margolkka 14.10.13, 09:20 www.smyk.com/urodziny/ubrania-buty/ubrania-taniej?utm_content=baner-srodek&utm_medium=ogolny&utm_campaign=newsletter131014_urodziny&utm_source=newsletter&_bee=Qcs8RrsaR0tjQ0BjQrocQKZdRrBjQcP7RcujRDo8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margolkka Re: 2 urodziny smyk.com 14.10.13, 09:25 jeszcze raz link tr.ecsmedia.pl/view/QrocQqQ0Qcs8RrsaR0s== Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: 2 urodziny smyk.com 14.10.13, 09:30 Nie wiem jak na dziewczynkach, ale na chłopcach to jakas kpina te ich urodziny, jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
spirit1982 Re: 2 urodziny smyk.com 14.10.13, 10:16 Mnie interesowały pościele, ale mam wrażenie, że wszystkie ceny pozawyżane, poprzekreślane i w efekcie te same co wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: 2 urodziny smyk.com 14.10.13, 10:24 Ceny pościeli nie są pozawyżane - akurat ostatnio kupowałam i cena wyjściowa się zgadza. Aż mi szkoda teraz, bo przy pościeli wysyłka płatna... Odpowiedz Link Zgłoś
xxxtabxxx Re: 2 urodziny smyk.com 14.10.13, 17:27 Te KLOCKI były jeszcze wczoraj po 126 albo 128zł. Wiem, bo dzieć sobie je zażyczył i już je miałam w koszyku, ale ostatecznie nie kupiłam. Dziś w "mega promocji" urodzinowej są droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
zana781 Re: 2 urodziny smyk.com 14.10.13, 17:52 Okropne, z ludzi kretynow chca zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowa81 Re: 2 urodziny smyk.com 14.10.13, 20:20 klocki ogólnie drogo wychodzą w tej "promocji" - wszędzie praktycznie taniej jest Odpowiedz Link Zgłoś
miwusia1977 Re: 2 urodziny smyk.com 14.10.13, 21:24 a do tego ciuchy chlopiece z "ich reklamy" sa w normalnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
lovisa10 Re: 2 urodziny smyk.com 14.10.13, 22:12 Macie rację kpiny, a nie urodziny, wszystkie rzeczy, które miałam w schowku są po normalnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
moguer Re: 2 urodziny smyk.com 15.10.13, 11:39 Najlepiej to nich rozdają za darmo...... ludzie pracuje w podobnej branży com i nie da się cen zmienic z dnia na dzień to ogromne koszty , nie opłaca się firmom tego robic. dac cene yzszą o 10 zł a koszt podniesienia w necie to o wiele wiele wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
basca_basca Re: 2 urodziny smyk.com 15.10.13, 11:55 e tam. w weekand geomagi girl 66 były tańsze o ponad 10zł niż teraz na 2 urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
kkaarroolliinnkkaa Re: 2 urodziny smyk.com 15.10.13, 11:56 Ja kupiłam kilka par rajstopek, chusteczki i skarpetki i w sumie jestem zadowolona poza tym, że jeden produkt okazał się już niedostępny Odpowiedz Link Zgłoś
lovisa10 Re: 2 urodziny smyk.com 15.10.13, 13:23 Nie chodzi o to, żeby rozdawali za darmo, ale jeśli rozsyłają maile, żeby świętować z nimi urodziny i że niby odzież w cenach około 30 % czy 40 % taniej to niech się wywiązują. