Dodaj do ulubionych

Gdzie napisać pytanie w sprawie przesyłki z AMAZON

10.10.13, 20:58
18 września zamówiłam na amazon uk rowerek dla dziecka. Przewidywana data dostawy miała być na 23 września. Do dziś rowerka nie dostarczono i w informacji o zamówieniu figuruje - in transit. Gdzie napisać w tej sprawie?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Gdzie napisać pytanie w sprawie przesyłki z A 10.10.13, 22:00
      do amazona?
      • niki36712 dhl 10.10.13, 22:13
        Na dhl.de sprawdź numer przesyłki, albo zadzwoń do polskiego oddziału DHL (przesyłki międzynarodowe). Oni powinni wyjaśnić sprawę (tylko powiedz że chodzi o amazon wtedy Cię przełączą pod dedykowany numer).
    • tusiazab Re: Gdzie napisać pytanie w sprawie przesyłki z A 11.10.13, 15:36
      Dziękuję za podpowiedzi. Próbowałam się kontaktować z DHL i w Polsce i sprawdzać na niemieckiej stronie, niestety nikt nic nie wie. Ostatecznie udało mi się znaleźć kontakt z Amazonem, stwierdzili że przesyłka zaginęła i wysłali 2 raz.
      • ka_thy Re: Gdzie napisać pytanie w sprawie przesyłki z A 11.10.13, 20:10
        W mailu o temacie "You order has been dispatched" po lewej stronie adresu, na który przesyłka została wysłana, jest link Track Your Package, po kliknięciu którego pokazuje się gdzie się znajduje przesyłka. Żadne wpisywanie numeru na stronie DHL nie jest potrzebne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka