renik.w 06.08.04, 18:54 widziałam dzisiaj w sklepie jest niedrogi i dobrze wyposażony . Ciekawa jestem czy warto go kupić - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r345 Re: Chicco London Winter - proszę o opinie :) 06.08.04, 22:34 Zalezy do czego ma byc ten wozeczek. Jesli do samolotu to jak najbardziej polecam. Natomiast jesli na codzienne spacerki to niestety nie.Kiepskie kolka,za sztywne plecy,nie rozklada zupelnie na plasko,brak pajaka przedniego.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tygisek Re: Chicco London Winter - proszę o opinie :) 06.08.04, 23:38 a ja mam z palakiem przednim, zakupionym w komplecie, ale tak jak moja przedmowczyni, na spacery nie polecam, do samolotu ok. i do supermarketu na zakupy tez ok.....choc z braku laku, zabralismy go na kilkudniowy wypad nad Baltyk i po piachu mokrym sie spisal, a i nosic wraz z mezem Ksiezniczke jak w lektyce rowniez bylo latwo ale ogolnie do pchania wiecej sily trzeba niz do naszego ciezkiego ukochanego Mutsy...nie rozklada sie na plasko, ale jak mojej 10-miesiecznej coreczce zdarzy sie zasnac, glowa nie zwisa na klatke piersiowa....to tyle chyba moge powiedziec pozdrawiam tygisek Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se Re: Chicco London Winter - proszę o opinie :) 07.08.04, 10:33 a ja nie polecam wozek jest tylko ladny i nic poza tym , 2 razy reklawowalam , poniewaz caly chodzil - z boku ma laczenie rurek , po tej reklamacji dostalam nowy i odrazu go sprzedalam . Te wozki nie nadaja sie na nasze polskie drogi . Nie kupuj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
chuda20 Re: a na zakupki 07.08.04, 10:50 A ja polecam ten wózeczek ale tylko jako dojazdówkę.Myślę że może być on wózkeim dodatkowym ale nie głównym tzn.jedynym.My mamy go już miesiąc i póki co jest jak najbardziej ok-łatwo się składa, jest lekki ma budę i okrycie na nózki.Miałayśmy go na krótki wypad nad morze i też sprawował się bez zastrzerzeń POzdrawiam-Agata Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se Re: Chicco London Winter - proszę o opinie :) 07.08.04, 11:10 a i jeszcze sprawdz do ilu kg dziecka jest ten wozeczek , mi sie wydaje ze wlasnie to tez jest przyczyna rozklekotania sie mojego wozka , synek wazyl wtedy 16 kg . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se przeczytaj - wazne :) 07.08.04, 11:42 u jeszcze jeden post na temat tego wozka : Czesc, szukam lekkiej parasolki, zainteresowalam sie Chicco London, bo Chicco zrobilo promocje i wersja Winter kosztuje 349 zl. Ale - uwaga! Poczytalam sobie opinie posiadaczy tego wozka w USA (mnostwo "wypluwa" wyszukiwarka Yahoo), prosze, oto jedna z nich: www.shopping.com/xPR-Chicco_London_Umbrella~RD-108643520132 UPDATE: 1/7/04 There have been MANY reviews of this stroller collapsing with children in it. Apparently there is a design flaw with some of the bolts and nuts where after normal use the nuts came off the bolts and caused (at best) seat sagging, and (at worst) the full collapse of the stroller. Chicco knows about this problem, and issued a storewide recall, but didn't issue a FULL recall. So, consumers with this stroller CAN get it replaced by either returning it to Babies R Us, or by calling Chicco. There was also a recall involving the hood at the same time as the othe storewide recall...supposedly the clips that hold the hood onto the stroller would break rendering the hood of the stroller useless. Ten wozek jest niebezpieczny - wypadaja jakies sruby po pewnym czasie uzytkowania i potrafi sie zlozyc razem z dzieckiem - w USA Chicco wycofuje go ze sklepow... Poczytajcie sobie opinie na babysurus.com. Sa tez oczywiscie pozytywne, ale tych negatywnych dotyczacych jakosci wozka jest mnostwo. Czy Wy drogie Emamy tez macie takie negatywne spostrzezenia co do tego wozka?? Odpowiedz Link Zgłoś
tygisek Re: Chicco London Winter- co do wagi... 07.08.04, 11:52 chicco london winter przeznaczony jest dla dzieci do 15 kg... wiec pewnie tu tkwi przyczyna niewytrzymalosci tego wozka, bo wykonanie jego jest naprawde niczego sobie.... na przeznaczenie wagowe naprawde warto zwroci uwage przy zakupie wozeczka. nie ma co oczekiwac cudow po wozkach przewozowych..... pozdrawiam, tygisek Odpowiedz Link Zgłoś
renik.w Re: Chicco London Winter- co do wagi... 07.08.04, 17:58 o rany - wróciłam sobie z wypadu na Kaszuby , a tu tyle odpowiedzi dzięki dziewczyny - potrzebuje wózek mały ponieważ mieszkam na 3 piętrze i nie chce mi się codziennie znosić dużego haucka (12 kilo) mam graco city sport , ale on nie nadaje się na zimę wogóle , a w chicco zachęciło mnie wyposarzenie (śpiworek i folia) . Chciałam kupić inną parasolkę droższą (jane), ale stwierdziliśmy wszyscy że lepiej coś tańszego jednak - bo szkoda kasy . Najbardziej zmartwiło mnie to ograniczenie wagowe - Igor pewnie waży już swoje - i co ja mam w końcu kupić tak do 400zł ?? renik Odpowiedz Link Zgłoś
r345 Proponuje dolozyc 200zł i kupic to 08.08.04, 08:26 bobokomis.com.pl/index.php?m=ass&s=lp3j5a9uo7s5mrtmjnvac2cmkfpr4f3j&id_ass=8952 To naprawde fajna cena. Odpowiedz Link Zgłoś