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: 2 urodziny smyk.com 15.10.13, 13:29 > Nie chodzi o to, żeby rozdawali za darmo, ale jeśli rozsyłają maile, żeby święt > ować z nimi urodziny i że niby odzież w cenach około 30 % czy 40 % taniej to ni > ech się wywiązują. dokładnie tak, nic dodać, nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: 2 urodziny smyk.com 15.10.13, 13:36 Tu nie chodzi o to że zawyżają ceny, ale że ceny wróciły do "normalnych" z przed promocji, że czasem bez tych ich "drugich" urodzin można było taniej nabyć zabawki lub inne rzeczy a te ich "rabaty" na ubrania to już dawno wiszą tylko może dołożyli parę bluzek. Także to żadna promocja. Rok temu to była akcja (3x20zł), ale co niektórzy nauczeni "promocjami" wiedzą, że trzeba łapać okazję bo już więcej może się taka nie powtórzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mar-ta29 Re: 2 urodziny smyk.com -75% 16.10.13, 22:49 Nowe oferty pojawiają się, trzeba sprawdzać- szkoda tylko, że strasznie serwer szwankuje; Dużo ubrań z kol wiosna/lato i z bieżącej też fajne- ciekawe czy dotrą Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: 2 urodziny smyk.com 17.10.13, 13:33 A kiedy są zimowe wyprzedaże w Smyku - chodzi o kurtki/spodnie narciarskie/zimowe? I czy cena 200 zł za kurtkę zimową jest dobra? Czy te kurtki warte są takich pieniędzy? To drożej niż CA czy Tchibo. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n zastanawiam się 17.10.13, 17:07 czy w smyku podczas promocji zdarzają się takie sytuacje (jak kiedyś często w innym sklepie ), że towar do koszyka wchodzi, jest potwierdzenie zakupu, a później się okazuje, że w magazynach go zabrakło i nie ma. Wczoraj wieczorem udało mi się kupić 2 sukienki dla córki z ok. 70 zł na 20 z małym hakiem, tyle że nadal na nie czekamy (tzn. smyk i ja ). Duże prawdopodobieństwo, że finalnie ich nie będzie? Jakie macie doświadczenia? Bo niby mieli wysyłać w ciągu 24h. Odpowiedz Link Zgłoś
miwusia1977 Re: zastanawiam się 17.10.13, 17:18 zamowilam bluze i skarpetki. Wyslali same skarpetni a ze bluza anulowana dowiedzialam sie dopiero jak weszlam na strone smyka i swoje zamowienia. Zdarzymo mi sie ze przyslali 3pak rajstop poprutych czy bluzke z prujacymi sie aplikacjami. Jakos mam poecha na ostatnie zakupy smykowe na necie Odpowiedz Link Zgłoś
anaanek Re: zastanawiam się 17.10.13, 17:22 Mi właśnie przyszedł mail że towar został wysłany : ) ale zamawiałam wczoraj koło godziny 17 a nocne zamówienie anulowali niestety i odrazu rano mnie o tym poinformowali więc napewno ci wyślą na maila jak czegoś nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: zastanawiam się 17.10.13, 18:13 Może sie okazać, że zamówionego towaru nie będzie. Miałam tak w zeszłym roku z zestawem Lego. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: zastanawiam się 17.10.13, 21:06 Dzięki. No to zobaczymy. Przybywa mi tych zarezerwowanych rzeczy, ale jakoś powoli. No nic. Grunt, że choć jedna wizytowa sukienka już jest. Zobaczymy, co jeszcze się uda I nie wiem czemu jeden t-shirt mi już wysłali, osobno. W sumie to mi obojętne, ale o tyle dziwne, że dla nich chyba mało opłacalne, bo koszt dostawy wyskoczył 30 gr. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: zastanawiam się 17.10.13, 21:06 Zawsze mi wszystko przychodziło, ale ostatnio miałam taką sytuację, że zamówiłam przecenioną bluzkę dla córki okazało się, że jej nie ma, napisałam do nich o kod rabatowy dali mi tylko 10%(na wszystko ) kod był ważny tylko 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fajna_myszka Re: zastanawiam się 17.10.13, 21:33 Na 10 zamówionych rzeczy mam potwierdzenie, że otrzymam 4, reszta anulowana -- Odpowiedz Link Zgłoś