudnie poscieraly ( nie mam zadnych innych botow poscieranych, zreszta uwazam ze to nie od otarc mechanicznych, tylko jest to wynik raczej ze slabego "wybarwienia"'skory. Także pomimo, tego ze uważam ze wzornictwo maja b. fajne, to na pewno wiecej w wojasie butów nie kupię.
      • kaliaa Re: Wojas stacjonarnie zwrot 27.09.13, 23:40
        Poprawiam literowki
        Nie składka tylko wkladka
        I oczywiście butów a nie botow
        Paski okalaly a nie okazaly
        --
      • sylki Re: Wojas stacjonarnie zwrot 28.09.13, 00:14
        ok, a zareklamowałaś?
        • kaliaa Re: Wojas stacjonarnie zwrot 28.09.13, 00:17
          nie reklamowalam,
          nie sadze zeby cokolwiek to dalo
          jutro moge wstawic zdjecia pogladowe smile
          • sylki Re: Wojas stacjonarnie zwrot 28.09.13, 00:28
            gwarancja jest na dwa lata, więc może jednak zareklamuj
            Buty które chce kupić tanie nie są niestety uncertain
    • puellae_2007 Re: Wojas stacjonarnie zwrot 28.09.13, 08:06
      Kolega kupił u nich buty za ponad 350 zł dwa miesiące temu. W tym czasie przetarła się UWAGA! podeszwa!! Reklamacji nie przyjęto bo stwierdzono, że to wynik "zbyt intensywnego użytkowania obuwia" odwoływał się i dalej to samo. W związku z powyższym dla mnie ten sklep to porażka.
      • second_names Re: Wojas stacjonarnie zwrot 28.09.13, 13:30
        Także jestem zdania, że wojas "popsuł się". Buty z tej firmy kupowałam w końcówce lat 90 -tych/początek 2000 -były super, noszone długo, praktycznie non stop, cena nie była taka szalona jak teraz. W tym roku zakupiłam jedną parę - wiem, że z tą firmą pożegnam się. Jakość i cena nie idą w parze!! Są po prostu za drogie na tak krótkie użytkowanie. Moje po kilku założeniach wyglądają strasznie - skóra zdarta (wiem, ktoś może powiedzieć, że to wina użytkownika, ale te zdarcia nie są w "takich" miejscach),odklejona wkładka wewnętrzna, ciężkie w chodzeniu,ciągłe obtarcia stopy.
        • kaliaa Re: Wojas stacjonarnie zwrot 28.09.13, 14:09
          Second_name
          Hm mamy identyczne doświadczenia z butami wojasa. U mnie tak samo jak u Ciebie, oskarżona wkladka, zdarcia, skóra fatalnej jakości!!!
          • sylki super, ale pytanie było inne 28.09.13, 16:47
            dowiedziałam się wszystkiego, szkoda tylko, że nie ma w tym odpowiedzi na moje pytanie
            • basiamak27 Re: super, ale pytanie było inne 28.09.13, 17:27
              ja zwracałam stacjonarnie bez problemu. i z damskich butów generalnie jestem zadowolona (prócz jednej pary), mój mąż zadowolony zarówno z zimowych (po dwóch sezonach wyglądają dalej jak nowe), jak i jesiennych
              • sylki Re: super, ale pytanie było inne 28.09.13, 22:47
                stacjonarnie nie ma możliwości zwrotu, jest wymiana. Buty kupiłam, przekonam się czy warto było wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka